Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος χορός του Αλμωπού (φωτο)




Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Αλμωπού Αριδαίας, που πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ στο Λουτράκι Αριδαίας, το βράδυ του Σαββάτου. 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αφού στην κυριολεξία δεν έπεφτε καρφίτσα. Η άριστη διοργάνωση από την Διοίκηση της ομάδος και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί ήταν διάχυτο στην ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. 

Τον χορό της ομάδος τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικά πρόσωπα του Νομού μας ανάμεσα τους ο κ.Σηφάκης Γιάννης, Θεοδώρα Τζάκρη, Άλκης Νουσηκύρου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ.Δημήτρης Μπίνος και ο αντιδήμαρχος κ.Τσιμτσιρίδης Γιώργος, εκπρόσωποι της ΕΠΣ Πέλλας και αρκετών ομάδων του Νομού. 

Ο πρόεδρος της ομάδος κ.Γάτσος ευχαρίστησε τον κόσμο και την παρουσία του και για την στήριξη στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει ο Αλμωπός. Το λόγο επίσης πήρε ο αντιπρόεδρος της ομάδος κ. Πέτρος Ζέρζης και ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών Χατζηγιαννίδης Χρήστος, ο οποίος ανέλαβε και την παρουσίαση των βραβείων που δώθηκαν από τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδος στους νεότερους παίκτες των Ακαδημιών του Αλμωπού.

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά στον ετήσιο χορό του Αλμωπού:

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.