Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά αύριο τα Σχολεία στο Δήμο Πέλλας



Ο δήμος Πέλλας ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017,  λόγω των χιονοπτώσεων, των ήδη χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή και του αναμενόμενου παγετού, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι κλειστά. 
Κλειστά επίσης θα παραμείνουν σήμερα και αύριο τα απογευματινά σχολεία του δήμου. 
Για την λειτουργία των σχολείων κατά τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Γιαννιτσά  10/01/2017 
Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

33 comments:

  1. Μπερδεψατε τα μπουτια σας εκει στον Δημο και δεν ξερετε τι να κανετε τωρα. Το τεχνασμα να βαλετε τους γονεις απεναντι στους "τεμπεληδες" κατ' εσας εκπαιδευτικους δεν επιασε. Καλιο αργα παρα ποτε αναγκαστηκατε να βγαλετε ανακοινωση καραγκιοζηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους ο Δημαρχος Πελλας και το Συμβουλιο "των Σοφων της Σιων ",που περιστοιχιζεται, αποφασισαν να ξεστραβωθουν μετα την δημοσια κατακραυγη και την αγανακτηση των συμπολιτων. Δημαρχε αφησε τις ιδεολογικες και πολτικες συμπλευσεις που κραταει ο Κουλης με τον Σοιμπλε! Στο Συμβουλιο ομως των Σοφων της Σιων, συμμετεχουν και καποιοι εκπαιδευτικοι ,εκλεγμενοι,δημοτικοι αρχοντες χαριν του φιλοτιμου μας,προκειμενου να ερθουν στα σπιτια τους απο μακρυα, και καποιοι απο αυτους μαθημενοι να λουφαρουν τεχνηεντως απο τα διδακτικα τους καθηκοντα, αφου εχουν να μπουν σε διδακτικη αιθουσα κατι χρονια! Αυτοι οι γλοιωδεις, τυχοδιωκτες,αποσπασμενοι συναδελφοι μας, συνηγορησαν λοιπον σε αυτες τις αποφασεις του Δημαρχου,να λειτουργουν τα σχολεια υπο συνθηκες ολικου ψυχους,θετοντας σε κινδυνο,πρωτιστως την ασφαλεια των μαθητων,και δευτερευοντως καποιων διδασκοντων που αναγκαζονται να μετακινουνται ακομα και 90 χλμ,με ολισθηρο, παγωμενο οδικο δικτυο!Ας ξαναρθουν να ζητησουν ψηφο επικαλουμενοι το φιλότιμο,μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, γεια σου! Συμφωνώ και επαυξάνω!

      Διαγραφή
    2. Are ntempelako daskalako monosou karfotikes sunaldefai les sta graptasou ara eisai ntempelako a Kai way ante mas zalisate

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απόλυτα, όπως τα λες είναι.

      Διαγραφή
  3. ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΟ ΧΙΟΝΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΑΛΛΟΥ ΜΕ -25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΧΙ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)Την περασμενη ανοιξη στο Μοναχο κλεισαν τα σχολεια λογω της ανεβασμενης για την εποχη θερμοκρασιας : ηταν 25 c βαθμοι ! Ενω δεν εκλεισαν σε ολη την διαρκεια του χειμωνα και ας ειναι κατω του μηδενος. 2) Εμεις πηγαμε στα σχολεια σημερα! Ναι πηγαμε!Τα παιδια που μπορεσαν να ερθουν ηταν 28 απο 350,οπου μετα απο συννενοησεις τα αφησαμε να φυγουν μετα απο 3 ωρες.Οσα δημοψηφισματα και να σου προτεινουν σωστη αποφαση δεν θα παρεις γιατι δεν σκεφτεσαι. Βαριεσαι γρηγορα την διαδικασια που απαιτει η σκεψη.

      Διαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το πολύ το τάκα τάκα μάλλον..

      Διαγραφή
    2. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ;;;

      Διαγραφή
    3. Φίλος σημερα σχολίαζε σε γνωστό καφέ της πόλης την κωλοτουμπα γνωστού δασκαλακου των Γιαννιτσων.Θεο ειχε τον Σταμκο και τωρα τον θάβει μερα νυχτα.Παρον και δημ.συμβ που πρόσκειται φιλικά στο δασκαλακο.

