18.1.17

Σε εξέλιξη συνεντεύξεις για τη θέση Διοικητή στο Νοσοκομείο Πέλλας… «Κλείδωσε» το όνομα;



Στην φάση της διαδικασίας των συνεντεύξεων για την ανεύρεση των κατάλληλων διοικητών και υποδιοικητών των νοσοκομείων για τα οποία προκηρύχθηκαν οι αντίστοιχες θέσεις, μεταξύ των οποίων και στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας, βρίσκεται το Υπουργείο Υγείας.
Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται από την Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών οι συνεντεύξεις των υποψηφίων για μία θέση σε νοσοκομεία, όπως λένε έγκυρες πηγές. Σύμφωνα με πληροφορίες,  αυτές τις ημέρες "περνούν" από συνέντευξη υποψήφιοι για τη θέση του Διοικητή στο νοσοκομείο Πέλλας, ο οποίος έχει ως γνωστόν την έδρα του στο νοσοκομείο Έδεσσας.

Σε ότι αφορά την κάλυψη της θέσης του Διοικητή στο Νοσοκομείο Πέλλας, υπενθυμίζουμε ότι από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας είχε κηρυχθεί… «άγονος» ο  πρώτος διαγωνισμός που έγινε για την κάλυψη της θέσης και με απόφαση του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη η θέση επαναπροκηρύχθηκε (μαζί με άλλες 22 θέσεις Διοικητών και αναπληρωτών Διοικητών). 

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι σχετικές διαδικασίες γιατί τα προβλήματα στις νοσηλευτικές μονάδες Έδεσσας και Γιαννιτσών είναι αρκετά σοβαρά από την έλλειψη διοίκησης και τις «παγωμένες» διαδικασίες, κυρίως αυτές που σχετίζονται με προσλήψεις ιατρικού προσωπικού.

Τώρα, ειδικότερα για το νοσοκομείο Πέλλας, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το όνομα του νέου Διοικητή έχει «κλειδώσει». Μάλιστα γίνεται λόγος για πρόσωπο από την περιοχή μας, καταξιωμένο,  με πολύ καλό όνομα στον χώρο της Υγείας και με τεράστια επιστημονική εμπειρία. Τώρα θα κληθεί να προσφέρει (και) τις διοικητικές υπηρεσίες του. Οψόμεθα…



12 σχόλια:

  1. κανένας πιτσιρίκος να μην είναι ,σαν κάποιον, που πριν κάποιο καιρό ο πατέρας του τον έφερε πάλι στα μέρη μας αλλά τελικά τον έχωσε στο Δήμο και σώθηκε η Υγεία.Μιλάμε για πολύ ψηλά το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες μου ότι θαναι κανας αριστερός επαναστάτης !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε πήγαινε ρώτα στη Νάουσα αν ήταν καλός και πότε έγινε καλό νοσοκομείο εκεινο.ασθενης ήμουν και τα έμαθα από μέσα δέκα μέρες καλά.το θέμα του Δήμου καλά το αναφερεις και ίσως έχεις δίκιο. Ας κρατήσουμε τα νέα μυαλά στην χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα λίγα νοσοκομεία που μείνανε και εδώ αποτελούμε την εξαίρεση.
    2 χρόνια χωρίς διοικητή εξαιτίας της φαγωμάρας των 2 βουλευτών.
    Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις γελοιότητες με τους αξονικούς τομογράφους.
    Πώς να πάει ο τόπος μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελπιζω να μην ειναι εκεινος ο φαντασμενος πιτσιρικας απο την Αριδαια που ηθελε τρομαρα του να γινει και προεδρος στην οννεδ και τον σμπρωχνει τωρα ο Σηφακης που τον θεωρει και μεντορα του. αρε νεοδημοκρατες κατι λουλουδια που εχετε κι εσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο πιτσιρικάς που λες από την Αριδαια σας έχει για την πλάκα του ετσι χαλαρά όλους και δεν περνετε χαμπάρι

      Διαγραφή
    2. NA MHN SKISEI TO KALTSON PES TOU KAI NA MIN BAZEI POLY KRAGION
      TORA POY EINAI ME TOUS SYRIZAIOUS GIATI AYTOI BAZOYN POLY

      Διαγραφή
  6. Η συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ σαν παλιό ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι η ίδια. Όσοι δεν καταφέρνουν να βγουν Βουλευτές, βολεύονται με άλλον τρόπο.
    Ο νοών νοείτω..... και ουαί τω ανοήτω.... ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ για να πεις το όνομα του πρέπει πρώτα να πλύνεις το στόμα σου

      Διαγραφή
  7. Εσυ ρε μπουρδα στο 10:28 μακαρι ν γνωριζες στη μιζερη ζωη σου τετοιους ανθρωπους...ουτε στο μικρο του δαχτυλο δεν φτανεις τον γιατρο κ εσυ κ η κατεστραμενη κυβερνηση του συριζα...δεν εχει κ δεν ειχε ανάγκη κανεναν για ν ανεβει..αυτοι που τον πλησιαζουν αυτοι ανεβουν κοινωνικο επειπεδο....προεδρος οννεδ θ γινοταν κ μολις ειδαν τα γιαννιτσα οτι θ ετρωγαν ηττα,,εκαναν παλι τις αλχημειες τους κοτες....εσυ κατσε γλειψε οτι βρεις για να ανεβεις γιατι αλλιως ουτε προεδρος σε δεκαπενταμελες γυμνασιου δεν βγαινεις...περαστικα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI RE MEGALE ME APOSTOMOSES TORA
      STA @RX MOU SAS EXO GRAMENOUS KAI STIN ALMOPIA DEN SAS XEREI OUTE O THIROROS SAS
      OLA SAS FTAINE ALLA KOTSIA DEN EXETE LOULOUDES GLYFTES EISASTAN KAI ETSI THA MEINETE

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.