Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία αναγνώστριας για την καθαριότητα σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Πέλλας



Ότι αρνείται να αδειάσει τον κάδο απορριμμάτων υπάλληλος του Δήμου Πέλλας γιατί αυτός... δεν βρίσκεται στην θέση του αλλά λίγα μέτρα παραπέρα(!), καταγγέλει η αναγνώστριά μας,  Αναστασία Τσιμβρή, από τη Νέα Πέλλα της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας. 

Συγκεκριμένα όπως, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται (βλέπετε κι εσείς σχετικά την καταγγελία και τις αντίστοιχες φωτογραφίες) «ένας υπάλληλος του Δήμου Πέλλας αρνείται να αδειάσει τον κάδο γιατί βρίσκεται 50 μέτρα κάτω από το σημείο που κατά τα λεγόμενά του θα έπρεπε να είναι… Με λίγα λόγια αρνείται να κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνεται». Και μάλιστα όλα αυτά με την κάλυψη του προϊσταμένου του που τονίζει ότι είναι σωστή η πράξη του εφόσον δεν είναι (σ.σ. ο κάδος) στο σωστό σημείο.

Ο συγκεκριμένος κάδος βρίσκεται 20 μέτρα από το περίπτερο του πατέρα της κας Τσιμβρή, Γεώργιο, στη Νέα Πέλλα και όπως σημειώνει η ίδια στην καταγγελία της, εδώ και 20 ημέρες περίπου και λόγω των αδέσποτων σκυλιών τα σκουπίδια μεταφέρονται στην προσπάθεια να βρουν τροφή μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει το κεντρικό σημείο της Νέας Πέλλας, στο μνημείο Ηρώων πάνω στον κεντρικό δρόμο, μπροστά από το κτίριο της πρώην  κοινότητας, με σκουπίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλα αυτά ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Πέλλας, ο οποίος παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε,  δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

100 comments:

  1. ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πεζοδρόμιο στο συγκεκριμένο σημείο είναι αρκετά μεγάλο κι δεν εμποδίζει ο κάδος.. εάν το δούμε έτσι γιατί παρκάρουν και τα αυτοκίνητα ?

      Διαγραφή
    2. Έτσι μάθανε, και δυστυχώς αυτο βλέπουν και τα παιδια τους για να συνεχισουν α ίδια.........
      ΠΑΝΤΑ ομως θα φταιει καποιος υπάλληλος κι οχι εγω ο δυστροπος...τους πληρωνω άλλωστε..

      Διαγραφή
  2. τα ιδια και στην αραβησσο θα επανελθω αναλυτικα και με φωτο γιαυτο το θεμα το οποιο ταιριαζει απολυτα με αυτο της πελλας δηλ μια απο τα ιδια <μαζεψανε ολους τους καδους απο μια περιοχη γιατι δεν βολευε στους υπαλληλους ειπε ο ενας για λογους οικονομιας ο αλλος και βαλανε εναν για μια γειτονια η απαντηση στις ερωτησεις ηταν να μην σαν ενοχλει μια που ολα τα σπιτια ειναι κοντα στον καδο !!! το ενα 200 μ το αλλο 300 μ κοκ περιμενουμε τον υπευθυνο προισταμενο να επιληφθει επι του θεματος και αν δεν μπορει αυτος ας μας πουν οι υπαλληλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΟΛΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ.ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.

      Διαγραφή
  3. Γιατί δεν βάζουν τον κάδο στην θέση που πρέπει να είναι?
    Μήπως τους ενοχλεί η κανονική θέση επειδή είναι εκεί το περίπτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σωστό σημείο δεν είναι το περίπτερο είναι το επάνω πεζοδρόμιο και αν μπει ο κάδος εκεί κλείνει η ράμπα που υπάρχει για το ταχυδρομείο-βιβλιοπωλείο.. προτιμάτε να κλείσει η ράμπα παρά να δεχτεί ο υπάλληλος ν τον πάρει από εκεί ? Δεν έδωσα το άρθρο για προσωπικό μου όφελος όπως καταλαβαίνετε!ευχαριστω πολύ για την κατηγορία-καχυποψία σας!

      Διαγραφή
    2. Η κανονικη του θεση ειναι πιο πανω απο το περιπτερο και δεν μας ενοχλει!!Μας ενοχλει ομως να αρνουνται να κανουν την δουλεια τους και να υπαρχει αυτη η βρωμια στο κεντρο του χωριου!!!

      Διαγραφή
    3. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο για τις ενέργειές του....

      Διαγραφή
    4. Στο χωριό εσένα μόνο αυτό σε πειράζει ή επειδή εκεί είναι το περίπτερο σε ενοχλεί?

      Διαγραφή
    5. Ξαφνικά ενδιαφέρθηκες για το χωριό σου τώρα που εχετε το περίπτερο. Ολα τα υπόλοιπα είναι καλα στο χωριό και μοναδικό προβλημα είναι ο κάδος

      Διαγραφή
    6. Den me niazei gia to periptero.. kai genika stamatiste na blepete pantou simferon...me peirazei na vlepw sto kentro tou xwriou skiupidia me pirazei sto hrwwn pou paizoun paidia na nai gemato skoupidia...!

      Διαγραφή
    7. Polla akomi sto xwrio einai se athlia katastasi kai fusika ksexasmena apo olous tous anoterous..apla egw ethiksa auto to thema giati emeis milisame me ton upallilo...egw tonizw kai pali pws den me enoxlei!

      Διαγραφή
    8. Ολα τα παιδιά είναι με ενα κινητό στο χέρι, δεν νομίζω να φταίει αυτό

      Διαγραφή
    9. Αφού στο χωριό σου είναι πολλά πράγματα σε αθλια κατάσταση γιατί δεν βάζεις και εσύ υποψηφιότητα να γίνεις πρόεδρος και να τα διορθώσεις ολα?