      Διαγραφή
    4. Καταρχάς φίλε ή φίλη αυτό το οποίο διαβάσαμε παραπάνω είναι το επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Πέλλας το οποίο αναδημοσιεύτηκε από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης του νομού συμπεριλαμβανομένου και του συγκεκριμένου μέσου στο οποίο πιθανόν να αναφέρεσαι. Και δεύτερον, κριτική στον δήμαρχό σου άσκησε και τον παρόν blog σε άρθρο του με τίτλο «Κλειστά ή ανοιχτά τα σχολεία στην ΠΕ Πέλλας;» Μήπως τελικά εσύ είσαι αυτός ή αυτή που δεν βλέπεις τι σου γίνεται;

      Διαγραφή
    5. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ

      Διαγραφή
    6. Mε αφορμη την αναστατωση που προκαλεσε ,η αστοχια ,η απρονοησια και ο εγωισμος του Δημαρχου Γιαννιτσων,στο θεμα αντιμετωπισης εκτακτων καιρικων καταστασεων, αποκαλυφθηκαν και αδυναμιες και μικροπολιτικες σκοπιμοτητες,των επισημων Θεσμικων εκπροσωπων της Τοπικης αυτοδιοικησης και της Εκπροσωπησης της εκπαιδευτικης κοινοτητας του Νομου,οχι μονο ΘΕΣΜΙΚΑ αλλα και ΗΘΙΚΑ! Σημερα ,μετα απο τον εμπαιγμο τριων ημερων,αλλα και της εγωιστικης εμμονης του Δημαρχου Γιαννιτσων, να κρατησει τα σχολεια ανοικτα ,παρα τον συνεχη ολικο παγετο , γονεις και μαθητες ΑΚΥΡΩΣΑΝ τον Δημαρχο Γιαννιτσων,με την μη προσελευση τους στα σχολέια ,λογω αδυναμιας,πραγμα που φυσικα εκμεταλλευομενοι καποιοι "Μεντορες" του Σταμκου,το απεδωσαν σκοπιμα ως ευθυνη στο συνολό των εκπαιδευτικων! Οι Προισταμενοι των δυο Διευθυνσεων εκπαιδευσης του Νομου,αν οχι μονο θεσμικα, αλλα και ηθικα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ,οπως και οι εκπροσωποι της ΕΛΜΕ ,ΟλΜΕ, ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ αφου επετρεψαν,δια της σκοπιμης απουσιας τους, να σπιλωθει το κυρος του συνολου των εκπαιδευτικων, οχι μονο των Γιαννιτσων η, της Σκυδρας ,αλλα ολου του Νομου! Βλεπετε πρεπει να υπαρχει πληρης Ιδεολογικη ταυτιση και κομματικη συμπορευση με την αρχουσα Δημοτικη Αρχη των Γιαννιτσων !Ας αφησουμε τον Δημο Γιαννιτσων ,διοτι εν τοις πραγμασι εχει δειξει το χαμηλο πνευματικο και πολιτικο του υποβαθρο ,[πχ με την σταση του, οταν πυρποληθηκαν πριν περιπου ενα χρονο τα δυο στρατοπεδα των Γιαννιτσων ,επειδη θα φιλοξενουσαν προσφυγες].Οι εκπροσωποι της ΟΛΜΕ,ΕΛΜΕ,οι συνδικαλιστες της Δημοσιας εκπαιδευσης ,ποτε επεμβαινουν;ηθικα δεν εχουν κανενα ρολο; Ποια ειναι η αποστολη τους; η ικανοποιηση και αναδειξη ,των προσωπικων και πολιτικων επιδιωξεων: οταν με περισση γλοιωτητα τρεχουν απο Σχολικη σε Σχολικη συνελευση να μαζεψουν ψηφους; Επιτρεπουν να αμαυρωνεται το ονομα του δασκαλου ,του καθηγητη,αυτου που θα διακινδυνεψει,να μετακινηθει στην διδακτικη του εδρα, 80 η 90 χλμ ,με παγετο ,για να μην χαρακτηριστει απο τον καθε "μικροκομματαρχη"δημαρχισκο, ως τεμπελης; Αυτοι λοιπον οι ,ανυποληπτοι,γλοιωδεις εκπροσωποι της Εκπαιδευσης,λογαριαζουν την ασφαλεια των μαθητων,,που χρησιμοποιουν την θεση τους ως εφαλτηριο των προσωπικων τους επιδιωξεων; ΝΤρΟπΗ τους!!

