Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κόπηκαν στα αγωνιστικά τεστ οι διαιτητές Πέλλας Γ. Σίπκας και Γ. Κεσίσογλου



Δύο διαιτητές του Νομού μας ο Γιάννης  Σίπκας (επόπτης Α΄Εθνικής) και ο Γιώργος Κεσίσογλου (επόπτης Β΄Εθνικής) δεν κατάφεραν να βγάλουν τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών ποδοσφαίρου Εθνικών Κατηγοριών και βγαίνουν από τους Πίνακες.  
Απορίας άξιον βέβαια είναι το γεγονός ότι ενώ τα πρωταθλήματα όλων των Κατηγοριών είναι σε εξέλιξη και οι διαιτητές θεωρητικά προπονημένοι, πως γενικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αγωνιστικών τεστ. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Σιπκας ??? Ο μαρινακης τι εκανε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυπελλο Μανδαλο-Εξαπλατανος= θυμασε Κεσισογλου τι εδινες σε βαρος του ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ,τωρα καληνυχτα(ο Εξαπλατανιωτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα Σιπκας,Κεσισογλου παλαιοτερα Θεολογου,Κουπαρανη τι θα γινει ολοι απροπονιτοι πανε και τρεχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να βγαλει το τεστ ο Κεσισογλου της προαλες που επαιξε στο χωριο μας ηταν ποιο χοντρος και απο εμενα,περπατουσε στο παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεμερτζη πες αλευρι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα ο Σιπκας ηταν και διεθνης,τωρα θα κοπει και απο την Ευρωπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαννη ο Χρηστος τριβει τα χερια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα ο Σιπκας ηταν πολυ προπονημενος πως δεν τα εβγαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαλα κυριοι τα λετε,που ομως ωφειλεται τοσο μισος για τα παιδια αυτα; Ολοι μας καποιες στιγμες κατι παθαινουμε, ισως ηψυχωλογια μας , ισως καποια κραμπα, και τοσα αλλα που μπορει να συμβουν στον καθενα μας, φυσικο δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον 1:54 το καλοκαιρι φιλε μου κοπηκαν 5 διαιτητες και μερικοι απο αυτους περασαν στα επαναληπτικα.Επιτρεπεται η Κουπαρανη διεθνη εποπτρια να παιζει ευρωπη και να κοβεται στην Ελλαδα,το ιδιο ο Σιπκας,που ειναι ο Θεολογου 3 φορες κοπηκε,Αργυρος,Καρυπιδης,Μισκος,Δεμερτζης Ν περασαν με την δευτερη,ποιες κραμπες μου λες, ολοι κραμπες παθανε;Ο Φωτιας,Ταγκαλιδης,Δελλιος γιατι δεν κοβονται ποτε;Δεν τρωμε κουτοχορτο εμεις οι παραγοντες οι ιδιοι οι συναδελφοι τους τα συζητανε και τα ακουμε?Εναι απροπονητοι γιαυτο στους αγωνες τα κανουν μανταρα!Και εμεις ξερουμε απο μπαλα,ειμαστε χρονια στα γηπεδα σαν παικτες και παραγοντες,κυριοι της ΕΠΣ προπονηστε τους διαιτητες σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγαλε εχεις λαθος ο δελλιος κοπηκε και με την δευτερη περασε το καλοκαιρι στανταρ που δεν κοβονται ειναι και αλλοι διαιτητες

      Διαγραφή
  12. ρε παιδια ο σιπκας καθε μεσημερι στο γηπεδο χτυπιεται!μηπως παιζει κατι αλλο?και οι πετρες ξερουν που εχουν καποια επαφη με το χωρο οτι ηταν κατω απο την ομπρελα του μαρινακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντωνιου για την Κουπαρανη εκτεθηκες πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν η ζήλια ήταν ψωρα θα κολουσε όλη η χώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τον 2:59 και η ανικανοτητα των διαιτητων σε ολους τους τομεις τους(τωρα στα τεστ)κακο πραγμα ρε φιλε μου????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντί να κοιτάτε να μην υπάρχουν απώλειες εσείς βρήκατε άλλη μια ευκαιρία να κραζετε από τον καναπέ σας. Αν ήταν τόσα εύκολα όλα όλοι θα περνάνε σφυριχτρες και σημαίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δωστετους και καμια σημαια, και καμια σφυριχτρα να βγαλουν το αχτιτους. Παντως η ζηλεια ειναι ασχημο πραγμα ,να τρεχουν στα γηπεδα και να σφυριζουν,ετσι στον αερα,οχιντιποτα αλλα μπας και τους φυγη ηδιαθεση τις σφυριχτρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σιωπή....Θα κανονίσει ο χοντρός (Μαρινάκης).... Οπότε θα ξαναμπεί ο σιπκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.