Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έλαμψε ο Γιάνναρος στο All Star Game (βίντεο)



Ο Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός στην ήττα της Ανατολής από τη Δύση

Η πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε AllStarGame του NBA ήταν απολαυστική με τον Έλληνα φόργουορντ να αγωνίζεται σαν πραγματικός AllStar. Σε 22 λεπτά συμμετοχής με την ομάδα της Ανατολής, ο Έλληνας φόργουορντ είχε 30 πόντους (14/17 σουτ, καρφώματα τα περισσότερα), 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ και 1 τάπα. Ωστόσο, η Δύση ήταν εκείνη που νίκησε με σκορ 192-182.

Μάλιστα, ο Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να διεκδικήσει και τον τίτλο του MVP, αν ο προπονητής της Ανατολής, Μπραντ Στίβενς, δεν τον άφηνε στον πάγκο σε όλη τη τέταρτη περίοδο, πλην των τελευταίων δυο λεπτών.

Κορυφαίος των νικητών και MVP του AllStarGame ήταν ο Άντονι Ντέιβις των Νιου Όρλεανς Πέλικανς που σε 31 λεπτά συμμετοχής έβαλε 52 (26/39 σουτ) πόντους και κατέρριψε την επίδοση του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος στο AllStarGameτου 1962 είχε βάλει 42 πόντους.

Δύση: Ντέιβις 52 (26/39σ., 10ρ.), Γουέστμπρουκ 41 (5ρ., 7ασ.), Ντουράντ 21 (10ρ., 10ασ.), Κάρι 21, Χάρντεν 12 (7ρ.,. 12ασ., 10λ.), Τόμπσον 12 (5ασ.), Γκασόλ 10 (10ρ., 8ασ.), Χέιγουορντ 8, Τζόρνταν 6, Λέοναρντ 4, Κάζινς 3, Γκριν 2 (7ρ., 6ασ., 3κλ.)

Ανατολή: Αντετοκούνμπο 30 (14/17σ.), Τζέιμς 23, Ίρβινγκ 22, Τόμας 20, Λόουρι 19, ΝτεΡόζαν 16, Τζορτζ 12, Γουόλ 12, Άντονι 10, Γουόκερ 7, Μπάτλερ 6, Μίλσαπ 5



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση:

    Υπερήφανους για μια ακόμη φορά μάς έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
    Αυτό το παιδί που έγινε ο πρώτος Έλληνας, ο οποίος αγωνίζεται σε All Star Game του ΝΒΑ και έκανε άπαντες να παραμιλούν.
    Αυτό το παιδί που κάθε ημέρα γίνεται όλο και καλύτερος παίκτης.
    Αυτό το παιδί που «τοποθέτησε» την Ελληνική σημαία στο γήπεδο που διεξήχθη η μεγάλη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.
    Αυτό το παιδί που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ.
    Αυτό το παιδί που μας ξενύχτησε.
    Αυτό το παιδί που μας συγκίνησε.
    Αυτό το παιδί που φέρνει τα μικρά παιδιά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ.
    Αυτό το παιδί που έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια και τώρα, παρά τη δόξα, παραμένει ταπεινό.
    Αχ, αυτό το παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το παιδί δεν χρωστάει τίποτα απολύτως στην Ελλάδα.
    Σαν αυτό το παιδί υπάρχουν και υπήρξαν άλλα (πολλές χιλιάδες) χωρίς ιδιαίτερα ταλέντα αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση για την Ελλάδα. Τους αγνοήσαμε, τους αγνοούμε, τους θεωρούμε το λιγότερο λαθρομετανάστες και άλλα χειρότερα,
    Αυτό το παιδί δεν μας αξίζει. Είναι πολύ καλό για να το βάζουμε στο στόμα μας σαν λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο σε έναν ΕΛΛΗΝΑ !!! που μας κάνει περήφανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα δικα μας παιδια να τα βλεπουν που ειναι τα πρωτα στις καταλυψεις χωρις σημαντικους λογους, πρωτα να καινε σημαιες, πρωτα νά γεμιζουν τις καφετεριες, πρωτα στο να απαιτουν, δυστυχως και συγνώμη αν καποιοι γονεις θιγονται για τα " βλασταρια τους" μεσα ειμαι κι εγω ως γονειος αλλα αυτα ειναι τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδια!!!! Που το μονο που καναμε απο την πολυ προσφορα στα παιδια μας και το να λεμε : αστο το παιδι να κοιμηθει, η σιγα να μην παει για δουλεια για 10-15 ευρο.τί ειναι αλβανος;;;;; τα καναμε γαιδουρια. Αιντε να μην τους παρω ολους ζβαρνα γιατι καποιοι γονεις περιμενουν οτι τα παιδια τους ειναι στις εξαιρέσεις. Αν σας βολευει τοποθετησταιτα εκει. Εσεις κατα βαθος ξερετε. Εγω παντος ανηκω στον κανονα. Εχω το γνωθεις αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.