Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνταξιούχος από τη Βόρεια Ελλάδα κέρδισε 100.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ!



Ένας συνταξιούχος από τη Βόρεια Ελλάδα είναι ο μεγάλος νικητής του ΣΚΡΑΤΣ, καθώς κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Γυρίζει και Κερδίζει».

Όπως δήλωσε ο τυχερός συνταξιούχος στους υπαλλήλους στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, όπου προσήλθε για να εισπράξει τα κέρδη του, με τα κέρδη 100.000 ευρώ από το παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «Γυρίζει και Κερδίζει», αξίας 2 ευρώ, θα αγοράσει καινούριο και ακριβό αυτοκίνητο.

Ο μεγάλος νικητής παίζει συχνά τυχερά παιχνίδια, όπως είπε, και κυρίως ΣΚΡΑΤΣ, το οποίο διατίθεται το τελευταίο διάστημα από το mini market στο χωριό του. Μάλιστα, κάθε φορά που πηγαίνει για ψώνια, προκαλεί την τύχη του ξοδεύοντας 10 με 20 ευρώ για να παίξει ΣΚΡΑΤΣ. Χθες ήταν η τυχερή του μέρα. 

Προμηθεύτηκε 5 δελτία ΣΚΡΑΤΣ με 10 ευρώ και το τελευταίο που έξυσε ήταν και το τυχερό, που τον έκανε πλουσιότερο κατά 100.000 ευρώ. Όπως δήλωσε, δεν έχει παιδιά ώστε να μοιράσει τα λεφτά, οπότε θα τα κρατήσει για αυτόν και την γυναίκα του με πρώτη αγορά ένα νέο αυτοκίνητο.

Δείτε τον τυχερό λαχνό:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.