      Διαγραφή
    10. Για ποιο λόγο αυτή η επίθεση σας θίγει κάτι ? Μίλησα για εσάς ? Σας πρόσβαλα? Γιατί εσείς αυτό κάνετε.. με προσβάλετε δημόσιος μη έχοντας το θάρρος να με κατηγορείτε ονομαστικά.. με την υπογραφή ανώνυμος μπορώ να πω πολλά και εγώ για πολλά θέματα..δημόσια και με το όνομα σας λοιπόν τα σχολια όταν πάτε και προσβαλετε κάποιον..και όλο αυτό γιατί? Επειδή σε μια δημοκρατική χώρα εκφράζω την γνώμη μου για ένα θέμα της κοινότητας μου?

      Διαγραφή
    11. Iremiste re pedia.min ormate se afton pu ekane eponima mia katagelia xoris na vazete to onoma sas.esis se ligo tha dosete sigxaritiria ston ipalilo pu den kani tin dulia tou.Diakrino mia empathia sta sxolia sas.akomi etsi ine sta xoria?

      Διαγραφή
    12. Ο καδος άλαξε θεση απο το συνεργείο 5 φορες, μετακινουμενος σε διαφορετικα σημεια, σε μια προσπάθεια να εξυπηρετηθει η κατασταση για ολους.... αλλα με μαγικο τροπο παντα κατεληγε εκει παλι, πανω στο πεζοδρόμιο χωρίς να ξερει κανεις ποιος τον βαζει εκει.. Ποιος ειναι ο κακός ;

      Διαγραφή
    13. Κυρία Αναστασια, ελάτε να συστηθούμε αυριο Τριτη θα ειμαι ενας απο τους 2 στο απορριμματοφόρο. Μην αγχώνεστε, δεν προκειται να σας εκθεσω όπως επιχειρειτε εσεις αβίαστα εδω μεσα εκθετοντας μονομερως το θεμα. Ελάτε να σας δειξω που εβαλα τον καδο επι 5 φορες καθε φορα σε διαφορετικο σημειο, και να μου πειτε πως στο καλο καταληγει και παλι εκει που ΔΕΝ πρεπει και σας εμποδιζει κι ολας. Επισεις θα θελα να μου πειτε πόσους κάδους αφήνουμε, ευρισκόμενους παΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥς. Ειλικρινα θα το χαρώ πολύ. Θα θελα να μου εξηγησετε επίσεις γιατί αφου ο καδος γεμισε, δεν πάτε λιγο παραπάνω ή παρακατω να αποθεσετε σκουπίδια σε εναν αλλο και θελετε να βρωμιζετε την γειτονια σας *(τα σκυλια βλέπετε δεν ξερουν απο τετοια). Κι αφου εχετε άποψη και θέματα με εμας γιατι δεν μας ζητησατε ποτέ τον λόγο ; Η καταγγελια ςδω σας ηρθε ευκολότερη ; Χαιρομαι που γνωριζετε απο υπολογιστες παντως και τον χειρισμό τους. Καντε το καλο και ελατε. Ισως να ειστε εσεις που μας βλέπατε μεσα απο το παραθυρο με τους -10 να τραβαμε καδους, και τον εν λόγω μαλιστα εκεινη την μερα πανω απ το πεζοδρόμιο με 1100 λιτρα σκουπιδιων ασηκωτα. Θα σας περιμενω με χαρα.

      Διαγραφή
    14. https://s28.postimg.org/a1n10pjjh/DSCN2238.jpg
      Εδω βλέπετε πού έφθασε το θράσος κάποιων με τον συγκεκριμένο κάδο.........την επόμενη φορα ηταν αλλου φυσικα παντα επανω στο πεζοδρομιο. Τα συμπερασματα δικά σας ως προς το φταιξιμο των υπαλληλων καθαριότητας.

      Διαγραφή
    15. Ο καδος ηταν πρίν, δίπλα σ' εκείνον της ανακύκλωσης. το κακό είναι πως μυρίζει στον περιπτερα μαλλον, και τον μετακομισαν οι "άγνωστοι" κατα το δοκούν χωρις να ρωτήσουν κανεναν...Πάντα επανω στο πεζοδρόμιο. Οι κακοί υπάλληλοι...εκεινοι φταινε για όλα.
      https://s24.postimg.org/gberhdked/DSCN2240.jpg

      Διαγραφή
    16. [url=https://postimg.org/image/wz69jvf5t/][img]https://s24.postimg.org/gberhdked/DSCN2240.jpg[/img][/url][url=https://postimage.org/]image uploading site[/url]

      Διαγραφή
    17. Επιφυλάσσομαι για τυχον μηνυση κατα εσας κυρια Αναστασια, γιατι ψευδώς αναφερετε πως ο καδος δεν αδειάζει απο τον υπάλληλο διότι ειναι λίγα μετρα πιό εκεί οπως λετε. Ο λόγος ειναι οτι τον βαζετε επανω στο πεζοδρόμιο με αποτελεσμα να παρακωλυεται η απρόσκοπτη αποκομμιδη, και οχι αυτος που ισχυριζεστε. Χρησιμο θα ηταν να ζητησετε συγνωμη δημοσιως και να σταματησετε να λετε ανακριβειες και ψευδη εις βαρος ανθρώπων που επιτελουν ευσυνειδήτως την εργασία τους

      Διαγραφή
    18. Είναι απαράδεκτο να λέγεται και να γράφεται πως ο τάδε υπάλληλος δεν σηκώνει έναν κάδο επειδή και καλά μετακινήθηκε αυτός λίγα μέτρα πιο πέρα. Τι τον πειράζει τον υπάλληλο εάν γίνει μια μετακίνηση εφόσον αυτή δεν δημιουργεί άλλα προβλήματα στο σημείο αλλά και στον ίδιο;

      Όταν βγαίνετε να καταγγείλετε κάτι, να μην χρησιμοποιείτε ψεύδη με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων. Είναι εντελώς ΑΝΗΘΙΚΟ.

