Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» κοντά στον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"



Ο 12ος διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία της Πέλλας και τερματισμό στην Παραλία Θεσσαλονίκης, θα έχει τη συνδρομή της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που για άλλη μια χρονιά θα ενώσει τις δυνάμεις του με το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας.

Στο πλαίσιο των παράλληλων αγώνων του Μαραθωνίου, ο δρόμος 1.000μ Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, στον οποίο θα πάρουν μέρος 2.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 12 ετών, θα υλοποιηθεί και φέτος με συνδιοργανωτή «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προς όφελος των μικρών δρομέων, που θα τρέξουν και θα παίξουν με απόλυτη ασφάλεια, ενώ παράλληλα θα μυηθούν στον αθλητισμό και στον υγιή τρόπο ζωής.

Στο πλαίσιο της σύμπραξης με την Οργανωτική Επιτροπή, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα παράσχει στη διοργάνωση  για την κάλυψη των αναγκών των τομέων της τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του. Το πληρέστατο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», καθώς και το κινητό εργαστήριο ενημέρωσης, εκπαίδευσης και τεχνολογίας «Οδυσσέας» το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των μικρών μαθητών αμέσως μετά τον τερματισμό του δρόμου των 1.000μ.

Η στενή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων επισφραγίστηκε στη συνάντηση του προέδρου του οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλου, με τον γενικό διευθυντή του αγώνα, Δρόσο Χριστόπουλο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο, τα παιδιά που θα τρέξουν αλλά και τους γονείς τους. Θα συνεισφέρουμε με όλες τις διαθέσιμες υποδομές μας, προκειμένου ο αγώνας να έχει ασφάλεια, άρτιες ιατρικές υπηρεσίες και ό,τι άλλο μπορούμε εμείς να προσφέρουμε, για να ζήσουμε μία διοργάνωση ακόμα καλύτερη από πέρσι. Τα μηνύματα που βγάζει προς τα έξω ο Διεθνής Μαραθώνιος είναι αυτά ακριβώς που πρεσβεύει και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Η πρόληψη, η αγάπη για τα παιδιά και ο αγώνας για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να φτάνουμε κάθε φορά στη γραμμή του τερματισμού», είπε μεταξύ άλλων ο κ Γιαννόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Δρόσος Χριστόπουλος, τόνισε: «Η παρουσία του οργανισμού έρχεται για να γιγαντώσει τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας στηρίζουν έμπρακτα και τόσο ένθερμα ο κ. Γιαννόπουλος και οι συνεργάτες του. Έχουμε ένα κοινό όραμα, να εμφυσήσουμε στα παιδιά την ομορφιά της άθλησης και την ανάγκη να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους, προς όφελος της ψυχικής και σωματικής υγείας τους».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.