Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα Σχολεία στην ΠΕ Πέλλας


Ύστερα από σχετικές αποφάσεις των Δημάρχων κλειστές θα είναι αύριο Παρασκευή όλες οι Σχολικές Μονάδες της ΠΕ Πέλλας. 

Δείτε τις ανακοινώσεις των Δήμων:

Δήμου Πέλλας  

Ο δήμος Πέλλας ανακοινώνει ότι λόγω των συνεχιζόμενων  χαμηλών θερμοκρασιών και του παρατεταμένου παγετού, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. 
Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση αφού εκτιμηθεί η λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων μετά από συνεργασία με  τους προϊστάμενους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και με τους διευθυντές των σχολείων.

Δήμου Έδεσσας

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλου του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά, διότι παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία έχει ανέβει υπάρχουν προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας (παγωμένες τουαλέτες, προβλήματα στην ύδρευση, πάγος και χιόνι στις αυλές των σχολείων) για τους μαθητές.
Σε ότι αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς, λόγω μικρής προσέλευσης παιδιών θα λειτουργήσει μόνο ο Α’ Παιδικός Σταθμός με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών.

Δήμου Αλμωπίας

Το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πραγματοποίησε σύσκεψη, ενώ παράλληλα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Βέσκο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη, τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συντονιστή της πολιτικής προστασίας κ. Στέφανο Αβραμίκα.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκ νέου τα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας της χιονόπτωσης των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών. Ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και λύνονται όσο το δυνατόν αμεσότερα όλα τα ζητήματα.
Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας (παιδικοί σταθμοί πλην 1ου και 2ου Αριδαίας, Ξιφιανής και Ίδας, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και μαθητική εστία) και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δήμήτρη Μπίνου (αριθμ. πρωτ. 621/53/12-1-17).
Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Δήμο Αλμωπίας, για την αμεσότερη επίλυση των ζητημάτων.

Δήμου Σκύδρας (Χθεσινή ανακοίνωση)  

Πληροφορούμε, με το παρόν, τις συμπολίτισσες, τους  συμπολίτες μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ότι με την με αρ.60/11-1-2017 απόφαση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου διακόπτονται για την Πέμπτη 12 & την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 τα μαθήματα στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας, λόγω των προβλημάτων που συνεχίζονται εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.
Η παραπάνω απόφαση έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, στα Σχολεία κι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, πλην του Μανδάλου, συνεχίζουν να λειτουργούν.
Για ό,τι νεότερο προκύψει θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ρε karatzova δεν είστε εντάξει. Σήμερα δεν θα δούμε φωτογραφία του Μπίνου να συν-σκέφτεται για να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.