      Κι εσείς εκεί στο www.karatzova.com το λιγότερο που οφείλετε να κάνετε πριν δημοσιεύσετε μια καταγγελία, είναι να την διασταυρώνετε προηγουμένως.

      Διαγραφή
    19. Tι φταίει ρε παπαρα 11:30 το site? ανωνυμη καταγγελια εβγαλε; οποιοσδηποτε θελει να κανει μια καταγγελια ΕΠΩΝΥΜΑ το site ειναι υποχρεωμενο να το κανει! Αν το εκανε ανωνυμα θα ηταν υπουλο! Οποτε την ειπες την εξυπναδα σου κι εσυ.

      Διαγραφή
    20. Το "επίθετο" που χρησιμοποίησες σου το επιστρέφω, χτυπώντας σε φιλικά στην πλάτη, "κύριε" με το εξαιρετικό επίπεδο! Με αποστόμωσες...

      Φυσικά, δεν απαντάς επί της ουσίας, δηλαδή για τα ψεύδη, για την ανηθικότητα και για την επιτηδευμένη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων!!!

      Προφανώς και πιστεύεις πως μπορεί ο καθένας επώνυμα να κατηγορεί και να σπιλώνει τον οποιονδήποτε, επειδή έτσι γουστάρει.

      Το blog γιατί είναι υποχρεωμένο να "περνάει" κάθε επώνυμη καταγγελία; Ποιος το λέει αυτό; Εσύ;

      Αν θέλει να είναι και να λογίζεται ως σοβαρό, δε μπορεί να ανεβάζει οποιαδήποτε αόριστη καταγγελία. Άσε που είναι κάτι περισσότερο από γελοίος ο λόγος που αναφέρεται ως αιτία της καταγγελίας.

      "Αρνείται, ο υπάλληλος να αδειάσει έναν κάδο, επειδή ο κάδος αντί να βρίσκεται στην θέση του, αυτός βρίσκεται λίγα μέτρα παραπέρα"!!!

      Wow, να επέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας τώρα!!!

      Όταν ένας δημότης προσεγγίζει έναν δημοτικό υπάλληλο με στυλ του "σε πληρώνω και θα κάνεις ό,τι σου πω γιατί έτσι μου αρέσει", τότε κάτι δεν πάει καλά με αυτόν. Υπάρχει η εκάστοτε αρμόδια υπηρεσία, εν προκειμένω η υπηρεσία καθαριότητας. Υπάρχει ο αρμόδιος προϊστάμενος και όποιος πιστεύει πως αδικείται, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του για να πάρει απαντήσεις για το πως λειτουργεί το πράγμα. Όχι να βγαίνει σε ένα blog και να λασπολογεί. Εντολές οι υπάλληλοι δέχονται μόνο από τον προϊστάμενο τους και όχι από τον πρώτο τυχόντα που ξαφνικά νομίζει πως μπορεί προστάζει ή και να απειλεί τον οποιονδήποτε.-

      Διαγραφή
    21. Ο κάδος επανήλθε στο οδόστρωμα όπως προβλεπεται.
      Θα ευχαριστήσω τον όποιο το έκανε, διότι δείχνει πως κάποιος κατανόησε το πρόβλημα. Η αποκομμιδή έγινε κανονικότατα οπως και με τους υπόλοιπους κάδους. Τίποτα απο ολα τα παραπανω που γράφονται δεν θα είχε συμβή αν τηρήτο η κανονικότητα. Σε ότι αφορά την υπηρεσία, κάνουμε οτι μπορουμε, κλεινοντας τα ματια ακομα και για καδους που λογω χώρου δεν μπορουν να ειναι στο δρόμο. Αφήνουμε τα καδακια στα πεζοδρομια χωρις να διαμαρτυρόμαστε σε κανεναν. Ομως, όπου υπάρχει η δυνατότητα, θα παρακαλεσουμε να μην μετακινείτε τους καδους κατα το πως θελει ο καθ' ένας, αφήστε να κανουμε την δουλεια μας χωρίς εμπόδια επιπλέον. Μην ξεχνατε, δεν εχουμε να σηκωσουμε μονο τον καδο της γειτονιας σας....! Γνωμη για την δουλειά του άλλου μπορείς να εχεις, ΜΟΝΟ αν την έχεις κάνει εστω για μια μερα. Αν οχι, μπορει να αερολογεί ο καθε πολύξερος όπως θελει. Κατηγορείστε μας ελεύθερα δεν μας πειραζει, το συνηθισαμε πιά κι ούτε συγνώμη περιμενουμε. Οποιος μας γνωρισε απο κοντα, αναγνωρισε την δουλεια και το ηθος μας. Ευχαριστω για όλα, καλή καρδιά.

      Διαγραφή
    22. Μου αρέσει που στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχουν πολλά σπίτια κατοικημένα, με γέρους ανθρώπους,οι σερβιέτες πώς βρέθηκαν εκεί...

      Διαγραφή
  4. Στα χωρια μας εχουνε ξεχασμένους και δεν νιαζεται κανενας απο το δημο ουτε καθαριότητα ουτε κάδους εχουμε καλα καλα.στο λιπαρό ψάχνουμε να βρουμε τον ανταποκριτή να μας θεωρισει τον ογα αλλα μας εχει ξεχασμένους.το ίδιο εμαθα γίνετε σε πολλα χωρια.Να έρθετε στα γιαννιτσα αν θελετε να εξυπηρετηθείτε μας λένε και εμεις πληρώνουμε δημοτικα τέλη κανουμε διαμαρτυρίες αυτοί ομως το χαβά τους.εμεις φταίμε που τους ψηφίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην κρυα βρύση να δεις τι γίνετε με τον ΟΓΑ.Οι ανταποκριτές πάντα λείπουνε απο τα γραφεία τους και πρεπει να πας δεκαπέντε φορές για να εξυπηρετήθεις.Αν εισαι τυχερός και τους βρεις και εχει όρεξη η υπάλληλος θα γινει η δουλεια σου.Δεν συζητάω για την αγένεια και το φέρσιμο των υπαλλήλων που δεν έχουν καθολου τρόπους.Ενας προϊστάμενος,ένας αντιδήμαρχος να τους επιπλήξει;Οι υπάλληλοι κάνουνε οτι θέλουνε και οι αιρετοί μονο πολιτική.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ,ΛΙΓΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ.

