Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο αποφυλακισθείς, λόγω καρδιάς, Β. Παπαγεωργόπουλος έκανε σκι στο Καϊμακτσαλάν και έτρωγε αγριογούρουνο!



«Ίσως να θυμάστε ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, καταδικασθείς (σε πρώτο βαθμό) σε ισόβια για υπεξαίρεση, κατάφερε (με νόμο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου) να αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του.

Τον έβγαλαν δηλαδή καρδιοπαθή και τον αποφυλάκισαν» αναφέρει ο Βηματοδότης σε δημοσίευμά του για το πού και το πώς πέρασε το τριήμερο των Φώτων ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

«Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι το τριήμερο των Θεοφανίων ο καρδιοπαθής (με δικαστική βούλα) πρώην δήμαρχος το πέρασε κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν. Σύχναζε, όπως μου είπαν, σε ταβέρνα του χωριού Αγιος Αθανάσιος και πάντοτε «χτυπούσε» ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες» αναφέρει το δημοσίευμα του Βηματοδότη.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
    .ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗΣ;
    1.ΥΓΕΙΗΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΙΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΞΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.
    2. ΑΣΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ;
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΝΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΣΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ;
    ΕΙΠΑΜΕ, ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ.
    Α ΡΕ ΣΟΥΜΑΧΕΡ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΚΙ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΑΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΧΑΡΤΙΑ Κ.Λ.Π ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ Η ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ.


    ΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ;
    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ..ΤΩΝ......ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπιασαν τόπο οι επιστολές από τη φυλακή!!!

      Διαγραφή
    2. Παντογνωστες Ελληνες αυτό μας έφερε εδώ που είμαστε.... Πρώτον εν γνώση του έγινε η υπεξαιρεση από συνεργάτες του που αποφυλακιστηκαν πολύ νωρίτερα χωρίς ιδιαίτερο καρδιολογικο πρόβλημα. Δεύτερον ότι τα λεφτά τα βρήκαν σε όνομα τρίτου και επέστρεψαν στα ταμεία πουθενά δεν το διάβασες....τρίτον συμφωνώ με το να τιμωρηθεί με φυλάκιση αλλά ένα είναι σίγουρο ότι δύο φορές οξύ έμφραγμα του μυοκαρδιου με δύο επεμβάσεις και εντατική αρκετές μέρες την μία φορά. Δεν συμφωνώ με τον νόμο αλλά με ένα απλό μπαλονακι έχουν βγει αρκετοί έμποροι ναρκωτικών ακόμη και δολοφόνοι....

      Διαγραφή
    3. Άρα παντογνώστη θα ξέρεις οτι μπαλονάκι και υψόμετρο δεν συμβιβάζονται.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αφού πληγιασες και τα δυο χέρια, τώρα και με τα πόδια, σαν τους ινδούς φακίρηδες

      Διαγραφή
  3. με τόσα λεφτά στην άκρη ..η ζωή είναι ωραία λέει ο Βασίλης.Στη υγειά των κορόιδων. ΥΓ. 10 χρόνια συγνώμη δημοσίως καθημερινά πρέπει να λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι ευχαριστώ πρέπει να λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το χρόνο θα βγει και ο άλλος........ ο πράσινος μπίζνεσμαν. Μου το είπε ένας παλιός κολλητός του, τον οποίο διόρισε "αξιοκρατικά" σαν υψηλόβαθμο στέλεχος κάποιου Δήμου στις εσχατιές της Ελλάδας, τις παλιές, καλές, αξέχαστες εκείνες εποχές. Όμως ο λαός έχει μνήμη και "βαλίτσα" για τον καθένα μας. Εδώ μνήμη έχουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, μιας Μεγαλούπολης, δεν θα έχουν οι πολίτες μιας μικρής επαρχιακής πόλης που γνωρίζουν τι χρώμα "σώβρακο" φοράει ο γείτονάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ,εις υγειαν των κοροιδων .Εγω περναω καλα; και ,αστους να λενε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΜΛΚ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν κατακλεψει όλη την χώρα παθενουν καρδιές και τους βγάζουν από την φυλακή υπάρχει κράτος μετά μου λέτε!!!που είναι το κράτος αλλά όλοι λάμογια είναι και κλέφτες...άλλοι χρωστάνε 3000 και τους βάζουν φιλάκι και άλλοι χρωστάνε εκατομμύρια κ βγενουν αρέ ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.