30.3.17

Επίσκεψη του Νίκου Παππά στα Γιαννιτσά και στον Αρχάγγελο Αλμωπίας



Το Νομό Πέλλας -και ειδικότερα τα Γιαννιτσά και τον Αρχάγγελο Αλμωπίας- θα επισκεφθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας, την Πέμπτη 20 Απριλίου, ο Υπουργός  Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. 

Η επίσκεψη του Ν. Παππά, εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδειών που διοργανώνει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ουσιαστικά θα αποτελέσει προάγγελο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που θα ακολουθήσει αμέσως μετά, όπως μας είχε ενημερώσει σχετικά η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς θα μιλήσει το απόγευμα της Πέμπτης 20 Απριλίου σε εκδήλωση στα Γιαννιτσά για θέματα Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ την Παρασκευή 21 Απριλίου θα επισκεφθεί τον Αρχάγγελο του δήμου Αλμωπίας

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρχάγγελος εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές “Λευκές” Περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας και Υπηρεσίες Εκμετάλλευσης-Αξιοποίησης των Υποδομών». 


8 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους
      Να μας φτιαξει και την παιδικη χαρά στην Λαγκαδιά

      Διαγραφή
    2. Η παιδικη χαρα της Λαγγαδιας κυκλοφορει πλεον σαν ανεκδοτο.

      Διαγραφή
  2. Ας ερθει ο Παππας να δει πως περναμε στην επαρχια της κρισης ! Οι μικροκαλλιεργητες ,μικροιδιοκτητες, επαγγελματιες ,εργατες οδευουν προς αυτοκτονια ,χαριν της φιλεργατικης,φιλοαγροτικης" Αριστερης" πολιτικης του Νεοαστικου Συριζα που δεν εχει ιδεα απο κανενα Τομεα Παραγωγης! Ουτε Πρωτογενη ,ουτε Δευτερογενη! Η δε ,"Αντιμνημονιακη " Τζακρη ας τον ξεναγησει,στα ερειπια της Υπαιθρου που θα ειναι δημιουργημα του Συριζα. Οι προηγουμενες συγκυβερνησεις Πασοκ- Ν.Δ. ,γεμισαν ανεργους τα αστικα κεντρα,ενω ο Τσιπρας θα στοιχειωσει την Υπαιθρο,ολοκληρωνοντας την συντεταγμενη υπηρεσια που του ανεθεσαν οι Δανειστες[τους οποιους θα εδιωχνε με τσαμπουκα]! Να μην ξεχασεις κ.Παππα , να δωσεις τα ευσημα και στον Σηφακη ,για τις καινοτομες πρωτοβουλιες- ιδεες του! Τις πολυ φιλοδοξες Ομαδες παραγωγων ,χωρις Αγροτες ,διοτι η κυβερνηση θα τους εχει ηδη εξοντωσει φορολογικα! και τον Προαστιακο που θα μεταφερει,τους ενδιαφερομενους επενδυτες,εργαζομενους στην Βιομηχανια -Τραπεζα σπερματος που δημιουργει ο Συριζα στην Πελλα! Αληθεια η Εφη μας, η Συντοπιτισσα μας δεν θα σε συνοδευει; Και οπως ειπαμε συντροφοι,ετσι; αταλαντευτοι στην θεση της Ευρωζωνης! Μην πιαστητε κοροιδα ;αυτοι σας ταιζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευθυνες ζητείστε απ όσους επι δεκαετίες ρήμαξαν τον τόπο.Διαφωνεί κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις φυσικά δεν φταίτε ποτέ και ας κυβερνάτε 2 χρόνια!!!Πάντα φταίνε οι προηγούμενοι ,τα κανάλια ,οι ξένοικλπ.Υπάρχουν ψηφοφόροι που βλέπουν και σκέπτονται , μην γελοιοποείσαι άλλο!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό θα λέγαμε και εμείς φτάνει οι εγκληματίες 40 ετωνα το παίζουν προστατες

      Διαγραφή
    3. το οτι οι προηγουμενοι ΠρασινοΜπλε εγκληματιες βουλαξαν την χωρα επι 40 χρονια ,δεν σας δινει αλλοθι εσας τους Συριζαιους να συνεχιζετε το ιδιο καταστροφικο εργο των Μνημονιακων προκατοχων σας! Συνεχιζετε το ιδιο παιχνιδι με τις ιδιες λαθος συνταγες,απλα με το δηθεν "αριστερο" αρωμα! Για τους προηγουμενους ο λαος ηξερε οτι ηταν Αλητες ,ανηθικοι! Ο Τσιπρας ομως; Δεν ειναι ανηθικος; εκανε στροφη 180 μοιρων για να κρατηθει στην εξουσια! Για να ξεκαυλωσουν οι περιθωριακοι,ψευτοαριστεροι ,κουλτουριαρηδες συντροφοι του! Ο Τσακαλωτος τρεχει σαν το παιδι για τα θεληματα ,πανω κατω,και καταφερε τι; Εξαυλωση του αφορολογητου,καταργηση του μεχρι το 2020,κουρεμα συνταξεων ,μισθων,μεταναστευση ολης της Νεολαιας στο εξωτερικο,και επισιτισμο των εγκλωβισμενων Ελληνων με ανθρωπισικα προγραμματα; Αυτα ειναι τα χαλια σας!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.