Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά αύριο Πέμπτη τα Σχολεία στην Αλμωπία



Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες ότι και αύριο Πέμπτη 12/1/2017, τα σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και μαθητική εστία) θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου (αρ. πρωτ. 567/48/11-1-2016).

Ο μηχανισμός του Δήμου Αλμωπίας έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα, ενώ συνεργεία του Εργοταξίου, επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι.

Ο Δήμος Αλμωπίας ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.

Το πρωί ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πραγματοποίησε σύσκεψη, ενώ παράλληλα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Βέσκο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη, τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συντονιστή της πολιτικής προστασίας κ. Στέφανο Αβραμίκα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. αυτός ο Δόντσος ρε παιδια ,τουρίστας είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουν ύφος λες και θα λύσουν το μεσανατολικό !Πάντως το λύκειο το έβγαλαν μερικοί χωρίς να πληρώσει ο μπαμπας. Με το σπαθί τους.Καθαρά.Μόνο με διάβασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε Αλμωπίας μόνο εσύ ποζάρεις το πρόσωπό σου σε κάθε ανακοίνωση που βγάζει ο Δήμος για το κλείσιμο των σχολείων. Έχεις αποδείξει πάμπολλες φορές ότι ζεις για τις selfies, όπως όλα τα γυμνασιόπαιδα (όχι τα Λυκειόπαιδα γιατί αυτά έχουν ξεπεράσει το στάδιο αυτό). Έλεος το τερμάτισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε σεις αυτοι εδω αφήνουν και αρνητικά σχόλια ελευθερα - σε άλλο μπλογκ : πέφτει σβησιμο άγριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΑΙΚ ΣΤΟ Φ/Β ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ. ΟΜΩΣ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΕΚΕΙ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΣΕΛΦΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει μαζέψει όλους τους μικρούς γιατί μόνο σε αυτούς μπορεί να επιβληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ζωαρα κανουν στην αριδαια οι αρχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μια χαρά είναι ο Δήμαρχος.Απλά μερικοί συνεργάτες του είναι τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στην Αριδαία αν τολμήσεις και κάνεις κριτική μπορεί να φας και ξύλο.Μιλάμε για πολύ δημοκρατία.Είπες τι γνώμη σου δημότη? την έκατσες ! και πάρε να μάθεις και πάρε να ξέρεις και επίσης να σου πούμε ότι όλα τα κάνουμε σωστά και ....περίμενε ...πάρε να χεις.Θα είμαστε μόνιμοι εδω.Τωρα που να ψάχνουμε για δουλειά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.