21.2.17

Kοπή βασιλόπιτας Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πέλλας (φωτο)



Την Παρασκευή (10-02-2017) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Δημοτικό κέντρο καταρρακτών η κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας, η ζωντανή μουσική και το κέφι που επικράτησε δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, για να χαρίσουν σε όλους του συμμετέχοντες μια ευχάριστη βραδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , εκπρόσωπος της Μητρόπολης Έδεσσας, ο Δήμαρχος Έδεσσας, ο Αναπλ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Έδεσσας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Πέλλας, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Πέλλας, ο Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Πέλλας, μέλη και φίλοι του συνδέσμου μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.

Τον χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος  αναφέρθηκε στους σκοπούς του συνδέσμου, ακολούθησε η κοπή πίτας ,απονεμήθηκαν έπαινοι σε τέκνα αποστράτων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι της Χώρας ,τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στα γηραιότερα μέλη του Συνδέσμου μας, για την προσφορά τους στην Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική  Υπηρεσία και Λιμενικό Σώμα. 
                                                    
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας   
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  Νικόλαος        ΠΑΡΜΑΤΑΣ Γεώργιος     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.