Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η δικιά μας Άννα Σταματιάδου από τα Γιαννιτσά στο Star Channel (βίντεο)




Η νεαρή δημοσιογράφος Άννα Σταματιάδου με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, εργάζεται στο Star Channel, γράφει στην ιστοσελίδα του σταθμού, ενώ έχει την δική της στήλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο παρουσιάζει η Μάρα Ζαχαρέα. 

Η όμορφη δημοσιογράφος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες και έκανε Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική, ενώ μεγάλωσε στα Γιαννιτσά.

Ποια είναι η Άννα Σταματιάδου
Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έκανε Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Όσο σπούδαζε έκανε δημόσιες σχέσεις στη Θεσσαλονίκη, ασχολήθηκε με τα μεσιτικά, και με την προώθηση προϊόντων στην ΔΕΘ, όπως μας είπε!  

Αν και σπούδασε Οικονομικά, η μεγάλη της αγάπη ήταν η δημοσιογραφία, γι' αυτό και πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρο της στην πρωτεύουσα! 

"Τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανα δειλά δειλά στην εφημερίδα Μακεδονία, στην Θεσσαλονίκη! Το 2009 κατέβηκα στην Αθήνα με σκοπό να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ πολύ! Παρακολούθησα μαθήματα τηλεοπτικής δημοσιογραφίας για ένα χρόνο και το 2010 ξεκίνησα πρακτική στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και από τότε είμαι στο σταθμό! Από το 2012 είμαι συντάκτρια του star.gr, διευθύντρια του οποίου είναι η κυρία Μάρα Ζαχαρέα, η οποία παρουσιάζει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Για τρία χρόνια έγραφα κυρίως πολιτικές και οικονομικές ειδήσεις, τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι με πιο ελεύθερα θέματα και φυσικά με... ρεπορτάζ που αφορούν στην τέχνη και τη δημιουργία γενικότερα... Εδώ και ένα χρόνο, κάθε Παρασκευή βράδυ, παρουσιάζω το ΕΧΙΤ, μια μικρή στήλη με πολιτιστικές ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star", είπε η ίδια.

Η Άννα Σταματιάδου έχει πρωταγωνιστήσει και στο τηλεοπτικό σποτ του star.gr! 

Δείτε την τηλεοπτική διαφήμιση που είχε κάνει για το κανάλι και το star.gr:


Δείτε τη στο παρακάτω βίντεο του κεντρικού δελτίου του Star Channel στο 56:59:

Δείτε τη στο παρακάτω βίντεο του κεντρικού δελτίου του Star Channel στο 55:07:
Εμείς με τη σειρά μας την ευχαριστούμε για όσα μας είπε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο της από όλη τη συντακτική ομάδα της ΗΕ karatzova.com


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.