Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Θέλει η ΝΔ να… κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει» - Προαναγγέλλουν χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων...



Αποκαλύπτονται -όλο και πιο συχνά τελευταία- οι πραγματικές προθέσεις και το «κρυφό» πρόγραμμα της ΝΔ. σε ότι αφορά τους «αμαρτωλούς» δημοσίους υπαλλήλους, την «αγαπημένη» επαγγελματική τάξη του σημερινού προέδρου της.
Αυτή τη φορά ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Λευτέρης Αυγενάκης  προανήγγειλε χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να εξοικονομηθεί 1,5 δις ευρώ!
Οι «προγραμματικές» δηλώσεις του στελέχους της ΝΔ και στενού συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη, έγιναν, σύμφωνα με το «Candianews», κατά τη διάρκεια συνάντησης κομματικών στελεχών στα Ανώγεια της Κρήτης. Η συνάντηση ήταν με κλιμάκιο του αγροτικού τομέα της ΝΔ και η τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη, όταν στέλεχος του κόμματός του τον ρώτησε, ενώπιον μάλιστα δεκάδων άλλων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, πώς θα αντιμετωπίσουν το χρέος της χώρας και πώς θα εξοικονομήσουν χρήματα για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα τους: «Θα γίνουν μερικές χιλιάδες απολύσεις από μη οργανικές θέσεις του δημόσιου τομέα κι έτσι θα εξασφαλιστεί 1,5 δισ. ευρώ», απάντησε ο Λ. Αυγενάκης.
Η αναφορά του βέβαια προκάλεσε αντιδράσεις και ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, αλλά και άλλους που τον άκουσαν, καθώς η συνεδρίαση ήταν ανοικτή. Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, φούντωσε και υπήρξαν πολλοί μάρτυρες – κομματικά στελέχη και μη – που άκουσαν με τα ίδια τους, τα αυτιά, το σχέδιο της ΝΔ για την συρρίκνωση του δημόσιου τομέα.

Θ. Καράογλου: «Ταμπού» η μονιμότητα στο δημόσιο…

Επίσης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός ΥΜΑ-Θ της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου σε ομιλία του πριν λίγες ημέρες στο Ωραιόκαστρο έφθασε στο σημείο να χαρακτηρίσει ως «ταμπού» την μονιμότητα στο Δημόσιο, εκφράζοντας τους μύχιους πόθους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για νέες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. «Εγώ είμαι ένας από τους ανθρώπους, που έχουν την άποψη, ότι είναι ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να εξεταστεί και -κατά την άποψή μου- θα πρέπει να αλλάξει», είχε δηλώσει τότε, προσθέτοντας ότι «κάποτε τέτοια θέματα ταμπού πρέπει να τα ξεπεράσουμε». Τη σχετική δήλωση του ο κ. Καράογλου είχε κάνει στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Πιστεύουμε να μην επαναλάβει κάτι τέτοιο στην παρουσίαση του ίδιου βιβλίου, το Σάββατο, στα Γιαννιτσά.

Ο «υπουργός των απολύσεων»!

Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απέκτησε το παρωνύμιο «υπουργός των απολύσεων», καθώς είχε προχωρήσει σε χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο, ανάμεσά τους σχολικούς φύλακες, τους δημοτικούς αστυνόμους, τους καθηγητές των ΕΠΑΛ και τις καθαρίστριες, τις οποίες σε τηλεοπτική του συνέντευξη τότε είχε προτείνει να γίνουν… επιχειρηματίες δημιουργώντας εταιρίες καθαρισμού! 
Παράλληλα ο ίδιος είχε θεσμοθετήσει σύστημα αξιολόγησης που έβαζε υποχρεωτικά στο 15% των δημοσίων υπαλλήλων κάτω από τη βάση!
Πάντως, σε κάθε περίπτωση και σε κάθε ευκαιρία ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαιώνει: «οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν να τίποτα να φοβηθούν από τις δικές μας παρεμβάσεις». 
Αλήθεια, ποιος τον πιστεύει;
Ο Πελλαίος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι.όλα τα δεινά απο την μονιμότητα προερχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 70 ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν αναρωτιέστε γιατί οι πρώην σύντροφοι της δραχμής δεν κάνουν και τόσο θερμές απεργίες και διαδηλώσεις, είναι γιατί οι περισσότεροι είναι διορισμένοι σε δήμους, δέκο, οργανισμους, διοικητικά συμβουλια και φεστιβάλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μακαρι τελος οι τεμπελιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά την ανίκανη " Αριστερή" κυβέρνηση του επαναστάτη Τσίπρα και του στρατόκαυλου παιδομπουμπουνα Καμμενου ,κι αφού δοκιμάστηκαν όλοι οι απατεώνες του ελληνικού πολιτικού πανθέου ΠΑΣΟΚ , Ν.Δ.,ήρθε η ωρα να επιστρέψει η πιο βρώμικη,η πιο μισητή ,πολιτική οικογένεια Μητσοτάκη!!! Αφού δεν μπόρεσε να συγκυβερνήσει ο Τρελαντώνης, με τα ακροδεξιά εκτρώματα,και να ανακόψει την φορά του "πρώτη φορά αριστερά",την εντεταλμένη υπηρεσία των Δανειστών και του Σοιμπλε θα ολοκληρώσει το παιδί με το βλέμμα του τρελού!! Χαίρονται οι καουμπόηδες,των 400 0καδων της υπαίθρου, με τα μεγάλα τρακτέρ,γιατί νομίζουν ότι θα συνεχιστεί ο προμνημονιακός φορολογιακός παράδεισος των μεγαλοαγροτών της Μπανανιάς! Χαίρονται γιατί ο Κουλης θα απολυσει τους "κακούς",δημόσιους υπαλλήλους που διόριζαν ο μπαμπάς του και η αδελφή του η Ντόρα ,για να εκλέγονταν το κόμμα τους ,στα " καλά χρόνια " της διεφθαρμένης τους διακυβέρνησης'!!! Ετσι ο Κουλης με την ευλογια του βρωμικου παλαιοκομματικου συνδικαλισμου του ,θα απολυει καθηγητες για να κερδοφορησει η ιδιωτικη εκπαιδευση που καμαρωνει ,θα απολυσει γιατρους και νοσηλευτες, για να δουλεψουν οι ιδιωτικες κλινικες,θα συρρικνωσει το προσωπικο των Δημων για να δουλεψουν οι υπερεργολαβοι,σπονσορες, φιλοι του! Υποσχεται νε εκτελεσει το ξηλωμα του ζημιογονου κρατους,που με τοσο ζηλο εχτισε ο πατερας του. ΘΑ επιβαλλει την πιο στυγνη,μορφη Θατσερικου Νεοφιλελευθερισμου,με την μεγαλυτερη ψαλιδα οικονομικων και κοινωνκων ανισοτητων ,εφοσον κανεις φτωχος δεν θα εχει προσβαση στην ιδιωτικη εκπαιδευση,στις ιδιωτικες κλινικες εφοσον οι κοινωνικες υπηρεσιες θα περιοριστουν στο ελαχιστο,λογω κρισης ,μνημονιων και"σπαταλης".Χαιρονται καποιοι τρελοι με το "νοικοκυρεμα" του κρατους που υποσχεται ο Κουλης που δεν εργαστηκε ποτε στη ζωη του! που διοριστηκε-τοποθετηθηκε επι Σιμητη,{αυτο και αν δεν ειναι οξυμωρο} στο Τραπεζικο συστημα! Τι να κανουμε! Θα το ζησουμε κι αυτο ! Μεγαλωσε κι ο Κουλης !"μεγαλωσε κι ο Μιχαλιος κι ηρθε η σειρα του να γαμ...σ.. κι αυτος". Επαναλαμβανεται η ιδια ιστορια .Η Ελλαδα δεν μπορει να σηκωσει κεφαλι απο τις πολιτικες δυναστειες των" ευεργετων" του. του Μητσοτακη ,των Καραμανληδων,των Παπανδρεου! Χαριν της μαγκιας του Τσιπρα και των ανικανων αιθεροβαμονων ψευτοαριστερων συντροφων του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στην αρχη της κρισης ολοι τα εβαζαν με τους δημοσιους υπαλληλους ''κοψτε τους τον μισθο ,διωξτε τους σκιστε τους'' και μετα ηρθε η σειρα και των υπολοιπων , γιατι οταν καιγεται το σπιτι του γειτονα καλα ειναι να μην χαιρεσαι αλλα να πας να σβησεις την φωτια γιατι θα καει και το δικο σου μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημοσιος υπαλληλος που θα ψηφησει μητσοτακη νομιζω ειναι σαν να δινεις τα κλειδια του μαντριου σου στον λυκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα ηθελα να ρωτησω τους συνδικαλιστες της ΑΔΕΔΥ , που προσκεινται στην ΝΔ, και κατοπιν της ΓΣΕΕ, με τι προσχηματα και τι επιχειρηματα θα πεισουν τους συναδελφους τους ,δημοσιους υπαλληλους ,εκπαιδευτικους,νοσηλευτες,προσωπικο της αυτοδιοικησης κ.α. να ψηφισουν τον Κουλη, εφοσον ολοι ξερουν οτι ειναι ενδυναμει υποψηφιοι να απολυθουν ? Εξαλλου ο Κουλης ειχε προβει σε απολυσεις ,επι κυβερνησης Τρελαντωνη,ειναι κατι που το εχει κανει ηδη! Θα ηθελα να εβλεπα κυριως τα μουτρα των γλοιωδων,τυχοδιωκτων συνδικαλιστων της εκπαιδευσης ,τους οποιους και να τους φτυσεις δεν αξιζουν!Οσο δε για τους υπολοιπους , μικραγροτες ,ελευθερους επαγγελματιες , η, ιδιωτικους υπαλληλους που χαιρεκακουν, ο Κουλης θα τους τακτοποιησει καλα! Σαν οπαδος της Θατσερικης σχολης,του πιο στυγνου Οικονομικου Νεοφιλελευθερισμου,οχι απλα θα τους τσακισει φορολογικα ,αλλα θα τους εξαφανισει,για να αναλαβουν τηυν διακυβερνηση της ελληνικης οικονομιας απευθειας οι ξενοι οικονομικοι κολοσσοι και οι πολυεθνικες,οι οποιες θα σπονσαρουν την κυβερνηση του! Γιαυτο ας μην βιαζονται να χαρουν καποιοι με το ξηλωμα του κρατους!1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΛΗΓΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού τους. απολύσουν προτείνω στην συνεχεια νατους τουφεκίσουν!!!Ολα ιδιωτικά ,νοσοκομεία , σχολεία ,ιδιωτικά ΚΕΠ ,πυροσβεστική , στρατός ,ασφάλειες ιδιωτικές , πανεπιστήμια οπεκεπε κλπ.Εχετε τα α.......α αυγενάκηδες και μητσοτάκηδες όψιμοι νεοφυλελευθεροι προχωρίστε!!!Στην Ελλάδα κατά του δημοσίου είναιοι περσσότεροι επειδή οι ιδιοι δε είναι ΔΥ και οχι οτι τους νοιάζει ο εκσυχρονισμός του κράτους .Απο ζήλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.