Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξετάσεις αθλητών Καράτε Πετριάς για ανωτέρα ζώνη



Την τιμητική τους είχαν την Κυριακή 26 Μαρτίου οι αθλητές των τμημάτων καράτε Πετριάς – Αγγελοχώρι του συλλόγου μας οι οποίοι έλαβαν μέρος στις εξετάσεις για ανωτέρα ζώνη . 

Οι εξετάσεις διοργανώθηκαν στις εγκαταστάσεις Αγγελοχώρι Ειρηνούπολης αντίστοιχα,παρουσία της επιτροπής κ. Πανετσίδης Νίκος (Εξεταστής ΕΛ.Ο.Κ., Προπονητής του Πανημαθιακού Α.Σ. Καράτε, Ευρωπαϊκός Διαιτητής ), κα.Ρένα Χασιώτου ( Προπονήτρια του Πανημαθιακού Α.Σ. Καράτε – παράρτημα Μακροχωρίου και Διεθνής Διαιτητής), κ. Ανδρέας Πανετσίδης προπονητής στο Παράρτημα στην Βεργίνα αλλά και του τμήματος Πανημαθιακός - Cross Fit στη Βέροια) και ακολούθησε απονομή διπλωμάτων στους συμμετέχοντες .

Το Δ.Σ του Συλλογου και ο προπονητής Κίτσος Αντώνης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.