Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε ποια Σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην ΠΕ Πέλλας



Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις των Δήμων αλλά και τις δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα Σχολεία στην Πέλλα θα λειτουργήσουν ως εξής (Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους):

Στο Δήμο Αλμωπίας


Στο Δήμο Έδεσσας


Στο Δήμο Σκύδρας


Στο Δήμο Πέλλας δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση οπότε τα Σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

29 comments:

  1. Τα νηπιαγωγεί και τα δημοτικά της Πέλάς πρέπει να λειτουργήσουν γοατί τα παιδιά πτεπει να προετοιμαστουν για το πανεπιστήμιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι η μεγαλύτερη βλακία που έχω ακούσει ποτέ στην ζωή μου, τα παιδιά προετοιμάζονται για Πανεπιστήμιο από το Γυμνάσιο μην πω και Λύκειο στο Νηπιαγωγείο απλά μαθαίνουν πως να ζωγραφίζουν και να περνάν την ώρα τους δεν κάνουν μαθηματικά για εξετάσεις.

      Διαγραφή
    2. Αυτή είναι η μεγαλύτερη βλακία που έχω ακούσει στην ζωή μου, τα παιδιά δεν προετοιμάζονται από το Νηπιαγωγείο για πανεπιστήμιο απλά στο λέω πληροφοριακά να ξέρεις, προετοιμάζονται από Γυμνάσιο και μετά μην πω και Λύκειο. Τα παιδιά στο Νηπιαγωγείο μαθαίνουν να ζωγραφίζουν και να ξεχωρίζουν τα ζώα, όχι να μαθαίνουν μαθηματικά να γράψουν εξετάσεις, και να πας εσύ μέσα στο κρύο πρωί πρωί να κάνεις μάθημα αφού το λες έτσι απλά.

      Διαγραφή
  2. Φαινεται οτι ο Δημος Πελλας βρισκεται στο Ντουμπαι,Κουβειτ,καπου εκει ! Σημερα ξημερωματα το θερμομετρο μεσα στα Γιαννιτσα εφτασε τους -8,σε καποια χωρια τους -10 ,και αυτην την ωρα στα Γιαννιτσα -4 βαθμους. Οι προγνωσεις μιλουν για ανοδο θερμοκρασιας απο Τεταρτη, Αυτη την ωρα οι αιθουσες των σχολειων ποια θερμοκρασια εχουν; Αυριο πρωι ειδικα , Θα ηθελα να επιστησω την προσοχη στον αρμοδιο Αντιδημαρχο του Δημου Πελλας που ειναι και εκπαιδευτικος, τα παιδια απο χωρια πρεπει ντε και καλα να μετακινηθουν με πολικες θερμοκρασιες; Πολλοι εκπαιδευτικοι,εκλεγμενοι,της Τοπικης Αυτοδιοικησης, η , Δημοτικοι αρχοντες ειναι ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ, για να ερθουν απο μακρυα στο σπιτι τους, καποιοι για να ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ [ και το πετυχαινουν συστηματικα],που εχουν να μπουν σε αιθουσα κατι χρονια ,δεν ντρεπονται οταν συμφωνουν σε τετοιες αποφασεις υπο τετοιες καιρικες συνθηκες; Τουλαχιστον αυτοι το λιγοτερο θα επρεπε να ΝΤΡΕποΝΤΑΙ! το γελοιο ειναι οτι ατομα που λουφαρουν ,παιρνουν αποφασεις για την ΕΥΡΥΘΜΗ λειτουργια των σχολειων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ{;;;} ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΕΡΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ {ΩΡΑ: 21.15} ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Φιλε των 9.16 ειδοποιησε σε παρακαλω την Αστυνομια ,να μην πιει αλλο ο αρμοδιος Αντιδημαρχος,να του κανουν Αλκοοτεστ! Κυριως να προσεξουν οι συγχωριανοι του να μην πιει τιποτα ληγμενο ουισκι! Μπορει να καψει καμια τσιμουχα! Τον Δημαρχο δεν τον φοβαμαι,γιατι ειναι πιο εγκρατης ! Μονο γκαζοζες πινει ,αντε το πολυ πολυ το καλοκαιρι κανενα υποβρυχιο βανιλια!,Γιαυτο παντα παιρνει παντα τις σωστες αποφασεις,νηφαλιος με καθαρο μυαλο, μα προπαντως επιλεγοντας ικανους συνεργατες!