      Διαγραφή
  5. Εδώ είναι γεμάτη οι δρόμοι από μηχανήματα και κάθε είδους εργαλεία που εμποδίζουν και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος αλλά όταν θα γίνει το κακό τότε θα ευαισθητοποίηθουν τίποτε δεν κάνουν οι τοπικοί άρχοντες αγρόν αγοράζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι λόγος αυτός να μην παίρνετε τα σκουπίδια και να βρομίζει η περιοχή; Ντροπή δεν έχω να πω τίποτε άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ψηφίζετε να ξέρετε τι ρίχνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο για γιορτές πανηγύρια βασιλοπιτες και χορούς είναι όπου γάμος και χαρά οι αντιδημαρχ μέσα από λεζάντα άλλο τίποτα πιάστε δε και κάντε καμία δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στάμκο (αν μπορείς) δώσε λύση στα προβλήματα καθημερινότητας του πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον δεν μπορει γιατι ειναι άχρηστη όλη η κομπανία του και δεύτερον με τον προϊστάμενο που εχει στην καθαριότητα οχι δεν λύνει αλλα προσθέτει και επιπλέον προβλήματα στην καθημερινότητα του πολίτη.

      Διαγραφή
  10. Στην Νέα Πελλα πολλούς κάδους δεν τους αδειάζουν επανειλημμένα και σε παρατήρηση τα έβαλαν με 80 χρονη. Τα παράπονά στον Δήμαρχο της είπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μονο μια φορα.Καθε φορα σε ολους το ίδιο λένε.Για κανε παράπονα ομως τρελο θα σε βγάλουν.δυο χρονια το απορριμματοφόρο τρέχουν τα ζουμιά απο τα σκουπίδια και λερώνεσαι όλος ο δρόμος και αυτοί λένε το διόρθωσαν ταχα.Εχουν κανει 100 φορές παρατήρηση στον οδηγό και στον πρόεδρο της νέας Πέλλας,στον αντιδήμαρχο,στον δήμαρχο αλλα αυτοί δεν βλέπουν προβλημα στο όχημα.

      Διαγραφή
    2. Μόνο στην Νέα Πέλλα τρέχουν τα ζουμιά?

      Διαγραφή
    3. Οταν δεν γνωριζεις, καλό είναι να μην εκφέρεις κατηγορίες....γιατι μπορει να σου επιστραφουν. Εχω δει καδους γεματους μπαζα....άλλους γεματους κλαδια, άλλους με χυμα σταχτες αρκετων κιλών, άλλους με την μαυριλα απο μπουρια φορα παρτιδα πανω απ τις σακουλες. Ανθρωποι ειναι κι εκεινοι νομιζω, κι εχουν οικογενειες επίσεις. Επειδη εργαστηκα εποχιακα στη δουλεια, και δη στην Νεα πελλα, πίστεψέ με, δεν θα θελα να το ξανακανω με οσα ειδα εκει να πετανε, και με την αντιμετώπιση των κατοικων την τελειως υβριστικη και απαξιωτικη ως προς τους ταλαιπωρους εργατες...

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή λες οτι μονο στην Νέα Πέλλα πετανε μεσα στους κάδους τέτοια σκουπίδια? Και μονο οι κάτοικοι της Νέας Πέλλας βρίζουν? Δεν είμαστε καλα μου φαίνεται

      Διαγραφή
    5. Μερικοί κάτοικοι δεν έχουν βοθρο για τα σκατά τους και τα αφήνουν να τρέχουν στους δρόμους, αυτό δεν ενοχλεί μερικούς που βλέπουν μόνο τον κάδο στο περίπτερο τους?

      Διαγραφή
    6. Αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα και αν θέλετε σας περιμένω καλοκαιρινούς μήνες από εδώ να δείτε ποσό όμορφα μυρίζει το φρεάτιο εδώ μπροστά!!και ξανά λέω πως δεν με ενοχλεί εμένα άλλος τον μετακινεί!

      Διαγραφή
    7. Αφού γνωρίζετε πως τον μετακινεί άλλος, εκείνον θα έπρεπε να καταγγείλετε και όχι τους υπαλλήλους που κατά την αυθαίρετη γνώμη σας δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.

      Και μην μου πείτε πως δεν γνωρίζετε ποιος είναι εκείνος που τον μετακινεί γιατί δεν θα σας πιστέψω.

      Είχατε μάθει τα προηγούμενα χρόνια με τα καδάκια, ο καθένας μέσα στο σπίτι του ή στην αυλή του κι επειδή ξεβολευτήκατε, βγάζετε το ένα κόμπλεξ μετά το άλλο.

      Ο κόσμος πάει μπροστά κι εσείς εκεί ακόμη διατηρείτε παρωχημένα και κολλυμένα μυαλά...

      Διαγραφή
  11. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΜΕΝΕΣ,ΚΑΔΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ,ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΤΡΙΚΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΜΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣταμκος ζει σε ενα δικο του κοσμο και δεν του λένε την αλήθεια.Ενταξει δεν θα ξανακατέβει για δημαρχος,θα παει για αντιπεριφερειάρχης, το καταλάβαμε.Αυτο ομως τι σημαίνει οτι θαρημάξουν τα πάντα;Δεν ντρέπονται λιγο;Καμένη γη θα παραδώσουν;Ιδιος ο τσιπρας.Η Ελλάδα παει κατα διαόλου και ο Πολακης λέει ειμαστε καλυτερα απο πέρυσι και πρόπερσι.Ετσι και ο Σταμκος.Τα πάντα ρημάζουν και οι σύμβουλοι του λένε ολα ρολοι ειμαστε οι καλύτεροι άρχοντες.Δεν ξεσηκωνόμαστε να κανουμε μια διαμαρτυρία στην τηλεόραση,μονο ετσι θα ξυπνήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα αυτά για τον κάδο που ενοχλεί το περίπτερο?

