Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Συνελήφθη 35χρονος με τσιγαριλίκια



Συνελήφθη χθες (22-01-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Αλμωπίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας 35χρονος, καθώς κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης αναμεμιγμένα με καπνό.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. μεγαλη δουλεια κανατε μπραβο παταξατε το εγκλημα ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρέπονται να ανακοινώνουν τέτοιες μεγάλες "επιτυχίες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω ρε φιλε προχθες λεγανε οτι βρηκανε δεντρα στην εδεσσα με μειον 15 βαθμους θερμοκρασια που δεν φυτρωνει ουτε τσουκνιδα. Εννοειτε οτι τα 0,0004 γραμμαρια που θα βρουνε για αυτους ειναι colpo groso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε σαΐνια. Τα δύο τσιγάρα σας πείραξαν και το ανακοινώνεται κιόλας. Συνεχίστε έτσι και την επόμενη μπορεί να βρείτε πάνω από 3γρ και να πάρετε παράσημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. afiste tous leventes me ta tsigarilikia kai koitate na piasete tous megalous karxaries pou mas eftasan edo os xora!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι οι εμποροι δηλαδη ειναι μεσα και μειναν τα τσουτσεκια;;;;; Αφηστε τους μερακλιδες να χαρμανιασουν και δειτε παρακατω.Στα ζωνιανα και στους βραχους τα σπερνουνε και εσεις κυνηγατε τα τσιγαριλικια!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΡΑΜΠΟ ΤΩΝ ΧΟΡΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.