Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Παπαγεωργόπουλος διαψεύδει ότι ήταν στο Καϊμακτσαλάν: «Δεν ξέρω να κάνω σκι»




Διαψεύδει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δημοσίευμα του «Βηματοδότη» που ανέφερε ότι πέρασε το τριήμερο των Θεοφανείων κάνοντας σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν.

Η απάντηση Παπαγεωργόπουλου:
Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με μία ανάρτηση στο Facebook κάνει λόγο για «ψευδή είδηση» και σημειώνει ότι «αν παρουσιαστεί έστω και ένας μάρτυρας» υπόσχεται να μάθει σκι καθώς δεν έχει ασχοληθεί και δεν ξέρει.

"Εφημερίδες, sites και τηλεοπτικές εκπομπές γέμισαν με την ψευδή είδηση ότι "ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επί τρεις ημέρες έκανε σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν". Αν παρουσιαστεί έστω και ένας μάρτυρας για όλα τα παραπάνω τότε υπόσχομαι να πάω να μάθω σκι διότι μέχρι σήμερα δεν έχω ασχοληθεί με το ωραίο αυτό άθλημα",  έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργόπουλος.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Εγω παντως τον ειδα στον νεο αγιο αθανασιο με ενα αντοκινητο μεγαλης αξιας volvo R συγγεκριμενα χρωματος λαδι να ψωνιζει στο μπακαλικο του χωριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραιος ο ντοκτορ. απαντάει για το σκι, που μπορει να ειναι και παραμυθι. Για το αγριογουρουνο όμως κουβέντα, το χλαπάκιασε κανονικά και καλά έκανε. Εμένα το σκι και το κρεας δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να μάθω αν ως ανάπηρος παίρνει ή δεν παίρνει και αναπηρική σύνταξη, μαζί με όλα όσα τον κατηγορούν οτι υπεξαίρεσε. καθε απαντηση δεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι βηματοδότες από όσο ξέρω δεν λειτουργούν σωστά σε μεγάλο υψόμετρο όπως ο Βόρρας (3ο υψηλότερο βουνό της Ελλάδας) και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για αυτούς που τον φέρουν. Αν υπάρχει κάποιος ειδικός ας μας το ξεκαθαρίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. bηματοδοτη χωρις μπαταρια του βαλανε, γιαυτο δεν εχει προβλημα οπου και αν παει, και καλα κανει. Αφου τα ισοβια γινανε ελευθερος να φαει οσα μπορει

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση

      Διαγραφή
  5. o ανθρωπος ειπε δεν εκανα σκι,οχι δεν ημουν στο καιμακτσαλαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.