Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έσπασε το αήττητο της Δόξας Μαυροβουνίου ο Εδεσσαϊκός (φωτο)


Εδεσσαϊκός - Δόξα Μαυροβουνίου 2-0 

Το ''αίμα του πίσω'' πηρέ ο Εδεσσαϊκός στο ντέρμπι της  16ης αγωνιστικής κερδίζοντας την Δόξα Μαυροβουνίου με σκορ 2-0 στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής της Α1 κατηγοριας,αφου στο ματς του α γύρου είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 3-2.

Πρώτη ήττα για την ομάδα του Σίμου Προδρομμίδη που χρειάστηκαν να περάσουν 15 παιχνίδια για να γνωρίσει την ήττα.
Σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι οι γηπεδούχοι στημένοι καλύτερα στην έδρα τους άνοιξαν το σκορ στην εκπνοή του α΄ ημιχρόνου με τετ α τετ του Βαγγέλη Μεταξά, που πλάσαρε από πλάγια θέση τον πορτιέρο Κάμπαλη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0 σκορ.
Νωρίτερα ο Παπαγεωργίου στο 22' αιφνιδίασε τον Κάμπαλαη με ένα μακρινό σουτ αλλά η εμπειρία του κορυφαίου πορτιέρο δεν άφησε την μπάλα να περάσει καταλήγοντας στην αγκαλιά του.
Στο 35' οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να ανοίξουν εκείνοι το σκορ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ευγένη  Κίτσα ο προωθημένος Σπύρος Φανιάδης στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έγιναν περισσότερο απειλητικοί και εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά λάθη των αντιπάλων τους διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 80' με τέρμα του Ρέτζια.
Στο 70' τραγικό λάθος από τον έμπειρο Δημήτρη Λαφαζανίδη που από πλεονεκτική θέση περνώντας  και τον Κάμπαλη έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Ο οποίος παίκτης στην επίτευξη του τέρματος της ομάδος του και έπειτα, προέβη σε προσβλητικές χειρονομίες κατά της κερκίδας που βρίσκονταν οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, γεγονός που ήταν και ο λόγος που στην συνέχεια η Διοίκηση του Μαυροβουνίου και ο τεχνικός αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα.

Η κερκίδα του γηπέδου ήταν πραγματικά πλημμυρισμένη από τους φιλάθλους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και δεν έλειψαν και οι εντάσεις οι οποίες σε κάποια στιγμή κορυφώθηκαν και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να εξομαλυνθεί . Στη συνέχεια η ενισχυμένη παρουσία της αστυνομικής δύναμης έγινε ιδιαίτερα αισθητή.

Ευχαριστούμε πολύ και τη Διοίκηση του Εδεσσαϊκού που πριν την έναρξη του αγώνα απαγόρεψε και την είσοδο μας στο γήπεδο ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτές δυστυχώς δεν είναι κινήσεις από ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Ευτυχώς ο διαιτητής του αγώνα που είναι και ο πλέον αρμόδιος για την είσοδο των ΜΜΕ και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, μας βοήθησε να κάνουμε την δουλειά μας . 

Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Καρυπίδη, Δεμερτζή, Δέλλιου.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Αποστόλου Κούμπους, Κιόρτσης (70΄Πούπης), Ουζούνης Παπαηλίας, Παπαγεωργίου, Λαφαζανίδης,  Ρέτζια, Μεταξάς (80' Μπάρμπας), Τσιρλίδης, Κάρτζιος 

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: (Σιμος -Προδρομμιδης) Κάμπαλης, Σαρίδης, Κίτσας, Χατζηστεφάνου (80' Παπανικολάου), Φανιάδης (70' Μουρουζίδης), Κατιρτζόγλου, Σιδέρης, Ζαχαριάδης, Νάτσης (46' Λέσι), Τουρατζίδης, Καρυπίδης.

Eπιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. έλεος μανδάμ.
    Όταν ασκείτε το επάγγελμα της δημοσιογραφίας, να είστε όσο μπορείτε ουδέτερη.
    Τα υπόλοιπα που είναι δικά σας συμπεράσματα, αφήστε τα.
    Προφανώς ας πούμε δεν είδατε τον τερματοφύλακα του Μαυροβουνίου στο τέλος του ημιχρόνου να λέει κάποια..γαλλικα με του φιλάθλους του εδεσσαικού.!
    Θα μαθετε λοιπόν να ειστε αντικειμένική, αλλιώς το παραμυθάκι θα έχει πολλούς λύκους.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι κοκκινο πανι για την εδεσσα να το ξερεις ...ξεχνας ευκολα μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fagate to 2 gkol fagate kai to ksilo kai figate me skimena kefalia.aytoi eiste.kai sto xorio sas magkies kanate kai isastan tixeri tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρά Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ θα βγει στην Γ Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η χαρουλα σας πειραξε ρε??? τοσο πολυ την φοβαστε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για να σκεπασετε τα χαλια σας ριχνετε αλλου τα προβληματα σας..ανοητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι λετε ρε καρναβαλια της Εδεσσας που παιζετε με τα χωρια και χαιρεστε οταν βαζετε γκολ και κερδιζετε... κεραστε κανενα τσαι στην κερκιδα για αν κερδισετε τις εντυπωσεις με φθηνες κινησεις και μην δημιουργειτε εντυπωσεις με μικροπρεπειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τέτοιες κινήσεις μικραινετε τον ιστορικό σύλλογο του Εδεσσαικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γήπεδο σας γέμισε με το Μαυροβουνι πάρτε το χαμπάρι.Ειστε λίγοι οι Εδεσσαικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια χαρα παιχνιδι ηταν και οι παικτες και των 2 ομαδων εφυγαν αγκαλιασμενοι.Η ενταση δημιουργηθηκε απο 2 ατομα οσοι καταλαβαν καταλαβαν .Κοιταμε μπροστα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι τη φασαρία την κάνανε αραβησιωτες τους πηραζει το νερό που πίνουν αρπαγμενη όλοι τους μόλις ήρθε η αστυνομία χεστηκαν πάνω τους κολο μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.