Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους τελικούς ο ΦΟ Αριδαίας - Επικράτησε και στην Έδεσσα του Πανεδεσσαϊκού


Μετά από έναν συγκλονιστικό δεύτερο ημιτελικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) ο ΦΟΑ επικράτησε του Πανεδεσσαϊκού και στην Έδεσσα, έκανε το 2-0 στις νίκες και πέρασε στους τελικούς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΟΚ Βέροιας.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση, παρά τις απουσίες που είχαν (Τζάτσης,Αμπάρης), μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού πιο δυνατά και γρήγορα γρήγορα κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά 15 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν και προηγήθηκαν με 3-18. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε 9-22 για τους φιλοξενούμενους που έδειχνε να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 12-2 επιστρέφοντας στο παιχνίδι, όμως σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του ΦΟΑ αντέδρασαν σωστά και μεγάλο όπλο τα σουτ έξω από τα 6,75 (πέτυχαν συνολικά 10) κατάφερναν να βρίσκουν λύσεις όταν πλησίαζαν οι γηπεδούχοι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 25-35 υπέρ του ΦΟΑ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε ακόμα πιο πολύ με τους παίκτες του Σταυρόπουλου να ανεβαίνουν σε απόδοση όμως από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν σταθερά μια διαφορά κοντά στους 10 πόντους. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους μετά την αποβολή των Στρέπκου στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου αλλά και του Μπεγλόπουλου στα μέσα του τέταρτου με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει φωτιά. Το κακό για τους φιλοξενούμενους τρίτωσε και με τον τραυματισμό του Αβραμίδη, όμως παρά τα προβλήματα οι παίκτες του ΦΟΑ κράτησαν την πολύτιμη νίκη και προκρίθηκαν δίκαια στους τελικούς.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αβραμίδης που πέτυχε 22 πόντους με 6 τρίποντα, ενώ πολύ καλοί σε απόδοση και οι Μακρόπουλος, Τοπαλίδης που πέτυχαν από 18 και ένα τρίποντο ο καθένας. Από τον Πανεδεσσαϊκό ξεχώρισαν οι Χατζηχαρίσης με 15 πόντους και 1 τρίποντο και Ιωσηφίδης με 14 πόντους και 2 τρίποντα. 

Καλή ήταν η διαιτησία των Σαρακενίδη-Χρυσάφη στο πρώτο ημίχρονο, με πολλά λάθη όμως στο δεύτερο, όπου έδειξαν να χάνουν τον έλεγχο.

Το πρώτο παιχνίδι των Τελικών ανάμεσα στον ΑΟΚ Βέροιας και τον ΦΟΑ θα γίνει εκτός απρόοπτου το Σάββατο 6 Μαϊου στη Βέροια, με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται στις 2 νίκες.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(9-22), 2o(25-35), 3o(53-60), 4o(70-76)

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σταυρόπουλος): Πέτκος 10(2), Ιωσηφίδης 14(2), Καραϊσαρίδης, Θεοδώρου 9, Γιαννούλτσης 7(1), Χατζηχαρίσης 15(1), Ξυλουργίδης, Τσάμης 4, Τότλης 2, Κληντσάρης 3(1), Ντουλαβέρης 6.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αργυρός, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 18(1), Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 12(2), Τόπκας, Αβραμίδης 22(6), Ζέρζης, Μακρόπουλος 18(1), Στρέπκος 6.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Απ'τη μια ο ένας προπονητής έχει παίκτες και δεν ξέρει τι να τους κάνει. Απ'την άλλη ο άλλος προπονητής παίρνει το 100% από όλους. Αυτή είναι η διαφορά των ομάδων. Και με διαιτησία 70-30 να παίζει έδρα, άγνωστο γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διαιτησία ήταν απογιητευτική.Δίκαια τα παράπονα των φιλοξενουμένων. Ο Στρεπκος έφαγε πολύ ξύλο μέσα στη ρακέτα και οι διαιτητές δεν έβλεπαν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.