18.1.17

Δεξίωση κοπής βασιλόπιτας Εδεσσαϊκού Θεάτρου


Αγαπητά μέλη και φίλοι του Εδεσσαϊκού Θεάτρου
Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για μας, να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας του συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 7μμ στο Δημοτικό κέντρο «Καταρράκτες». 
Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και συγχρόνως να γιορτάσουμε τα 37 χρόνια από την ίδρυση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου. 
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από τη μοναδική ερμηνεύτρια Μαρία Φωτίου και τον Φοίβο Φίλκα που θα τη συνοδεύει στο πιάνο. Παράλληλα θα παρακολουθήσετε δρώμενα από το Θεατρικό Εργαστήρι καθώς και αποσπάσματα από τις δρομολογημένες παραγωγές της Παιδικής και Κεντρικής Σκηνής, θα γίνει ο καθιερωμένος Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου έτους και θα ενημερωθείτε για το πλάνο δράσης του 2017.
«ΠΡΟΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ»
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο εντευκτήριο του συλλόγου, για την ανάγνωση του νέου έργου που θα ανεβάσει η Παιδική Σκηνή. Ένα νέο θεατρικό ταξίδι ξεκίνησε καθώς η παραγωγή θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Μάρτη στη μαθητική κοινότητα και ήδη δρομολογήθηκαν πρόβες. Την επιμέλεια της παραγωγής και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η συνεργάτιδα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κα Ηρώ Γεωργίου.

«ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ»
Κάθε Κυριακή το εντευκτήριο του συλλόγου υποδέχεται τους μικρούς του φίλους με υπεύθυνη διδασκαλίας τη Θεατρολόγο Ηρώ Γεωργίου. Το Θεατρικό Εργαστήρι είχε μέχρι πρότινος 2 τμήματα, το ενδιαφέρον όμως και η προσέλευση περισσότερων παιδιών, υποχρεώνει τη διάσπαση των τμημάτων στα εξής 3:
1) Εφηβικό τμήμα (12+ ετών) : 2.30 μμ-4.00 μμ
2) Junior τμήμα (νήπια- Α΄ Β΄ Γ΄ Δημοτικού) : 4.00 μμ-5.30 μμ
2) Παιδικό τμήμα (Δ΄ Ε΄ ΣΤ' Δημοτικού) : 5.30 μμ-7.00 μμ
Η μηνιαία συνδρομή είναι 15€ και οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Κυριακή στο εντευκτήριο, Ίωνος Δραγούμη 35, και στο τηλ. 6938363911


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.