      Διαγραφή
    2. Den enoxlei emena o kados se posa sxolia na to grapsw? O kados aniki sto epano pezodromio kai an mpei ekei klinei i rampa!

      Διαγραφή
    3. ολο το πεζοδρομιο, μια ραμπα λοιπον........θεωρειτε πως τα διαβαζουν αφελεις αυτα ;

      Διαγραφή
  13. Δεν νομιζω να ιδρωνει το αυτακι τους κυρια μου απο την πολυ σοβαρη και μαλιστα επωνυμη καταγγελλια σας. Οι ανθρωποι εχουν αλλα ενδιαφεροντα και οι επιλογες του Σταμκου {ετσι τουλαχιστον νομιζει ο ιδιος οτι ειναι δημαρχος γιατι στην συνειδηση του κοσμου ειναι ενας ανικανος ταξιδιωτης που τυχαια βρεθηκε στην περιοχη} ειναι συνειδητες και συγχρονως τραγικες. Μην τους φτυνετε γιατι το σαλιο σας ειναι πιο πολυτιμο και χρησιμο απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν φταίει μόνο ο δήμαρχος αλλά και οι υπάλληλοι της σκουπιδιάρας που κοιτάζουν να τελειώσουν γρήγορα και να πάνε για καφέ... Πετάνε τους κάδους όπου να είναι και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό σε βρίσκω.! Εγω παντως που τους ειδα χαράματα με -9 , τους κερασα τον καφε τους και μιλησα μαζι τους. Και να θελουν δεν μπορουν να τελειωσουν γρηγορα, ο δημος πλεον ειναι τεραστιος..... ας μην λέμε ότι μας κατεβει στην πλάτη άλλων

      Διαγραφή
  15. Ο τοπικός άρχοντας φταίει κανένας άλλος αλλά στον κόσμο του ούτε κουνιέται αν δεν κοιτάξεις σε το σπίτι σου περιμένεις από άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτόν τον μιλάς και σφυρίζει αδιάφορα σαν να μην συμβαίνει τίποτα... αλλά και για τον κάδο δεν φταίει μόνο αυτός αλλά και οι ίδιοι οι υπάλληλοι της σκουπιδιάρας που δεν λογαριάζουν τίποτα

      Διαγραφή
    2. Εσυ...τους λογαριάζεις ; Σεβεσαι την δουλειά τους ; Αν ναι, τότε κρίνε τους

      Διαγραφή
    3. Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΡΟΛΩΝ ΤΟΥΣ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΠΟΙΩΝ;ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ;ΤΟΥ ΦΩΤΗ;Η ΤΗΣ....,,,ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ;

      Διαγραφή
  16. , αφήστε παιδιά μη τα πιάσουμε όλα δρόμους νεκροταφεία καθαριότητα μόνο πληρώνουμε και κανένας μας δε μιλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα τώρα για έναν κάδο που είναι υπεύθυνοι μόνο οι αρμόδιοι υπάλληλοι

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να τελειώνουν γρήγορα γιατί θα κρυώσει ο καφές.. Χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Αυτοι ειναι επίσεις ανθρωποι, κι εργαζονται κατω απο οποιεσδήποτε συνθηκες κάνοντας οτι μπορουν. Εμεις τους κανουμε την ζωή δύσκολη πετώντας σταχτες, μπάζα κλαδια. χορτα κι ότι άλλο μας ερθει στο χερι μεσα στους καδους. Τράβηξα προχθες τον καδο στη γειτονια μου για να βοηθησω μιας και ηταν μονο ενας υπαλληλος κι ο καδος πολυ βαρυς, και την καταλαβα.... Οταν τον σηκωσε να αδειασει, έγινε άσπρος απο το συνεφο σταχτης.... απομακρυνθηκα σκυφτος απο ντροπη...

      Διαγραφή
  17. Ρε τι γίνεται για εναν καδο.. Αλλα προβλήματα δεν εχουμε στον δημο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το γραφείο τους είναι το καφενείο. Και αν μιλήσουμε και για άλλα προβλήματα θα πρέπει να κρυφτείς κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γράψατε πολλά και κατηγορήσατε συλλήβδην άπαντες. Ένας από σας δεν γνωρίζει πως επάνω στα πεζοδρόμια δεν τοποθετούνται οι κάδοι;

    Τοποθετούνται ή στις ειδικές εσοχές, όπου υπάρχουν, ή στην άκρη του πεζοδρομίου και σίγουρα κάτω από αυτό. Αν για κάποιον λόγο δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση τους σε κάποιο σημείο ή εάν στην πορεία διαφοροποιηθεί η αρχική κατάσταση του χώρου στον οποίο βρισκόταν ένας κάδος, π.χ. από νεότευκτα κτίρια, εισόδους κλπ., τότε όπως είναι λογικό μπορεί να υπάρξει, κατόπιν αιτήσεως στο αρμόδιο τμήμα καθαριότητας, τοποθέτηση σε κάποιο διπλανό σημείο. Όπως και να 'χει, η τοποθέτηση γίνεται από την υπηρεσία καθαριότητας σε συνδυασμό με τους επιφορτισμένους για την καθαριότητα υπαλλήλους και όχι από τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Αν συνέβαινε το τελευταίο, τότε ζήτω που καήκαμε. Ο ένας δεν θα τον ήθελε στον χώρο του επειδή θα του χαλούσε την αισθητική! Ο άλλος επειδή θα του μύριζε. Ένας τρίτος επειδή κατά την κρίση του θα εμπόδιζε την κυκλοφορία και πάει λέγοντας. Άκρη δεν θα έβαινε...

