Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δύο μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2017


Με τη συμμετοχή 446 αθλητών κι αθλητριών που συγκρότησαν 317 πληρώματα από 26 σωματεία όλης της Ελλάδας, διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα από την Πέμπτη (20/4ου) κι έως την Κυριακή (23/4ου), η Α΄ Φάση του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας. Η πρώτη και μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση για το 2017 συγκέντρωσε ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική κωπηλασία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Ανδρών-Γυναικών Ελαφρών βαρών, Νέων Ανδρών - Γυναικών και Εφήβων Νεανίδων. 

Στο πρωτάθλημα αυτό πήρε μέρος και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με επτά συνολικά αθλητές και αθλήτριες που στελέχωσαν 6 πληρώματα και πιο συγκεκριμένα με τους  Κωνσταντίνο Λεωνίδη και Βασίλη Τσαλικίδη στο διπλό σκιφ ανδρών ελαφρών βαρών, τον Βασίλη Τσαλικίδη στο σκιφ εφήβων και στο σκιφ ανδρών, τους Πέτρο Τσιαπάνη και Στρατή Παπαδημητρίου στο διπλό σκιφ εφήβων, τις Άννα Μιχάλογλου και Δάφνη Μπαλλή στο διπλό σκιφ νεανίδων και την Αιμιλία Χαντζή στο σκιφ νεανίδων.

Η φετινή συγκομιδή μεταλλίων για τον Όμιλο ήταν δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο.  Το ασημένιο κατέκτησαν οι περσινοί πρωταθλητές Λεωνίδης με τον Τσαλικίδη και πάλι στο διπλό σκιφ ανδρών ελαφρών βαρών, οι οποίοι έδειξαν για μια ακόμη φορά  ότι είναι ένα από τα καλύτερα πληρώματα του ανταγωνισμού.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε με εξαιρετική κούρσα ο Βασίλης Τσαλικίδης στο σκιφ ανδρών 

Πολύ κοντά σε ένα ακόμη μετάλλιο, στο σκιφ εφήβων αυτή τη φορά, βρέθηκε ο Βασίλης Τσαλικίδης ο οποίος πάλεψε και αυτή την κούρσα αλλά τερμάτισε τελικά τέταρτος, πολύ κοντά στην πρώτη τριάδα. 

Αξιόλογη εμφάνιση έκαναν και τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία, αν και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, συμμετείχαν στους μικρούς τελικούς πετυχαίνοντας καλά πλασαρίσματα. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μιχάλογλου με την Δάφνη Μπαλλή ήταν 8ες στο διπλό σκιφ νεανίδων, η Αιμιλία Χαντχή 10η στο σκιφ νεανίδων και οι Πέτρος Τσιαπάνης και Στρατής Παπαδημητρίου 11οι στο διπλό σκιφ εφήβων

Την αποστολή συνόδευσε ο κ. Βασίλης Καφετζάκης ενώ παρών και αρωγός στις προσπάθειες των παιδιών ήταν και ο κ. Σταύρος Τσαλικίδης.

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Γιαννιτσών εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για την παρουσία της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και συγχαίρει όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες, καθώς και τον προπονητή τους κ. Σπύρο Ασπρογέρακα, που με την καθοδήγησή του προστέθηκε μια ακόμη μεγάλη διάκριση δείχνοντας παράλληλα ότι με σκληρή δουλειά επιτυγχάνονται και οι πιο δύσκολοι στόχοι. Επίσης ευχαριστεί την εταιρεία Αμιτζόγλου - Κουφογιάννης ΕΠΕ και τον κ. Τσαλικίδη Σταύρο για την πολύτιμη συνδρομή τους στη μετακίνηση της ομάδας και των σκαφών στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Η συνέχεια των μεγάλων φετινών διοργανώσεων θα δοθεί τον Ιούλιο με την Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων & Α.Μ.Ε.Α, εκεί όπου ο Ν.Ο.Γιαννιτσών αναμένεται να έχει μεγαλύτερη εκπροσώπηση.  

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00 και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.