Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διοργανωτικές και αγωνιστικές επιτυχίες Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού



O  Σύλλογος ελευθέρας πάλης ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού συνδιοργάνωσε με τον δήμο Παιανίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης  στις 28 και 29 Ιανουαρίου την β' προκριματική φάση  Ανδρών - Γυναικών Ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης όπως και στις 18 και 19 Φεβρουαρίου την β΄ προκριματική φάση Παίδων – Εφήβων – Κορασίδων - Νεανίδωνν στην ελληνορωμαϊκή και ελευθέρα πάλη. Και οι δυο διοργανώσεις έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού (όπου είναι και η έδρα του τοπικού συλλόγου) με προσέλευση πλήθος κόσμου απ' όλη την Ελλάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων  πήραν ο Τσακνάκης Γιώργος στα 84 κιλά ελευθέρας και ο Καρατζάς Αθανάσιος στα 66 κιλά ελευθέρας.
Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων την πρόκριση πήραν ο Δημητριάδης Παναγιώτης στα 54 κιλά ελευθέρας, ο Τοπούζης Βασίλειος στα 85 κιλά ελευθέρας και ο Τσαλκιτζής Δημοσθένης στα 100 κιλά ελευθέρας.
Το πανελλήνιο εφήβων θα γίνει στη Λάρισα στης 08-09/04 και το πανελλήνιο παίδων στης 18-19/03. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές και τον προπονητή καλή επιτυχία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.