Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Τρελή» κούρσα στο κέντρο των Γιαννιτσών



Οδηγός με τζιπ «πήρε σβάρνα» αυτοκίνητα σε κεντρική οδό της πόλης

«Τρελή» πορεία πραγματοποίησε ένας μεσήλικας οδηγός τζιπ με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (Τσικνοπέμπτη), στο κέντρο Γιαννιτσών «παίρνοντας σβάρνα» τρία σταθμευμένα οχήματα και προκαλώντας αναταραχή σε οδηγούς και πολίτες.

Το ασυνήθιστο αυτό σκηνικό, όμοιο μ’ αυτό που βλέπουμε σε ταινίες, σημειώθηκε στην οδό Πλαστήρα, λίγο πιο κάτω από την διασταύρωση της πιάτσας των ταξί, μπροστά από το καφέ «Μπελέρ». Ο μεσήλικας οδηγός διερχόμενος την συγκεκριμένη οδό, που είναι μονόδρομος και αποτελεί βασικό άξονα εξόδου από την πόλη, στο σημείο εκείνο πήρε «σβάρνα» τρία σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα που βρίσκονταν δεξιά του δρόμου, τα οποία χτύπησε και συνέχισε την πορεία του σα να μη συνέβη απολύτως τίποτα.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Τροχαία Γιαννιτσών, η οποία εντόπισε λίγο αργότερα τον οδηγό του τζιπ, που χτύπησε τα οχήματα και προξένησε -ευτυχώς- μόνο υλικές ζημιές.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΑΝ ΗΠΙΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ..."ΤΟΝ ΗΠΙΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ενημερωσω τον μπαρμπα- θειτσο οτι εχει πολυ καλους οφθαλμιατρους στα Γιαννιτσα. Οπωσδήποτε να τους επισκεφθεί και κατοπιν μια βολτα απο την τροχαια για παραδωση διπλώματος ειναι οτι καλυτερο. Να μην εχουμε θυματα την επομενη φορα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.