Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χόρεψε η Δόξα Μαυροβουνίου (φωτο)




Τον ετήσιο χορό της έκανε η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου το βράδυ του Σαββάτου στο κοσμικό κέντρο Pella Pallas.

Η πρωταθλήτρια χειμώνα που πρόσθεσε ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό της απέναντι στον Φίλιππο Σταυροδρομίου σε άριστο οικογενειακό κλίμα χόρεψε και γλέντησε παρουσία πολυάριθμου κόσμου που βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Θοδωρής Καμπάλης (Μπουφόν) και η υπογραφούσα (Χαρά Ματεντζόγλου).

Στην βραδιά βραβεύτηκαν πρόσωπα που έχουν προσφέρει στην ομάδα. Ο Τάσος Κουκούλης (πρώην τεχνικός της ομάδος), ο Χρήστος Αποστολούδας (ενεργό μέλος στο ΔΣ), ο Νίκος Λαζαρίδης (παλαίμαχος παίκτης), ο Ματθαίος Παπαϊωάννου και η αθλητικογράφος Χαρά Ματεντζόγλου, που επιμελείται το ρεπορτάζ της ομάδος από το ξεκίνημα της. Στον χορό παραβρέθηκε και χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Μαυροβουνίου που άνοιξε την βραδιά.

Στην μεγάλη λαχειοφόρο αγορά τυχερή της βραδιάς η Personal trainer Αντωνία Ανδρεάδου που κέρδισε το ταξίδι στο Bansko 4 ημερών για 2 άτομα, προσφορά του Kapa Holidays.
Τα ρούχα της παρουσίασης ήταν προσφορά από το κατάστημα της Γεωργίας Σημαιοφορίδου Georgiaw Boutique και τα κοσμήματα από το Princess της Μάτη Μαρίας.

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.