Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στο Πανελλήνιο - Σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε το άψυχο σώμα της 6χρονης - Ομολόγησε ο πατέρας


O πατέρας της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη κατηγορείται για το φόνο της κόρης του, την οποία χθες είχε δηλώσει εξαφανισμένη στην αστυνομία.

Το πτώμα του κοριτσιού είχε βρέθηκε χθες αργά το βράδυ σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα.

Ανακρινόμενος στη διάρκεια της νύχτας ο 61χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι αυτός σκότωσε την 6χρονη αποδίδοντας το περιστατικό σε ατύχημα.

Ισχυρίστηκε ότι το «κακό» συνέβη στην προσπάθειά του να την κάνει να σταματήσει να κλαίει. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος της ανήλικης ήταν ασφυκτικός.

Χθες το πρωί, ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός είχε καταγγείλει την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης του στο τοπικό Α.Τ. , ενώ για την υπόθεση είχε ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός του «Amber Alert».

Είχε αρχικά ισχυριστεί ότι όταν ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης η 6χρονη κόρη του, που σημειωτέον αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, έλλειπε από το σπίτι. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αττικής και ξεκίνησαν επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της ανήλικης.

Τελικά, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε αργά το βράδυ νεκρό σε νάιλον σακούλα, μέσα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Ανακρινόμενος στη διάρκεια της νύχτας ο 61χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε την ανήλικη κόρη του στην προσπάθειά του να σταματήσει το κλάμα της και απέδωσε το συμβάν σε ατύχημα.

Σημειώνεται ότι ο 61χρονος είναι πατέρας ενός ακόμα αγοριού, ενώ η σύζυγός του νοσηλευόταν –χθες τουλάχιστον- σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση και απουσίαζε από το σπίτι.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Στειλτετων στη φυλακή. Εκει τα καλοπαιδα της φυλακής θα τον περιποιηθουν οπως του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά σκοτώστε τον και αυτόν και τους ομοίους του στην πλατεία να τους βλέπει ο κόσμος γιατί όλοι οι ανώμαλοι και οι ψυχακιδες θέλουν να γίνουν γονείς ανωμαλοιιιιιι σκουλίκιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.