Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας (φωτο)




Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα Γιαννιτσά, η ετήσια Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης προηγήθηκε η κοπή βασιλόπιτας και στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα και ομάδες, για την πολύχρονη και πολύπλευρη αθλητική και κοινωνική τους προσφορά.

Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που θα έπρεπε να είναι ο «αιμοδότης» του επαγγελματικού και εθνικού ποδοσφαίρου περνά τη δική του κρίση, κάτι που είναι ορατό και από τις ηχηρές απουσίες από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας. 

Ευτυχώς όμως όπως πάντα υπάρχουν οι «εραστές» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που συντηρούν τις ομάδες και καλύπτουν το έλλειμμα της Ελληνικής πολιτείας, δίνοντας διέξοδο και τη δυνατότητα στην νεολαία, να έρθει κοντά στον αθλητισμό και να διδαχθεί τους κανόνες του «ευ αγωνίζεσθαι». 

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των ανθρώπων του ποδοσφαίρου της πολιτικής και όχι μόνο, που γέμισαν το κέντρο διασκέδασης "Διόνυσος", συντροφιά πολυμελούς μουσικής ορχήστρας, που άδειασε όμως πολύ γρήγορα μετά τις απονομές. Ο Παναθηναϊκάκιας γκολκίπερ της παλιάς φρουράς Βασίλης Κωνσταντίνου και ο βετεράνος Παοκτσής, Τεχνικός Διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης δεν προλάβαιναν να φωτογραφίζονται με τους πολλούς ποδοσφαιρόφιλους που δεν έχασαν την ευκαιρία. 

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση μέσα από το φακό της ΗΕ karatzova.com:
   



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.