19.1.17

Διαδικασίες για τον ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Πέλλας (φωτο)



Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διαδικασίες για την ίδρυση και λειτουργία του Αγροτικού Συλλόγου Πέλλας, ο οποίος έπρεπε να συσταθεί σύμφωνα με τη νέα σχετική νομοθεσία που προβλέπει έναν Αγροτικό Σύλλογο ανά Δήμο. Στον Δήμο Πέλλας η προσπάθεια είχε ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια περίπου αλλά τελικά… «έμεινε στα χαρτιά».
Χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών έγινε συνάντηση αγροτών - μελών του ενιαίου πια Συλλόγου «Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών ή Κτηνοτρόφων ή Αλιέων Δήμου Πέλλας», που είναι δηλωμένοι στο ΟΣΔΕ και λήφθηκε η απόφαση για την σύστασή του, με μέλη αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου Πέλλας. Την σχετική νομική ενημέρωση έκανε η δικηγόρος Νατάσα Δαρδανελιώτη, η οποία ανέλαβε και την ευθύνη της διαδικασίας για την αναγνώριση του σωματείου.
Ήδη το καταστατικό κατατέθηκε για αναγνώριση του σωματείου στο Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών και υπάρχει προσωρινό Δ.Σ., το οποίο αποτελούν  οι:
Παπαδόπουλος Γεώργιος (πρόεδρος), Σιδηρόπουλος Γεώργιος (αντιπρόεδρος), Κουτσοκώστας Γεώργος (γραμματέας), Κοκονόζης Κώστας (ταμίας) και Τσαλουχίδης Στέφανος (μέλος).
Σε ότι αφορά στην ανάδειξη με εκλογές του πρώτου Δ.Σ. του Α.Σ. Πέλλας, αποφασίστηκε η εκλογική διαδικασία να γίνει αμέσως με την αναγνώριση του συλλόγου τις επόμενες ημέρες, ώστε σε κάθε περίπτωση να είναι σε ετοιμότητα για τις επερχόμενες κινητοποιήσεις που θα γίνουν σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας.



3 σχόλια:

  1. Τι συμπτωση ! ολοι τους Αριστεροι! βρε ουτε ενας δεξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα παρακαλουσα τους συναγωνιστας Αγροτες ,να συννενοηθουμε για τα προσεχη μπλοκα στη Σερβικια,να φροντισουμε απο τωρα να κλεισουμε τις απαιτουμενες ποσοτητες για σουβλακια ,λουκανικα,μπριζολες! θα προτεινα να γινει ανοικτος διαγωνισμος απο τους ενδιαφερομενους Κρεοπωλες! Προσοχη στα τσιπουρα και τις γραπες,την ημερομηνια ληξης, γιατι περυσι καποιος μας προμηθευσε ληγμενη γραπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ.ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.