Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Τον σκότωσε με μαχαίρι και ξυλουργικό εργαλείο ύστερα από διένεξη




Μετά από συντονισμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία 71χρονου Συνταξιούχου Ναυτικού που έγινε χθες (16-02-2017) το βράδυ στην Έδεσσα.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 47χρονος, που φέρεται να είναι τοξικομανής και είχε απασχολήσει παλαιότερα τις διωκτικές αρχές για κλοπές και ναρκωτικά, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Όπως διακριβώθηκε ο προαναφερόμενος νωρίτερα της ίδιας μέρας και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του θύματος, έπειτα από διένεξη μαζί του με τη χρήση μαχαιριού αλλά και ξυλουργικού εργαλείου, του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο 47χρονος λίγο αργότερα σε κοντινό σημείο και συνελήφθη.
Σε χώρους της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι και το ξυλουργικό εργαλείο.

Να σημειωθεί  ότι ο δράστης στις αρχές του έτους συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όταν στην Έδεσσα, χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι που είχε στην κατοχή του, προκάλεσε πολλαπλά τραύματα σε 37χρονο, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους για ένα κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Τότε σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απολογία του στον ανακριτή, φέρεται να επικαλέστηκε αναπηρία κι εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου απέφυγε την προφυλάκιση και αφέθηκε ελεύθερος. 

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μεθοδικη και συντονισμενη δουλεια λετε??? Εδω σε αθηναικα site(εθνος) λενε οτι ο ιδιος πηρε τηλεφωνο την αστυνομια και τους το ειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι θα γράψουν αυτοί βγάζουν την ανακοίνωση ότι θέλουν γράφουν ,''συντονισμένη δουλειά'' για να βρουν ένα πρεζόνι

      Διαγραφή
  3. Ποιοι ειναι ρε παιδια αυτοι γνωριζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ποιοι ειναι ρε ξουραφια ανακοινωση της αστυνομιας θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφού είναι τοξικομάνης σε 1 χρόνο ούτε θα είναι έξω, τα πρεζόνια τα βοηθάει η νομοθεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.