Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο Μελίσσι




Δόξα Μελισσίου – Εδεσσαϊκός – Η μάχη των μαχών

Την Κυριακή, 30 Απριλίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ανάμεσα, στην πιο φορμαρισμένη και ιδιαίτερα επιθετική ΔΟΞΑ Μελισσίου, η οποία στα δυο τελευταία παιχνίδια συνέτριψε με το ίδιο σκορ  4-1, τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και το  Φίλιππο Σταυροδρομίου, αποδίδοντας εξαιρετικής ποιότητας ποδόσφαιρο και τον πρωτοπόρο και φαβορί για την άνοδο στη Γ΄ κατηγορία ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ, ο οποίος χάνει μεγάλο μέρος από τη δύναμη στα εκτός έδρας παιχνίδια, θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή και της oμάδας που θα ανέλθει στη Γ΄ Εθνική.

Οι πολλοί φίλοι των δυο oμάδων και οι φίλαθλοι του Νομού Πέλλας, αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο φύσει επιθετικές ομάδες, που ίσως κρίνει και τον πρωταθλητή, μια που η ΔΟΞΑ Εξαπλατάνου, την τελευταία αγωνιστική, δύσκολα περνά από την Κρύα Βρύση.
ΒΜ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.