Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικίνδυνη εμπειρία για τρία ανήλικα κορίτσια στα Γιαννιτσά




Μια δύσκολη και αρκετά επικίνδυνη εμπειρία μέσα από ένα -όχι και τόσο συνηθισμένο - περιστατικό, βίωσαν την περασμένη Πέμπτη τρία ανήλικα κορίτσια στα Γιαννιτσά. 
Πιο συγκεκριμένα, τα τρία κορίτσια ηλικίας 16  - 17 ετών, βρέθηκαν στον 1ο όροφο ημιτελούς γιαπί νεοαναγειρόμενης οικοδομής, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής των Γιαννιτσών για να φωτογραφηθούν με τα κινητά τους τηλέφωνα. 
Κάποια στιγμή, αντιλήφθηκαν την παρουσία κάποιου αγνώστου ατόμου που τα πλησίαζε και τρομαγμένα πήδηξαν από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στο ισόγειο. Στην προσπάθειά τους αυτή, το ένα κορίτσι χτύπησε στο γόνατο και ο άγνωστος προσπάθησε να πιάσει ένα άλλο κορίτσι από το μανίκι του μπουφάν που φορούσε.

Μετά από έκκληση σε βοήθεια ο άγνωστος, που απεδείχθη ότι ήταν τοξικομανής και απασχολεί συχνά την αστυνομία των Γιαννιτσών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αυτόφωρη δικαστική διαδικασία με τις κατηγορίες της απειλής, εξύβρισης, απρόκλητης σωματικής βλάβης και απόπειρας παράνομης κατακράτησης, όπου του επιβλήθηκε ολιγόμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Δηλαδή κοινώς αφέθηκε ελεύθερος και αν το ξανακάνει τον μαζεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο στα Γιαννιτσά για αλλη μια φορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει κράτος θα το λέμε μέχρι να το εμπεδώσουμε...Δεν..
    Κοιτάξτε γύρω σας από την απλή καθημερινότητα μας έως και μέχρι τα πιο σοβαρά που ακούμε και βλέπουμε ..Δεν ...Το ότι αφέθηκε ελεύθερος το επιτρέπει ο νόμος , και ο νόμος ,ο κάθε νόμος έχει τόσα παράθυρα που δεν είναι στεγανός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα ρε μπετοβλακες,ο αλλος τοξικομανης ηταν..που θα καθοταν?σε βιλα?τα αλλα τα κακομαθημενα,τι δουλεια ειχαν να βγαζουν φωτο σε τετοιο μερος?για μαζεψτε τα παιδια σας,και μετα να μιλατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.