19.1.17

Θύμωσαν η «Αριάδνη» και ο «Βίκτωρ» με τα καμώματά μας και ξήλωσαν τις κακοτεχνίες στο κέντρο της Έδεσσας



Δυο φορές είχαμε αναφερθεί σε κακοτεχνία στο Κέντρο της Έδεσσας, επιζητώντας την επέμβαση των αρμοδίων στο πρόβλημα που δημιούργησαν. Όμως, όταν ο άνθρωπος αδιαφορεί, η Φύση επεμβαίνει και διορθώνει τις απερισκεψίες του. Έτσι ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση αυτή. Με δυναμικό τρόπο, όπως άλλωστε απέδειξαν, οι δύο θεόσταλτοι κατάλευκοι σαρωτές, ξήλωσαν στο πέρασμά τους την ανθρώπινη καρικατούρα, πετυχαίνοντας σε μεγάλο βαθμό την αποκατάσταση του τοπίου στην πρότερη κατάστασή του. 
Βλέποντας οι «αρμόδιοι» τη Φύση να θυμώνει με τα καμώματά τους και αναγνωρίζοντας το σφάλμα τους πήραν τα μηχανήματα στα χέρια «σαρώνοντας» τα λιγοστά απομεινάρια του ευφάνταστου μεγαλόπνοου έργου τους. Όμως οι λακκούβες, σαν άγρυπνα μάτια, εξακολουθούν να παραμένουν εκεί, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε κάθε διερχόμενο. 
Ο φακός της μηχανής μας «σημαδεύει» συνεχώς το «βομβαρδισμένο» τοπίο, αναμένοντας να απαθανατίσει τις νέες καλλιτεχνικές δημιουργίες των εκλεγμένων μας ταγών, όταν τα καιρικά φαινόμενα εξασθενήσουν, ώστε όλοι μαζί να τις συγκρίνουμε με τις προηγούμενες και να τις βαθμολογήσουμε.
Καλλικράτειος 


13 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙ@ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ; ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ. ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ -ΠΕΤΡΕΣ ΕΚ ΒΟΥΛΑΓΑΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ - ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΗΧΑΝΕΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΝ Η΄ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βάλε μέσα και τα μάρμαρα στο πεζόδρομο δεκάδες έπεσαν με τις παγωνιές ότι του κατέβει του κάθε άσχετου κάνει δεν σκέφτεται στις παγωνιές στα χιόνια η και στις βροχές ότι το μάρμαρο γλιστρά

      Διαγραφή
    2. φιλε 3:37 πολύ σωστα επισήμανες το πρόβλημα με τα γυαλισμένα μάρμαρα στην οδό Δημοκρατίας, τα οποία θα έπρεπε να είναι "γραζωτά" για να μην γλυστράνε. Νομίζω ότι ο Δήμος θα πρεπει να βάλει μωσαϊκτσή με μηχανή τριβής για να αφαιρέσει την γυαλάδα, προτού υπάρξει μοιραίο ατύχημα συμπολίτη μας.τμ

      Διαγραφή
    3. μη δίνεις πολλες ιδέες γιατί δεν το έχουν σε τίποτε να τα ξηλωσουν και φτου και απο την αρχη.

      Διαγραφή
  3. Η Αριάδνη και ο Βίκτωρ μπορεί να θύμωσαν, τους Εδεσσαίους δεν βλέπω να θυμώνουν και να απαιτήσουν τουλάχιστο συγγνώμη από τον υπεύθυνο δημόσια, γιατί μαζεύονται αυτά και κάποια στιγμή θα σκάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς οεοο ! Χαχα βλαχοδημαρχε πλέον σπάνε πλάκα μαζί σου ! Χαχα ερχετε η ώρα της ΑΠΑΛΛΑΓΉΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδω ειναι η προτομη του εξεφτελισμου του βλαχου εκει που κατηγορουσε την αηδονα οτι και καλα ειανι δικο τς το εργο πηγε αυτος με συνεργεια του δημου και το ψυλωσε μπραβο βλαχοδημαρχε για αλλη μια φορα εδειξες ποσο λιγος εισαι αντε γεια να τελειωνουμε με εσενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ".......Ράβε ξήλωνε, ράβε ξήλωνε, δουλειά, δουλειά, δουλειά να μη σου λείπει....."
    Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο (άσφαλτο);
    Μα ο λογαριασμός όπως πάντα στους Εδεσσαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε βγες και ανέλαβε την ευθύνη. Το σίγουρο είναι πως ότι κι αν μας πούνε, ο εργολάβος θα πληρωθεί και αυτοί θα λένε ότι δεν τον πλήρωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελάνε τα πεζοδρόμια, γελάει και ο στρατηλατης πάνω στο πανέμορφο του ατι,οι απόγονοι του ηγέτες για γέλια και για 😢 κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O στρατηλάτης ήθελε να του πετάξει την δάδα στο κεφάλι, ολόκληρο τον κόσμο κατέκτησε και ο άλλος μια τρύπα δεν μπορει να κλείσει.Δεν μπορείτε να πείτε όμως τα προγράμματα ΕΣΠΑ τα παίρνει σαν στραγάλια. Λες και οι άλλοι Δήμου ειναι χαζοί που επιλέγουν τα προγράμματα, αλλά το δήλωσε και κακό να ειναι το πρόγραμμα εγώ θα το πάρω. Δηλαδή εάν ένα πρόγραμμα μας φέρνει χρήμα "αλήθεια σε πια τσέπη??", και λέει ότι θα τσιμεντάρουμε το κιουπρί και κεφάλι μας εμείς θα το πάρουμε. Αυτά δήμαρχε τα είδαμε και με τον προηγούμενο δήμαρχο, εσύ απέδειξε ότι μπορείς να κλείσεις μια τρύπα σωστά γιατι σε λίγους μήνες σε βλέπω να ζητάς δουλειά σε εργολάβο, και αν σαν δήμαρχος δεν μπορείς να κλείσεις σωστά μια τρύπα ούτε για εργάτης θα κάνεις. Και πρόσεξε τον Μ. Αλέξανδρο γιατι η δάδα ειναι έτοιμοι

      Διαγραφή
  9. Να τον φτύσουμε βρε να μην τον ματιάσουμε τον δήμαρχο μας, ότι κατηγορούσε σας το άφησε πεσκέσι, ότι άχρηστο άψυχο και έμψυχο (λαμαρίνες , τσιμέντα, διοίκηση κ.τλ) και σας τα έφτιαξε στο πολλαπλάσιο, μεχρι και βραβείο για τα τσιμέντα του έδωσε ο Πατούλης. Μίζεροι ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.