Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η αναγνωριστική μελέτη χάραξης προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσ/νίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών (φωτο)


Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Το έργο «μπαίνει στις ράγες» και δίνει πνοή ανάπτυξης στην Πέλλα 

Παρουσιάστηκε η αναγνωριστική μελέτη χάραξης της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με την Έδεσσα μέσω Γιαννιτσών και η μελέτη σκοπιμότητας - βιωσιμότητας του έργου σε ημερίδα που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Θ. Τζάκρη στα Γιαννιτσά 

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά παρουσιάστηκε -για πρώτη φορά δημόσια- η Αναγνωριστική Μελέτη Χάραξης της προαστιακής περιφερειακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών, με επέκταση της γραμμής προς την Αλμωπία, αλλά και οι εξελίξεις για την επικαιροποίηση της Μελέτης Σκοπιμότητας - Βιωσιμότητας του προτεινόμενου δικτύου. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γ. Αποστολόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από κλιμάκιο του Οργανισμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Δ. Χατζηβρέτας, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, ο συγκοινωνιόλογος κ. Δημαρέλος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Γ. Τσουκνιδάς, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου, η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Κ. Ιγνατιάδου και ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρ. Στάμκος, ενώ την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας εκπροσώπησε η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μ. Ζωγράφου - Τσαντάκη. Όλοι στους χαιρετισμούς τους τόνισαν την αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου και την συμβολή του στην ανάπτυξη της περιφερειακής ενότητας Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής. 

Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης η Πρωτοβουλία Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο του Ν. Πέλλας, εκ μέρους της οποίας τοποθετήθηκε η κ. Μ. Κιουζέπη, η οποία αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει καταβάλει μέχρι σήμερα η Πρωτοβουλία για τον προαστιακό και τόνισε την ανάγκη για γρήγορη υλοποίηση του έργου και τα οφέλη που θα προσφέρει αυτό στην ευρύτερη περιοχή. 
Συμμετείχαν επίσης περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι των περισσότερων φορέων του νομού, όπως των Εργατικών Κέντρων Γιαννιτσών και Έδεσσας & Αλμωπίας, του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πέλλας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας κ.α. 

Την εκδήλωση άνοιξε η βουλευτής Θ. Τζάκρη, η οποία στην ομιλία της ανέφερε τα εξής:

  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ρε παιδια μας μπερδεψατε! Φουγαρα απο τις βιομηχανιες,προαστιακος σιδηροδρομος,βιομηχανια σπερματος,Αγωγος φυσικου αεριου! Ναυτοπλοικη συνδεση της Γκραμοσκα με τον θερμαικο !Ολα στην Πελλα! Μα ολα! Απιστευτο! Νιωθουμε να ζουμε ενα Ονειρο! Το απραγματοποιητο ονειρο του Θειου Σαμ σε αριστερη διασκευη! Τσιμπηστε μας,να ξυπνησουμε! Γκοσπουντε Μποζε !!Η Πελλα!! Αγνωριστη,Γη της Επαγγελιας! Ε ειναι να μην σκασουν οι Δεξιοι μετα; Ποιος τους χεζει τους Δανειστες! αχ ρε Αλεξη τι Θαυματοποιος εισαι; "ο καταλυων τον ναον και εν τρισι ημεραις οικοδομων"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι,ωραία όλα αυτά,ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα θα δούμε ποτέ?Φτάνουν τα λόγια και οι μελέτες επί μελετών,φτάνει η απομόνωση και η κοροϊδία όλα αυτά τα χρόνια για τον νομό μας,μας κουράσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το σανό είναι τζάμπα και τα πρόβατα πολλά ....τι δεν καταλάβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΣΕΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΑΛΑΓΑΕΙ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.