Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατεπείγουσα ΕΔΕ από το ΓΕΣ για φαντάρους που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό



Άμεσα αντέδρασε το Γενικό Επιτελείο Στρατού στην φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου και στην οποία εμφανίζονταν στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του «αλβανικού αετού».
Μετά από έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας είναι νεοσύλλεκτοι ενώ αναγγέλθηκε η έναρξη έρευνας για το συμβάν, που αφορά τόσο τους ίδιους όσο και για τους διοικητές τους.
Σε ανακοίνωση του ΓΕΣ τονίζεται:
«1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).
Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.
Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΠΟΙΑ ΕΔΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ;
    Η 5η ΦΑΛΛΑΦΦΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ....Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. swstosss oust koproskula stin alvania na pate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ΓΊΝΕΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΥΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΈΡΟΥΝ ΕΥΘΎΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΚΙΝΗΤΟΎ ΜΕ ΚΆΜΕΡΑ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΦΤΑΊΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΙΑ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΉΡΑΝ ΤΑ ΣΩΣΤΆ ΜΈΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. ΔΕΝ ΛΌΧΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑΡΧΗΣ ΦΥΛΑΚΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΠΥΛΗΣ. ΞΉΛΩΜΑ ΑΠΑΝΤΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΖΟΎΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΠΑΝΤΟΎ Η ΊΔΙΑ ΚΑΤΆΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. alvanos kai kalos den ginete!!!!! megali pligi apo tin imera pou irthane stin xora mas!! an ta kanane se ali xora tha tous eixan ektelesei !!! oi dikoi mas tous ipostirizoun legontas to gnosto na min eimaste ratsistes!!! oxi kurioi den eimaste ratsistes san laos alla theloume na zoume isixa opos prin erthoune olla auta ta apovrasmata!!!! elleos pia!! pote tha anoixoune ta matia tous kai tha kanoun to autonoito!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΑΑΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΕΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΕ.ΤΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Η ΟΥΣΙΑ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΖΗΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.