30.3.17

Ανακοινώσεις ΚΕΠ Έδεσσας


Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Άρνισσα, σας ενημερώνει ότι το ωράριο λειτουργίας του είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:30 έως τις 15:30, για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Προκείμενου οι δημότες να εξυπηρετούνται γρήγορα και χωρίς να ταλαιπωρούνται θα πρέπει να προσκομίζουν πάντα την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή την άδεια οδήγησης τους ή βιβλιάριο ασθενείας.

Οι αλλοδαποί θα πρέπει να έχουν μαζί τους πάντα το διαβατήριο τους και την άδεια παραμονής   
......................

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της 23 Μαρτίου 2017 του Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: 

«Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος για το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και εγκρίθηκαν εντός Φεβρουαρίου 2017.

Η συγκεκριμένη πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση όλου του ποσού που τους αναλογεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει και όχι εξ΄ημισείας στο λογαριασμό και την προπληρωμένη κάρτα αγορών. 

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους  ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.