Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά τα γυμνάσια και λύκεια την Τετάρτη 3 Μαΐου στην Π.Ε. Πέλλας




Κλειστά θα παραμείνουν τα γυμνάσια και λύκεια την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μαΐου, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις της Α΄ και Β΄ ΕΛΜΕ Πέλλας, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.  και των αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα γίνουν την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017.

Σε ότι αφορά την Β΄ ΕΛΜΕ, οι εκλογές θα γίνουν στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών και για την Α΄ ΕΛΜΕ οι εκλογές θα γίνουν στο 2ο Γυμνάσιο Έδεσσας.

Η γενική συνέλευση της Β΄ ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 πμ έως τη 13:00 μμ. και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τη 13:00 μμ έως τις 19:00 μμ.

Η γενική συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 πμ έως τις 12:00 μμ το μεσημέρι και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 12:00 μμ έως τις 19:00 μμ.».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Γιατί δεν το κάνουν 1Μαΐου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THN KYRIAKH ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εκλογές γίνονται μόνο εργάσιμη μέρα καθώς υπάρχουν και αναπληρωτές εκτός νομού που την Κυριακή αν γίνουν δεν πληρώνονται ...ποιος θα ερχόταν για εκλογές από μακριά για να ψηφίσει και να μην πληρωθεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Ετσι για να σκάσετε από την ζηλεια σας ορισμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γενική κατακραυγή με τόσο τεμπελιό.Άντε μετά να σεβαστείς τους πνευματικούς μας ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι και να σας απαντήσουν τα συμπεράσματα τα εχετε βγάλει , περιμένω να δω πόση χολή ακόμη θα χύσετε.Ισως ετσι βρίσκετε και αποδοπομπιαίους τραγους για την δικής σας άσχημη κατάσταση.

      Διαγραφή
  6. Ο εκπαιδευτικός τομέας νομίζω πως είναι ο μοναδικός που πραγματοποιεί εκλογές συνδικαλιστών κατά την διάρκεια της εργασίας τους. Δεν βαριέσαι οι γονείς πληρώνουν τα φροντιστήρια έτσι κι αλλιώς, γιατί να κάνετε κι εσείς μάθημα στα σχολεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι οι.....δημόσιοι υπάλληλοι​ φταίνε........!!!!!!
    Ενώ οι έμποροι οι μαγαζατορες, οι γιατροί, οι δικηγόροι, που άλλη τιμή με απόδειξη κ άλλη χωρίς δεν φταίνε.....
    Οι αγρότες με ελάχιστο εισόδημα αλλά......με αυτοκίνητα πολυτελείας κ σπίτια.....δε φταίνε....
    Κ πόσα άλλα ακόμα........
    Αλλά φτάνει ο δημόσιος υπάλληλος, ο εκπαιδευτικός...,...βρε άντε ουστ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναδελφε φυσικα φταινε οσοι ανεφερες και ακομα περισσοτεροι. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστο να κλεινουν τα σχολεια για να ψηφισουν οι εκπαιδευτικοι.

      Διαγραφή
  8. φιλε 11΄32 ειμαι σιγουρος οτι εισαι ενας απο αυτους που ψωνιζουν χωρις αποδειξη για να κερδισεις καμμια δεκαρα και να ζησεις μεσα στη μιζερια σου.....Δε μπορω να καταλαβω σε τι βοηθαει ο συνδικαλισμος μεσα στη παιδεια.Εχετε μεινει στα χρονια του πολυτεχνειου γιατι απλα ετσι σας βολευει.παντου υπαρχει σαπιλα στην ελλαδιτσα (η παραπαιδεια βασιλευει!!) και ειμαστε υπευθυνοι μονο εμεις.εχουμε φλομωσει απο αερητζηδικες ιδεολογιες και η χωρα μας ζει με τις συνταξεις.καληνυχτα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσοι δεν είστε εκπαιδευτικοί να κάνετε κουμάντο με τα δικά σας Σωματεία. Στο Σωματείο μας έχουμε λόγο μόνο εμείς και δεν θα μας πείτε πότε να ασκούμε τα δικαιώματά μας. Στο κάτω-κάτω αυτά λέει ο συνδικαλιστικός νόμος και αυτά κάνουμε. Αφήστε τα κομπλεξικά και το δήθεν ενδιαφέρον σας για τα παιδιά και ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Εμείς μπαίνουμε στα χωράφια σας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάστορα κανεις δεν ειπε οτι κανετε κατι παρανομο . Κανετε ομως κατι προκλητικο για την κοινωνια

      Διαγραφή
    2. Ωστε είναι χωραφι σας το σχολείο? Δεν ντρέπεσαι να ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο? Γιαυτό δεν θέλετε την Αξιολόγηση οι πλειοψηφία είστε ακάταλληλοι για εκπαιδευτικοί.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.