      Διαγραφή
  3. Οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να ντρέπονται και όταν υπολειτουργεί η κεντρική θέρμανση των σχολείων αφού δεν δίνονται χρήματα για πετρέλαιο. Οι αίθουσες θα είναι παγωμένες ήδη για καμιά βδομάδα και όλα αυτά για δημαρχαίους και διευθυντάδες που έβαλαν μπρος τα καλοριφέρ την Κυριακή για να διαπιστώσουν ότι όλα είναι καλά, δηλ. όπως χάλια ήταν και πριν, περισσότερο αστεία και παράλογα μου φαίνονται. Δεν γίνεται μάθημα μέσα σε τέτοιες θερμοκρασίες τουλάχιστον, ας βγάλουν κάποια ανακοίνωση, να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά από τα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα οι διευθυντές των σχολείων έπρεπε να πάνε να ανάψουν τα καλοριφέρ για να ζεσταθούν οι αίθουσες και όχι να παρακαλάνε να μην ανοίξουν τα σχολεία για να λουφάρουν άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι να πάνε να ανοιξουν τα καλοριφέρ ο δήμος θα εγκρίνει επιπλέον κονδύλιο για πετρέλαιο......?
      Δεν γίνονται όλα για τη λουφα

      Διαγραφή
  5. Συμφωνω απολυτα!Ντροπη!Να παει ο κ.Αντιδήμαρχος μαζί με οσους τον ψήφισαν να παρακολουθει τα μαθήματα στις παγωμένες αίθουσες και να επισκεπτει τις τουαλέτες χωρίς νερό γιατί πάγωσε!!!Καλό μάθημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι με τα καλα τους ειμαι μαθητροα λυκείου.. Μετακινούμε μς αστικό για Γιαννιτσά και οχι μονο εγω και ολα τα αλλα χωρια.. Και θ περιμένουμε στο κρύο το πρωι και αργούν παντα τα λεωφορεία ν έρθουν και θ είναι αυριο οι αίθουσες των σχολείων παγωμένες!ΑΣ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΜΑΣ ΛΊΓΟ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δημαρχος με τον αντιστοιχο Αντιδημαρχο εχουν τεραστια ευθυνη! Ομως οι Διευθυνσεις Α'Βαθμιας και Β' Θμιας εκπαιδευσης,δεν εχουν λογο;σε αλλη χωρα βρισκονται;Οι προισταμενοι εκπαιδευσης δεν εχουν εικονα της καταστασης; Η, απλα βγαζουν την ουρα τους αποεξω; Δεν υπαρχει συμπνοια με την αυτοδιοικηση σε θεματα παιδειας; Στα καθηκοντα τους δεν εναποκειται μονο η τηρηση του σχολικου ωραριου ,,αλλα και η υγεια και ασφαλεια των μαθητων και εκπαιδευτικων!

      Διαγραφή
  7. Re stamko mas douleyeis 'an ginei kati se kanena paidaki se dlepw na krivese ....alimono sou .....parakala na min geinh tipota....anikane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έτσι για το ξεκάρφωμα τα κραταει ανοιχτα.και καλα ολα δουλευουν τελεια στο μαγαζι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δελτία τύπου για την προβολή σας ξέρετε να εκδίδεται για την ενημέρωση του κόσμου καρφάκι δεν σας καίγεται. Οι δυο πιο αποτυχημένοι δήμαρχοι μάλλον έχουν καλύτερα αντανακλαστικά από τα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα δωθουν άραγε παραπανω χρήματα για τη θερμανση των σχολείων? Μια κουβέντα είναι να ζεσταθούν παλιά κτήρια χωρίς μόνωση και νηπιαγωγεία - καταστηματα. Τα οποία είναι στην ευθύνη του δήμου. Αν ο δήμαρχος θελει
    ε να δειξει αποφασιστικότητα και ομαλή λειτουργία ας τρέξει να βρει λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ο δήμαρχος ήθελε να επιδείξει αποφασιστικότητα και ομαλή λειτουργία ας βρει λεφτά για πετρέλαιο και μόνωση στα κτήρια των σχολειων καθώς και σε νηπιαγωγεία καταστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αποφάσεις των δύο Δημάρχων πάρθηκαν, κατά την άποψή μου, όχι γιατί αύριο θα είναι "κρύες" οι αίθουσες ύστερα από την 15νθήμερη πάυση των μαθημάτων (θα ήταν αστεία σαν δικαιολογία), αλλά κυρίως για το "δύσκολο" των μετακινήσεων των μαθητών σε δυσπρόσιτες περιοχές των Δήμων τους. Εκείνο όμως που με εκπλήσσει περισσότερο για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Πέλλας είναι το γεγονός ότι βάλετε, κατά την άποψή μου και πάλι, κυρίως από μερίδα έμμισθων υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας, (δυσκολεύομαι να τους χαρακτηρίσω ως δασκάλους-εκπαιδευτικούς, ευτυχώς όμως που υπάρχουν ακόμη πολλοί από αυτούς που διατηρούν το βαρύ τίτλο αυτού του ΔΑΣΚΑΛΟΥ), συντάσσοντας πολλά από τα παραπάνω σχόλια. Όμως είμαι πολύ περίεργος τι θα έπρατταν οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας που κόπτονται για την αυριανή "αργία" αν οι δύο δήμαρχου ανακοίνωναν ταυτόχρονα, (αν είχαν τέτοιο δικαίωμα, που δυστυχώς δεν έχουν) ότι οι αυριανές "χαμένες" ώρες διδασκαλίας θα αναπληρώνονταν οπωσδήποτε το προσεχές Σάββατο). Γιατί κύριοι υπάλληλοι είστε δυστυχώς οι μόνοι υπάλληλοι (όσοι είστε τέτοιοι ευτυχώς η μικρή μειοψηφία που όμως βρίσκετε στα συνδικαλιστικά ηνία του χώρου σας) που εν΄ώρα εργασία (μάλιστα διδακτικής εργασίας) απέχετε των καθηκόντων σας για να Ψηφίσετε ή άλλα παρόμοια ευτράπελα. Επιτέλους πα΄ρτε παράδειγμα από τους "υγιείς' συναδέλφους σας και μπείτε στις αίθουσες για μάθημα που τόσο ανάγκη έχει η νεολαία μας η κοινωνία μας η Πατρίδα μας. Ξυπνήστε από την "παγωνιά", "ζεστάνετε" την καρδιά σας και δώστε και αυτή τη ζεστασιά και στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νανά μην καρφώνεσαι ρε κορίτσι!Έχουν δίκιο που τη "λένε" στον δικό σου.Άσε τώρα τα σχόλια σε βάρος δασκάλων και καθηγητών και άκου την κοινή λογική.

