Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη η Αλμωπία


Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη είναι η Αλμωπία κάτι συνηθισμένο για την περιοχή, αφού από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης σταμάτησαν να λειτουργούν όλοι οι τηλεοπτικοί αναμεταδότες λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος. 
Θα πρέπει οι αρμόδιοι να δώσουν λύση σε αυτό το πρόβλημα και να δείξουν έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την σπουδαία αυτή παραμεθόριο περιοχή. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Από τον "διαφωτισμό" καλύτερος ο φωτισμός. Όποιος κλείσει την τηλεόρασή του και ιδιαίτερα τα προγράμματα ειδήσεων και τις "διαφωτιστικές" συζητήσεις και δεν πάρει ένα καλό βιβλίο στα χέρια του και δεν ανοίξει το ραδιόφωνο να ψυχαγωγηθεί ακούγοντας μόνο τραγούδια για να ωφεληθεί η ψυχή του θα έχει δύσκολα και καταθλιπτικά γεράματα. Βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και μην τρώτε ότι σας σερβίρουν.
    Έκανε πολύ καλό τελικά ο χιονιάς συν τοις άλλοις δείχνοντας "χιόνια" στα χαζοκούτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους να και κάποιος που γράφει όσα θα ήθελα να γράψω κι εγώ. Θα συμπληρώσω αγαπητέ ότι όταν δεν βλέπουν τηλεόραση αποβλακωνονται με το Facebook,την σύγχρονη εικονική πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    2. Μεγάλη και οδυνηρή αλήθεια το σχόλιο για τα γεράματα. Το βλέπει κανείς στην πλειοψηφία των σημερινών ηλικιωμένων που δε φρόντισαν (ή δεν μπόρεσαν) όταν ήταν νεώτεροι να αναπτυχθούν πνευματικά. Οι λίγοι που το κατάφεραν έχουν μια διαφορετική ζωή.

      Διαγραφή
  2. οι μορφωμένοι ηλικιωμένοι αγαπητοί φίλοι, ΔΕΝ κατοικούν στο νομό Πέλλας.Δεν είναι τόπος για μορφωμένους η περιοχή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός κάνετε επίπεδο μόνο ζήλια κακογουστιά και λόγια πίσω από την πλάτη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.