    Ποιος σας είπε πως το εκάστοτε συνεργείο αποκομιδής έχει την υποχρέωση να κουβαλάει τους κάδους από τα πεζοδρόμια και να τους επανατοποθετεί σε αυτά; Δεν έχει απολύτως καμία σημασία το μέγεθος του πεζοδρομίου. Αν ήταν έτσι, ο καθένας που έχει μαγαζί ή σπίτι σε χώρο με φαρδύ πεζοδρόμιο, θα καταλάμβανε κι ένας μέρος αυτού, έτσι για γούστο του επειδή είναι φαρδύ!!! Θα μου πείτε, δεν το κάνουν; Το κάνουν, αλλά είναι παράνομο και αυτό θα έπρεπε να σας ανησυχεί και να σας εξοργίζει. Όχι να διεκδικείτε με το έτσι θέλω την τοποθέτηση κάδου άνωθεν του πεζοδρομίου.

    Οι υπάλληλοι, τους οποίους με ευκολία κατηγορείτε, είναι υποχρεωμένοι σε καθημερινή βάση να μετακινούν περί τους 150 αντίστοιχους (ή και χειρότερους εφόσον είναι σιδερένιοι) κάδους. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν στους μισούς ή στο 1/3 αυτών θα έπρεπε να πράττουν τα παραπάνω (δηλαδή να τους ανεβοκατεβάζουν στα πεζοδρόμια). Έπειτα από μια εβδομάδα εργασίας θα τους ψάχνατε για να σας καθαρίσουν και θα τους παρακαλούσατε να έρθουν, αλλά εκείνοι θα ήταν σακάτηδες. Θα πρέπει να σέβεστε τον κόπο και τον αγώνα ανθρώπων που εργάζονται κάτω από τις δυσκολότερες και τις πιο αντίξοες συνθήκες εργασίας, είτε αυτές αφορούν τον καιρό, είτε το ιδιάζον υλικό που επιχειρούν να συλλέξουν (οργανικά απορρίμματα πολλές φορές σε πλήρη αποσύνθεση, μπάζα, ξύλα, στάχτες, ψόφια ζώα και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ανθρώπου νους, ενώ στους συγκεκριμένους κάδους πρέπει να αποθέτουμε μόνο οργανικά οικιακά απορρίμματα).

    Με όλα τα παραπάνω δεν επιθυμώ να συγκαλύψω σε καμία περίπτωση συναδέλφους (είμαι οδηγός στην δήμο Πέλλας) οι οποίοι είτε δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους (προφανώς υπάρχουν και τέτοιοι), είτε δεν συμπεριφέρονται σωστά. Αποτελούν άλλα κεφάλαια τα συγκεκριμένα και φυσικά δεν είναι της παρούσης να συζητηθούν.

    Βάλτε σας παρακαλώ τον εαυτό σας στην θέση τους. Θα πηγαίνατε εύκολα να μαζέψετε σκουπίδια πίσω από ένα απορριμματοφόρο για 800-900 ευρώ και να έχετε και τον κάθε "πικραμένο" πολίτη να σας απειλεί λέγοντας σας θα τηλεφωνήσω στον δήμαρχο, επειδή θεωρεί πως πρέπει να κάνετε ό,τι εκείνος πιστεύει ή ό,τι εκείνος επιθυμεί;

    Μην βιαστείτε να απαντήσετε. Πιστέψτε με, αν μπορούσε ο καθένας από μας να βρεθεί πίσω από ένα απορριμματοφόρο, έστω και για μία ημέρα, ο κόσμος μας θα γινόταν καλύτερος, έστω στον συγκεκριμένο απολύτως ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας.

    Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας θα μπορούσαν να λυθούν με ήρεμη συζήτηση, με παράθεση επιχειρημάτων και με αμοιβαία καλή διάθεση από όλες τις πλευρές. Αν δεν υπάρχει τίποτε από αυτά, τότε μοιραία θα οδηγούμαστε σε άγονη προστριβή και σε προβλήματα που χρονίζουν.

    Μόνοι μας οι πολίτες αυτού του δήμου και κατ' επέκταση της χώρας μπορούμε, ο καθένας μας από το δικό του πόστο, να πετύχουμε την αλλαγή και την βελτίωση της καθημερινότητας μας. Δεν συμβιβάστηκα και δεν αποδέχθηκα ποτέ στην ζωή μου το "δε μπορώ". Όποιος λέει πως δε μπορεί, απλά δεν θέλει...

    Σκεφτείτε όλα τα παραπάνω κι ελάτε να αλλάξουμε τα δεδομένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδιά τι το κάνατε τοσο μεγάλο θέμα. Ας πανε τον κάδο στην θέση του και να τελειώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 100% Σωστα.σεβομε καθε εργαζομενο,εχω δει πολυ ποιο ασχημα πραγματα να συμβαινουν στους υπαλληλους καθαριοτητας απο αυτα που αναφερεις και εκανα αυτο που επρεπε.
    Μην παμε ομως στο αλλο ακρο.να τιμωρουμε ολη την γειτονια γιατι καποιος μετεφερε τον καδο σε αλλο σημειο.
    Εγω δεν εχω σχεση με αυτον τον καδο,παρα μονο με την ανακυκλωση.Και στα δυο σημεια ειναι μακρυα μου και δεν με ενοχλει,(αυτο για οσους ανωνυμα εγραψαν οτι εγραψαν).
    Σχεδον ολοι στην γειτονια ειναι ανθρωποι μεγαλης ηλικιας και μετεφερα απλα τα παραπονα τους μεσα εδω μηπως και βρεθει λυση.
    Το Μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να λειτουργήσει πρέπει να ανοίξει.

