Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Παίρνει τη νίκη η Μπορντό


Ημέρα αφιερωμένη στα Κύπελλα και η σημερινή στις ευρωπαϊκές χώρες, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία. Δράση υπάρχει ασφαλώς και στην Ελλάδα, ωστόσο είναι «κουτσουρεμένη», αφού το πρόγραμμα είχε αναβολές λόγω της κακοκαιρίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα για το στοίχημα, όπως για παράδειγμα σχετικά με το Ασιατικό Χάντικαπ.

Πρόκριση με νίκη για Μπορντό

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μπορντό – Γκινγκάμπ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Δεύτερη σερί πρόκριση θέλει σήμερα η Μπορντό, μετά το 0-1 εκτός έδρας επί της Κλερμόν την Κυριακή για το Κύπελλο. Οι Γιρονδίνοι έπαιξαν με απουσίες κόντρα σε μια απ’ τις καλές ομάδες της Ligue 2, δυσκολεύτηκαν αρκετά και τελικά χρειάστηκαν ένα γκολ του Μάλκομ στο 87’ για να πάρουν την πρόκριση και να αποφύγουν την παράταση. Σήμερα θέλουν μια ακόμη πρόκριση στο Λιγκ Καπ, καθώς όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα αναζητήσουν διάκριση μέσω του πρωταθλήματος. Στους 25 πόντους οι Γιρονδίνοι, έχουν μείνει στην 10η θέση και το -9 απ’ την 4η Λυών, στο -5 απ’ τη σημερινή τους αντίπαλο, Γκινγκάμπ.

Απ’ την άλλη, απ’ τις πολύ θετικές εκπλήξεις του πρώτου μισού της Ligue 1 η Γκινγκάμπ, βρίσκεται στην 5η θέση με 30 πόντους, πολύ μακριά απ’ τα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Ξεκίνησε τη σεζόν με ξεκάθαρο στόχο την παραμονή, ωστόσο η αξιοποίηση της έδρας την έχει φέρει πολύ ψηλά, αφού εκεί μετράει ρεκόρ 6-2-1, έχει χάσει μόνο απ’ την πρωτοπόρο Νις. Τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα για την ομάδα της Βρετάνης αν έπαιρνε πιο εύκολα αποτελέσματα εκτός έδρας, ωστόσο εκεί είναι ένας τομέας όπου «πονάει». Μετράει ρεκόρ 2-4-4 με επιμέρους γκολ 14-14, δέχεται σχεδόν πάντα γκολ. Επέστρεψε απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος με το εντός έδρας εύκολο 2-1 επί της Χάβρης για το Κύπελλο, παιχνίδι όπου ο κόουτς Κομπουαρέ χρησιμοποίησε αμιγώς βασική ομάδα. Στον αντίποδα, επέλεξε να κάνει ροτέισον στο σημερινό ματς, καθώς έμειναν εκτός οι βασικοί Γιόνσον, Μπριάν, Σαλιμπέρ και Ντιντό, ενώ η αποστολή απαρτίζεται από μόλις 17 παίκτες. Λογική επιλογή ο άσσος.

Με το G/G στο Σαουθάμπτον

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.85. Πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ζευγάρι των ημιτελικών του Λιγκ Καπ. Η Σαουθάμπτον αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» για τη Λίβερπουλ στο μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος του περασμένου Νοεμβρίου, όμως η φύση των ημιτελικών είναι διαφορετική. Χρειάζονται το σκοράρισμα οι «άγιοι», προκειμένου να πάρουν ένα τέτοιο σκορ, το οποίο θα τους αφήνει μεγάλες ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού του «Άνφιλντ» (25/01). Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς με τη Νόριτς στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας (θα χρειαστεί επαναληπτικός), ενώ στο πρωτάθλημα έρχονται από τις διαδοχικές ήττες από Τότεναμ (1-4), Γουέστ Μπρομ (1-2) και Έβερτον (3-0). Στον αντίποδα, δε δικαιώθηκε ο Κλοπ για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει ένα απόλυτα νεανικό σχήμα στο κυριακάτικο ματς Κυπέλλου με την Πλίμουθ (0-0) κι έτσι η Λίβερπουλ είναι αναγκασμένη να δώσει επαναληπτικό (18/01). Το βλέμμα, βέβαια, είναι αποκλειστικά στραμμένο στο σημερινό ματς, παρά το γεγονός ότι την προσεχή Κυριακή υπάρχει το σούπερ ντέρμπι πρωταθλήματος στο «Ολντ Τράφορντ». Αήττητοι οι «κόκκινοι» στην τελευταία επτάδα αγώνων τους για όλες τις διοργανώσεις (4-3-0), μετρούν μόλις μία ήττα στα τελευταία 11 εκτός έδρας παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις (7-3-1). Θα πάμε με το Goal/Goal.

Υψηλό σκορ στην Κροατία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Τσιμπόνα – Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, όπου επιλέγουμε το Over 161.5 σε απόδοση 1.88. Η Τσιμπόνα νίκησε 81-92 στην έδρα της Μορνάρ και έφτασε στο ρεκόρ 4-7 για τον όμιλο D της διοργάνωσης και η Γιουβέντους νίκησε με 85-78 τη Μέγκα, φτάνοντας έτσι στο ρεκόρ 7-4 για τον όμιλο D. Η Τσιμπόνα ισοβαθμεί με την Οστάνδη στις θέσεις 5-6 με ρεκόρ 4-7 επομένως έχει ελπίδες για την κατάληψη της πέμπτης θέσης που ενδέχεται να τη συμπεριλάβει στις τέσσερις καλύτερες πέμπτες που θα πάρουν πρόκριση για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν καλές για την ομάδα του Ζάγκρεμπ αφού όταν αποφασίσθηκε να πωληθεί ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας, Άντε Ζίζιτς, στην Νταρουσάφακα ο κόουτς Πέτροβις αποφάσισε να φύγει και πριν μερικές μέρες ανέλαβε τις «τύχες» της ομάδας ο σπουδαίος Κροάτης παίκτης του παρελθόντος Νταμίρ Μουλαομέροβιτς. Με τον Μουλαομέροβιτς βρήκε μια «ηρεμία» η Τσιμπόνα, κόντεψε να νικήσει την ισχυρότερη Παρτιζάν, νίκησε τη Μορνάρ, νίκησε την ΜΖΤ και χθες το βράδυ νίκησε την Ζάγκρεμπ για την κροατική λίγκα. Αυτό το τελευταίο αποτέλεσμα της Τσιμπόνα, χθες βράδυ με την Ζαγκρεμπ, δε μας επιτρέπει να ποντάρουμε απόψε στη νίκη της, μια νίκη που την χρειάζεται για να ξεπεράσει προσωρινά την Οστάνδη η οποία πιθανότατα θα ηττηθεί αργότερα από την Τενερίφη, αλλά μας ωθεί στο ποντάρισμα του Οver 161.5 το οποίο επαληθεύθηκε στον πρώτο αγώνα, τη νίκη με 104-82 της Γιουβέντους, και ενισχύεται απόψε από την κούραση των παικτών του Μουλαομέροβιτς που δεν θα παίξουν άμυνα αφού δεν έπαιξαν ποτέ άμυνα μέχρι σήμερα. Επιλογή λοιπόν το Over 161.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.