      Διαγραφή
    2. Πως θα γίνει μάθημα με μειον θερμοκρασιες? Από ποτε εχεις να πατησεις το πόδι σου σε σχολειο? Σου εχω μια ιδεα: Σήκω το πρωί και βγες 7μιση εξω και περιμενε μέσα στο κρυο κανα δεκάλεπτο(τοσο περιμένουν τα παιδια απο τα χωρια το λεωφορειο κατα μεσο όρο), μετα πήγαινε με τα ποδια στο πιο κοντινο σου σχολειο, δεν εχει σημασια ποιο θα ειναι αυτο το ιδιο παγωμενα θα είναι όλα και κατσε μεσα σε μια ταξη για 45 λεπτα! Χωρις να κουνιεσαι! Κι αν το αντέξεις ελα να μας τα ξαναπεις!

      Διαγραφή
  13. αφου συμφωνα με τον σεραιδη ειναι ολα καλα αφου τα σχολεια προμηθευτηκαν αλατι,ας βαλουμε στα παιδια κ αλυσιδες κ να τα στειλουμε σχολειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειμαι μαθητης του λυκειου και μετακινουμαι με λεωφορειο το πρωι στους -10 ας ερθει ο κυριος δημαρχος να περιμενει το λεωφορειο μιση ωρα και μετα να παει στις παγωμενες αιθουσες του λυκειου να παρακολουθησει το μαθημα.Απλα ανικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ASE RE MATHTH TOU LUKEIOU EISAI MALLON KANENAS DASKALOS TEMPELAROS POU TELH KAI ALLES DIAKOPES

      Διαγραφή
  15. Υπάρχει νομοθεσία που καλύπτει πλήρως την τυχόν απόφαση που θα παίρνατε για κλείσιμο τον σχολείων. Δυστυχως όμως σας χαρακτηρίζει η προχειρότητα η επιπολαιότητα και η έλλειψη συντονισμού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος δεν ανησυχούν που δε θα υπάρχει νερό στις τουαλέτες των σχολείων. Ξέρουν καλά ότι τα ουρα θα γίνονται σταλακτίτες πριν φτάσουν στον προορισμό τους... Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εφ όσον ξερανε όλοι πως θα είναι ο καιρός και οι θερμοκρασίες,θα μπορούσαν να κάνουν ενέργειες απο το σαββατοκύριακο,να ανοίξουν την θερμανση να ελεγξουν την υδροδότηση κτλπ.
    Αλλά το άφησαν τελευταία στιγμή για μια μικρή παράταση των διακοπων ?
    Για κάτι άλλο?
    Και αυτό με τα λεωφορεία συμβαίνει χρόνια,είμαι 40+ και ειδικα στα χρόνια γυμνασίου και λυκείου, το ΚΤΕΛ έβαζε ΜΟΝΟ παλιά λεωφορεία για τους μαθητές,μέσα σε παγωνιες και χιόνια.
    Ερχομασταν Αριδαία και μετααααα μας έδιωχναν.
    Τουλάχιστον τώρα σε αυτό το μέρος προνοησαν.
    Αλλά εκτός απο κρύο δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα σε δρόμους, ουτε τα πολλά χιόνια ουτε τις παγωνιες.
    Θα φάνηκε ποιο ευκολο να κλείσουν τα σχολεία απο το να μεριμνήσουν να έχουν ζεστά τα σχολεία και καθαρούς δρόμους για την μετακίνηση για κάποια παιδιά απο απομακρυσμένα χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κλειστά τα σχολεία είναι για τους μαθητές όχι για τους εκπαιδευτικούς!και να έρθει ο δήμαρχος σε Νηπιαγωγειο που το ζεστενει με τη σόμπα του Ε την kumtel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε όλη την Ελλάδα είναι κλειστά εκτός του δήμου Πέλλας!βεβαια ο κάθε γονέας αναλαμβάνει την ευθύνη για την υγεία του παιδιού του και πρέπει να κρίνει αν θα το στείλει σε ένα σχολείο όπου η θέρμανση λειτουργεί 8-11 γιατί δεν έχει χρήματα ο Δήμος να δώσει για πετρέλαιο και χωρίς νερό στην τουαλέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.