      Διαγραφή
    7. ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
      ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
      ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
      ΕΕΕ ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ
      ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΑΡΜΠΟ ΤΡΟΠΟ
      ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ''ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟ'' ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΤΑΜΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ

      Διαγραφή
  5. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΑΛΛΟΝ...

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΜΕ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ; ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΠΛΑ ΡΩΤΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ Α'ΒΑΘΜΙΑΣ & Β'ΒΑΘΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...

      Διαγραφή
    3. ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ.

      Διαγραφή
    4. ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 5.37,ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ;,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ,ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ,ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ,ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ, ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΜΙΣΘΟΥΛΗ,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.! ΠΟΣΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ! ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ,ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ!

      Διαγραφή
  6. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑΜΚΟΥ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΩΣΤΑ.ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΘΩΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΗΡΘΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι Βάλτος είστε εκει στα Γιαννιτσα..Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Να το πανεπιστήμιο, να κι ο ΑΣΕΠ!Γιατί δε γίνατε εκπαιδευτικοί να κάθεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανέβηκαν οι μετοχές του Στάμκου.Πρωτο μάγκα τον κάνατε με τοση διαφήμιση,,πάρτε το χαμπάρι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θα το ξανακάνει στον επόμενο χιονιά;Ρε τον έκραξαν και οι πέτρες με τις μαλ@#$ιες δύο μέρες τώρα.Ο άνθρωπος είναι πρόβλημα από μόνος του.

      Διαγραφή
  10. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ ταιριάζει απόλυτα η γνωστή ρήση, «της κοντής…. της φταίνε οι τρίχες». Έκανε καλά καλά την χαζομάρα του ο Δήμαρχος καταφέρνοντας να στρέψει εναντίον του την συντριπτική πλειοψηφία των γονιών και όχι μόνο, ολόκληρου του δήμου Πέλλας, και αυτό αποδεικνύεται όχι τόσο στα ανώνυμα σχόλια που καταφέρονται εναντίον του σε όλα τα blogs, αλλά και στα δεκάδες επώνυμα σχόλια στο facebook που του καταπίπτουν ευθύνες για τον τρόπο με τον οποίο χειριστικέ το θέμα βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια εκατοντάδων παιδιών προκειμένου να αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει τον δήμο του και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς προηγουμένως να το έχει εξασφαλίσει αυτό, τώρα προσπαθεί να βρει αποδιοπομπαίους τράγους προκειμένου να καλύψει τα δικά του σφάλματα. Τι να πω, κρίμα, κάθε φορά απογοητεύει και περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολες οι υπηρεσιες λειτουργουν κανονικα μονο οι εκπαιδευτικοι δεν μπορουν να πανε στην δουλεια τους.Πως να τουσ βαλεις να ξυπνησουν δευτερα πρωι και ενω εχουν να πατησουν 15 μερες στα σχολεια. Στο σχολειο μας ειχαν ξεχασει να βαλουν πετρελαιο οι δασκαλοι και την δευτερα πρωι μας ειχαν διωξει.Τα στοιχεια τα εχω δωσει στην πρωτοβαθμια διευθυνση και περιμενω να δω τι θα γινει.Η αδιαφορια στο μεγαλειο της, στο σπιτι τους γιατι δεν ξεχνουν΄΄΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη τα σχολεία κλείνουν επειδή οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να πάνε στην δουλειά τους ......Για κα κάνεις διάλογο πρέπει να κόβει και λίγο.......

      Διαγραφή
  13. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    1. ΚΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΟΝΩΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΘΛΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΠΟΛΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΥΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.
    2. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΙΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΕΤΟ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΝΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.
    ΑΣΧΟΛΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ 5-6 ΩΡΕΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 10-12 ΒΑΘΜΩΝ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΔΕ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πνιγηκε σε μια κουταλια εγωισμου.Το χειροτερο απο ολα είναι πως τα ριχνει ολα στους δασκαλους-καθηγητες.Κριμα γρηγορη.Η εικονα σου και το κυρος εγιναν σμπαραλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι δευτερα 16 Ιανουαριου θα μινουν κλιστα στα γιαννιτσα ακουσα οτι θα χιονισει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.