Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο για το το ΓΕΛ Κουφαλίων και 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα (φωτο)



Την Πέμπτη 27-4-17 διεξήχθη το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στην Λάρισα. Ο Σύλλογος ελευθέρας πάλης ''Καραγιάννης" Ευρωπού συμμετείχε με  7 αθλητές. Μετάλλιο κατέκτησαν οι δύο. Ο Τσακνάκης Γιώργος  χρυσά μετάλλιο στα 86 κιλά ελευθέρας πάλης και ο Τσαλκιτζής Δημοσθένης χάλκινο μετάλλιο στα 97 κιλά. 

Και οι δυο κατέκτησαν τα μόρια που σε συνδυασμό με διάβασμα θα τους οδηγήσει στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου κ. Παυλίδη Θεοδόσιο και ευχαριστεί όλη την αποστολή που συνόδευε τους αθλητές. 
Να σημειώσουμε ότι ο Τσακνάκης εκπροσώπησε το ΓΕΛ Κουφαλίων και ο Τσαλκιτζής το 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Μπράβο στα παιδιά, αλλα ενημερώστε μας πόσοι αθλητές συμμετέχουν στους σχολικούς αγώνες τέτοιων αθλημάτων; Ελάτε να δείτε π.χ στον στίβο πόσες εκατοντάδες αθλητές συμμετέχουν στις προκριματικες φάσεις. Ωραία πατεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΕΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ.220 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ.6 ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΚΑΙ 8 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΟΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ.220 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
      ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ.ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 6 ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ 8 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  2. ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ 7.31; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΛΗ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ 4 ΟΙ 3 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ.ΠΡΙΝ ΡΙΞΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ φιλε δεν ρίχνουμε λάσπη ούτε μειώνουμε την επιτυχία των παιδιών. Το αντίθετο. Κι εμείς γυμναστές είμαστε και ξέρουμε τι γινεται με αυτά τα περιβόητα ΜΟΡΙΑ. Ούτε φαντάζεται ο κόσμος τι αθλήματα πριμοδοτουνται. Εκ πείρας το μόνο άθλημα που πριμοδοτειται δίκαια ειναι ο στίβος. Θα είχε ενδιαφέρον μια έρευνα που να μας ενημερώνει πόσοι αθλητές συνεχίζουν τον αθλητισμό μετα την πριμοδοτηση

      Διαγραφή
    3. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ Η ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΕΧΩ ΔΟΣΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΘΛΗΤΗ.ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ 3 ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΡΙΑ.ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤ ΕΞΕΡΕΣΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΔΕΝ ΥΠΕΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΗ ΝΑ ΔΩΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΠΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΘΛΗΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΓΑ.ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008.ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΝΩΡΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΘΛΗΤΗ-ΜΑΘΗΤΗ.

      Διαγραφή
  3. 250 μαθητές αθλητές συμμετείχαν!Αν πιστεύει ο κύριος παραπάνω ότι είναι εύκολο,ας συστήσει σε όλους τους μαθητές να παίρνουν μέρος σε αγώνες ελευθέρας και ελληνορωμαικης πάλης!μην απαξιωνετε ένα τόσο σπουδαίο ευγενικό αλλά και τόσο δύσκολο άθλημα χωρίς να γνωρίζετε!Τα συγκεκριμένα παιδια δεν χύνουν λιγότερο υδροτα και αίμα από αθλητές άλλον αθλημάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.