    Ο περιπτερας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα δημιουργείται από κάποιον τον οποίο η γειτονιά γνωρίζει. Ενημερώστε τον πως έχουν τα πράγματα για να τελειώνει το θέμα. Εφόσον πλέον γνωρίζετε πως οι κάδοι δεν τοποθετούνται επάνω στα πεζοδρόμια, φροντίστε να βρίσκεται ο κάδος κάτω από αυτό και αν αύριο το πρωί δεν τον αδειάσουν τα παλικάρια της αποκομιδής, ελάτε να διαμαρτυρηθείτε.

      Να βρίσκεται όμως κάτω από το πεζοδρόμιο, στην άκρη του δρόμου, όλες τις ώρες, διότι το απορριμματοφόρο για διάφορους λόγους δεν δύναται να περνάει την ίδια ώρα κάθε φορά.

      Διαγραφή
  22. Καλά τα λες.Γιατι όμως δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας πριν ένα χρόνο γιατί οι υπάλληλοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους και τους βγάζω το καπέλο. Μήπως κάτι γίνεται τον τελευταίο καιρό απλά ρωταω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μετα απο αλεπάλληλες προσπάθειες του προσωπικού, μή καρποφόρες, μήπως η μόνη λύση για να σταματήσει το κακό με τους κάδους πανω στα πεζοδρόμια ειναι να τους αφήνουν γεμάτους ? Οποιος καδος ειναι στον δρόμο οπως προβλεπεται, αδειάζει κανονικά πλην ανωτερας βίας. Αυτο τηρειται απαρέγκλιτα απο το σύνολο των εργαζομενων στην αποκομμιδή επιτρέψτε μου να γνωρίζω. Το χωριό σας μαζευεται κανονικά. Αν ο δικος σας κάδος δεν αδειάζει, δεν φταινε οι άλλοι. Κατι άλλο φταιει και το γνωριζετε καλλιτερα απο ολους μιας και αναφερατε πως μιλησατε με τους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μηπως ειναι λιγο φασιστικη αυτη η τακτικη του υπαλληλου;δεν εχει εσοχη το πεζοδρομιο για τους καδους στο χωριο σας;θα επρεπε και ο δημος να φροντησει να λυσει αυτο το προβλημα.
    Δεν νομιζω να ειναι σωστο οι καδοι να βρισκονται στον δρομο και ειδικα σε διασταυρωσεις,γιατι ενδεχετε να προκληθει ατυχημα λογο ελιψης ορατοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κάδοι ειναι θεμα πρόκλησης ατυχήματος, και όχι τα αμέτρητα γεωργικα εργαλεια και διάφορα μηχανήματα αραγμένα όπου νά 'ναι πανω στον δρόμο, και δή σε στροφες μας λέτε......
      Ολα καλώς καμωμένα τα έχετε και σας χαλάνε την πιάτσα οι καδοι....

      Διαγραφή
  25. Και όμως οι κάδοι βρίσκονται στις διασταυρωσεις με κίνδυνο ατυχήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι έγινε σήμερα, ο κάδος άδειασε ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι άδειασε. Αφού πρώτα γέμισε ο κεντρικός δρόμος με σερβιετες λερωμένα χαρτιά υγείας και μωρομαντηλα

      Διαγραφή
    2. Πολύ τραγικά τα κάνεις όλα ρε φίλε

      Διαγραφή
    3. Το θέμα δεν είναι το πολύ ή το λίγο τραγικό.
      Δλδ για ενα καπρίτσιο πρέπει εγώ να περπατάω ανάμεσα σε κολοχαρτα ; Λέω κολοχαρτα γιατί έτυχε το σκυλί εκείνη την σακούλα να την σκίσει και να την μεταφέρει μέσα στο ηρώων.
      Πάντως μπράβο στον δήμο Πέλλας για την αντίδραση του που άφησε έναν κάδο γεμάτο για μέρες, μολύνοντας την περιοχή επειδή δεν ήταν στην θέση του! Ωραία τιμωρία!
      Και για να καταλάβω δλδ όλοι οι υπόλοιποι κάδοι είναι στην προβλεπόμενη θέση ;

      Διαγραφή
    4. Κανεναν κάδο δεν αφήνετε στην προβλεπόμενη θεση όπου τον τοποθετησε η υπηρεσια καθαριότητας. Απαντες μετακινούντε κατα πώς γουστάρετε, χωρίς να λογαριάζετε κανεναν. Ασ μην ψάχνουμε πάντα το φταιξιμο στους άλλους. Ο καθενας να κανει πρωτα κριτικη στον εαυτό του κι αν τον βρει σωστο (πολυ αμφιβαλλω αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις έστω με τον εαυτό μας) τοτε δεκτες και οι παρατηρησεις

      Διαγραφή
  27. Ο χειρότερος δήμος. Ο υπεύθυνος καθαριότητας και αντιδήμαρχος του δήμου πραγματικά κοιμάται όρθιος. Το τμήμα υγειονομικού που βρίσκεται στην Έδεσσα γνωρίζει την κατάσταση της βρώμας και της μπόχας κύριος τους καλοκαιρινούς μήνες που επικρατή στον συγκεκριμένο δήμο αλλα δυστυχώς χωρίς γραπτή και επώνυμη καταγγελία δεν μπορεί να επέμβει.
    Υ.Γ Το αποτέλεσμα που δεν άδειασε ο κάδος είναι ενα και δεν αλλάζει.
    Η σερβιετες και τα κολοχαρτα καναν βόλτα στο δρόμο μπροστά στο φαρμακείο και το κρεοπωλείο του χωριού
    Δεν μπορώ να ακούω μαλακιες του στυλ "ο κάδος πρέπει να είναι κάτω στο δρόμο" ούτε που με νοιαζει, να είχαν κάνει εσοχές όπως προβλέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά να μην ήπιαν και καφέ...

