Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωρηδόν κλείνουν τα μπλοκάκια στις εφορίες



Οι διακοπές μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να αγγίξουν τις 100.000!!!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το κλείσιμο των βιβλίων από ελεύθερους επαγγελματίες, ειδικά μετά τον ΕΦΚΑ και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές.
Υπό το βάρος των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών οι φορολογούμενοι σπεύδουν καθημερινά στις εφορίες για να κλείσουν τα «μπλοκάκια» τους.

Συγκεκριμένα, από τον Μάιο του 2016, που εφαρμόστηκε ο νόμος Κατρούγκαλου, μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου οι διακοπές εργασιών ατομικών επιχειρήσεων ανέρχονται σε 56.988, αριθμός που μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να αγγίξει τις 100.000, όπως δήλωσε στο «Έθνος» ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Κ. Κόλλιας.

Σύμφωνα μάλιστα με υπάλληλο στη ΔΟΥ Ομονοίας στο συγκεκριμένο παράρτημα καταγράφονται καθημερινά κατά μέσο όρο τουλάχιστον τέσσερις διαγραφές, κυρίως από δικηγόρους, μηχανικούς και δημοσιογράφους, ενώ σημειώνει πως κάποιος που κλείνει το «μπλοκάκι» του σπάνια θα μπει στη διαδικασία να το ξανανοίξει, ακόμη κι αν βρει δουλειά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.