Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι 27 προσληφθέντες μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στο Δήμο Πέλλας




Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Πέλλας προσλήφθηκαν 27 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, από σήμερα 19 Απριλίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2017,  για την προώθηση προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Δείτε εδώ τη σχετική απόφαση με τους προσληφθέντες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΑΣ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πουν ευχαριστώ ΣΥΡΙΖΑ γιατί άραγε; Μήπως επειδή ως Αντιπολίτευση κατηγορούσε την προηγούμενη Κυβέρνηση που πρώτη εφάρμοσε τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ψίχουλα ( άσχετα αν τότε τα χρήματα που δίνονταν ήταν περισσότερα ) και άρα για εμπαιγμό των πολιτών:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.