      Διαγραφή
    2. Ποιος σου είπε εσένα ρε φίλε (12:24Μ.Μ.) ότι προβλέπεται σε κάθε τοποθέτηση κάδου να σπάει το πεζοδρόμιο και να δημιουργείται ειδική εσοχή;

      Μας έχετε τρελάνει με το χωριό σας. Ένας δρόμος φαρδύς είναι που ο κάδος δεν εμποδίζει κανέναν και τίποτα, εκτός από κάποιους που θέλουν με το ζόρι να δημιουργούν θέματα.

      Οι κάδοι τοποθετούνται πλάι στα κράσπεδα και όχι επάνω σε αυτά. Είτε σας νοιάζει, είτε όχι, έτσι λειτουργεί το πράγμα. Πάρτε το απόφαση.

      Ελάτε στα Γιαννιτσά για να δείτε πόσοι από τους κάδους που βρίσκονται κάτω στον δρόμο έχουν δημιουργημένη εσοχή. Είναι ελάχιστοι.

      Κανείς δεν είπε πως δεν υπάρχουν και τοποθετημένοι κάδοι σε λάθος σημεία, κοντά σε διασταυρώσεις που κλείνουν το οπτικό πεδίο στους οδηγούς. Εκείνο είναι άλλο θέμα συζήτησης. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι εντελώς διαφορετική.

      Πραγματικά το κουράσαμε το θέμα.

      Να φροντίζετε να βάζετε τα οργανικά απορρίμματα σε καλά κλεισμένες σακούλες και όταν ένας κάδος γεμίσει, να προχωράτε μερικά μέτρα πιο πέρα, στον επόμενο ή στον προηγούμενο, ώστε να μην ξεχειλίζει και μετά κάνουν πάρτι τα σκυλιά και οι γάτες.

      Σήμερα ο κάδος βρισκόταν κάτω στον δρόμο, ορθώς, με αποτέλεσμα να τον αδειάσουν οι συνοδοί κανονικά όπως και όλους τους υπόλοιπους.

      Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

      Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να γράφετε ό,τι πιστεύει και νομίζει ο καθένας σας, αλλά έτσι άκρη δεν βγαίνει.

      Διαγραφή
    3. Λιγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Οταν ενας καδος ειναι γεματος και δεν αδειαζει για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν πεταμε την σακουλα κατω χύμα, περπαταμε λιγο παραπερα, υπάρχουν κι άλλοι καδοι. Δεν φταινε άλλοι πάντα.για όποια "εξυπνάδα" κανουμε εμείς. Επιτελους ας πάψουμε να λειτουργούμε με τετοιο τρόπο, δεν τιμά κανεναν μας.

      Διαγραφή
    4. Επίσης όταν ο βόθρος γεμίζει δεν αφήνουμε τις ακαθαρσίες να τρέχουν στον δρόμο και να μυρίζει όλη η γειτονιά!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται.

      Διαγραφή
  28. Αντε ακόμη λίγα σχόλια να φτάσουμε τα 100 για μια μαλακια κάποιου να μεταφέρει ένα κάδο 10μ.και να τον αδειάσουν οι υπεύθυνοι υπάλληλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Α ρε καρατζοβα, μεγάλη δημοσιότητα η Νέα Πέλλα και ο κάδος απορριμάτων. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλα που ειναι και το καρατζοβα.Ο σταμκος ξύπνησε και ο κάδος άδειασε σημερα κανονικα και οι ανταποκριτές ογα !ω του θαύματος!πήγαν στα πόστα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να ζοριστηκε απο το καρατζοβα ; Βαθια νυχτωμενος εισαι... Ο καδος ηταν στον δρομο και ετσι αδειασε.

      Διαγραφή
  31. Ναι φοβήθηκε ο δήμαρχος για τον κάδο και τον άδειασε. Ασε μας ρε που ότι γίνεται φταίει ο δήμαρχος και οι υπόλοιποι είμαστε σωστοί σε αυτά που πρέπει να κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τους ξυνεις...δεν τους βολεύει.............ολα σωστα τα κανουν κι εχουν για ολους τους άλλους άποψη.

      Διαγραφή
  32. Εγω κατεβασα τον καδο απο τις 07:00 το πρωι για να τελειωνει το θεμα εδω.δεν χρειαζετε να κανω την δουλεια σας για να την σεβομαι.ο καθε εργαζομενος αξιζει τον σεβασμο απο ολους μας.Απλα εγω ανεδειξα τον γεματο καδο και τον τροπο που επιλεξατε να λυσετε το προβλημα.δεν εχω προσωπικα με κανεναν.ο γεματος καδος και τα σκουπιδια στο δρομο ηταν ενα γεγονος που εφερε προβληματα σε ολους στην γειτονια.Τωρα γιατι καποιοι εγραφαν με ασχημο τροπο για τους υπαλληλους αλλα και για μενα αυτο δεν το καταλαβα(λεμε τωρα).
    Ελπιζω να τελειωσε το θεμα και αν υπαρξει κατι στο μελον να λυθει με συνενοηση και οχι με βιαστικα δραστικα μετρα που μας κανουν την καθημερινοτητα πιο δυσκολη απο οτι ειναι ετσι κι αλιως.
    Ευχαριστω .
    Ο περιπτερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναδείξατε τον γεμάτο κάδο αλλά δεν μας είπατε ποιος τον ανέβαζε στο πεζοδρόμιο.

      Ο τρόπος επίλυσης κάποιων προβλημάτων γίνεται ακραίος, όταν ακραίες είναι και οι συμπεριφορές που τα δημιουργούν.

      Διαγραφή
  33. ΝΑΝΑ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και πως το βλεπετε,θα ανοιξουμε βεντετα;
    Ακραια συμπεριφορα ο ενας,αφηνει τον καδο γεματο ο αλλος,ξυλο στον σκουπιδιαρη ολοι μαζι.
    Ειναι λυσεις αυτες;
    Πισω παμε η μπροστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο κάδος ξαναγεμιζει και μερικοί ακόμη συνεχίζουν να γράφουν αρλούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.