Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ουδέν κακόν αμιγές καλού - Δείτε γιατί...(φωτο)



Η πρωτοφανής κακοκαιρία και το χιόνι που έπεσε παντού, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα πολλών συμπολιτών μας, μετακινήσεις, υδροδότηση, θέρμανση, φαγητό κλπ.  Όμως επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας δούμε έστω μια θετική πλευρά, αυτής της ομορφιάς της φύσης.

Ένα τέτοιο παράδειγμα η τεχνητή λίμνη στο φράγμα του Δυτικού Πέλλας η οποία πάγωσε από άκρη σε άκρη με το πάχος του πάγου σε κάποια σημεία να φτάνει τους 20 πόντους, αιφνιδιάζοντας την πανίδα αλλά και την χλωρίδα της λίμνης. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους μη αφήνοντας αδιάφορο τον κάθε φυσιολάτρη και μη...
Επιμέλεια Νόπη Παπαδοπούλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ...τι θα πει "αιφνιδιάζοντας την πανίδα και την χλωρίδα"; "Αχ! Χιόνι", είπε το χορτάρι αιφνιδιασμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβαστέ "φιλόλογε" (6.49'μμ).
    Αναφέρεται η δεσποινίδα/κυρία στον πάγο πάχους 20 εκατοστών που σχηματίσθηκε σε ορισμένα σημεία της λίμνης. Διάβασέ το κείμενο καλά. Τον καυστικό τρόπο γλωσσικής και συντακτικής αξιολόγησης κειμένων τρίτων εφάρμοσέ τον στις δικές σου "διδακτορικές διατριβές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ανώνυμε αναγνώστη των 6:49,δεν μίλησε μονο το χορτάρι,μίλησαν και οι ερωδιοι...αφου αυτο κατάλαβες...Εχοντας (ευτυχώς ) υψηλη αντίληψη χιούμορ,λαμβανω ως τετοιο το σχολιο σας και ευχαριστω...Εξαλλου,οι καλοπροαιρετοι άνθρωποι ειναι παντα ευπρόσδεκτοι εν αντιθέσει με τους κακοπροαιρετους...Υπογραφη,Παπαδοπουλου Νοπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοπελιά μην πτοείσαι. Συνέχισε να αποτυπώνεις στο χαρτί τις πολύ όμορφες εικόνες βγαλμένες από την ψυχή σου. Γνωρίζεις ότι πάντα θα υπάρχουν ¨χρυσόστομοι¨ και αυτό γιατί απουσιάζει από τη ζωή τους η οπτική γωνία της "θετικής" της πλευράς, από την οποία εσύ και λίγοι σας εσένα βλέπουν. Εσύ, φύση καλοπροαίρετο και αισιόδοξο πρόσωπο, δεν σε γνωρίζω αλλά βγαίνει από τα γραφόμενά σου, πάντα βλέπεις το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο, την ίδια ώρα που οι περισσότεροι από εμάς ως απαισιόδοξοι και μεμψίμοιροι, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, πάντα μισοάδειο.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.