Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κεντρική Μακεδονία: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά το τελευταίο 24ωρο



Συλλήψεις για παραβίαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών πραγματοποίησαν χθες τα Τμήματα Ασφαλείας της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σερρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών 3 Έλληνες ηλικίας 19, 42 και 43 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
Επίσης, χθες το απόγευμα στην Ημαθία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 24 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Την ίδια ημέρα το βράδυ σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας δύο Έλληνες ηλικίας 17 και 33 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Συνελήφθη χθες (8-4-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας 55χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Ακόμη, σήμερα τα ξημερώματα στην Χαλκιδική, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου 38χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε 2 συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Τέλος, συνελήφθη 22χρονος τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.