Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία η «Δια... Οργανωτικού μάθηση για τα στελέχη της Ν.Δ.»




Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε ο 1ος Κύκλος Επιμόρφωσης Στελεχών Οργανωτικού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και συμμετείχαν 115 στελέχη απ΄ όλη την Ελλάδα.

Ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Στυλιανός Κονταδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η επιμόρφωση και η βελτίωση της πολιτικής κατάρτισης των στελεχών μας θεωρείται θέμα υψίστης σημασίας για τη Γραμματεία μας, δεδομένου ότι αποτελεί κεντρική προτεραιότητα και διακηρυγμένη βούληση του Προέδρου μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη, να καταστεί η Ν.Δ. ένας σύγχρονος πολιτικός οργανισμός που θα διαθέτει στελέχη, τα οποία θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις σύγχρονες επικοινωνιακές και πολιτικές απαιτήσεις». 


Σε ανάλογο πνεύμα ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Επιμόρφωσης και Αξιολόγησης Στελεχών κ. Χρίστος Βλαχοκώστας τόνισε: «Τα στελέχη μας επιθυμούν περισσότερες δράσεις επιμόρφωσης, κάτι που αποτελεί και βασική διαπίστωση της 1ης Έκθεσης Αξιολόγησης της οργανωτικής λειτουργίας της Ν.Δ. που έχει πραγματοποιηθεί από τη Γραμματεία μας. Τέτοιες δράσεις μόνο οφέλη θα αποφέρουν στον πολιτικό μας οργανισμό».

Η «Δια Οργανωτικού…μάθηση» πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας και περιελάμβανε τις κάτωθι θεματικές ενότητες:

α) Στρατηγική-Βασικά Πολιτικά Μηνύματα της Ν.Δ., με εισηγητή τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, 
Συντονιστή Στρατηγικής και Επικοινωνίας Ν.Δ.

β) Ηγεσία και Λήψη Αποφάσεων, με εισηγητή τον κ. Χρήστο Ταραντίλη, Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας και

γ) Βασικές Αρχές Πολιτικής Επικοινωνίας, με εισηγητή τον κ. Άκη Γεωργακέλλο, σύμβουλο Στρατηγικής και Επικοινωνίας.


Τα Στελέχη που επιμορφώθηκαν στον 1ο Κύκλο Επιμόρφωσης ήταν:
• Γραμματέας Οργανωτικού
• Αναπληρωτές Γραμματείς Οργανωτικού
• Πρόεδροι Π.Ο.
• Υπεύθυνοι Οργάνωσης Π.Ο.
• Υπεύθυνοι Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Π.Ο.
• Τομεάρχες
Στον 2ο Κύκλο Επιμόρφωσης θα συμμετέχουν οι:
• Πρόεδροι ΝΟ.Δ.Ε.
• Υπεύθυνοι Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ΝΟ.Δ.Ε.
• Υπεύθυνοι Οργάνωσης ΝΟ.Δ.Ε.
Και στον 3ο Κύκλο Επιμόρφωσης θα συμμετέχουν οι:
• Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο.

Ηλίας Πλιόγκας 
Υπεύθυνος Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. αΧ βρε Ηλια μας ποσο υπεροπτης εισαι; παντα μπροστα να φαινεσαι σε ολες τις φωτογραφιες!μ παντα με εκεινο το ξυνο υφακι του υπεροπτη,καλημερα δεν λες στους φιλους σου,αν εχεις φιλους, η μυτη σου να πεσει, δεν θα σκυψεις να την παρεις απο εγωισμο! εσυ πασα μου δεν θα τραβηξεις κοσμο ,θα διωξεις! για να εκπληρωσεις την πολιτικη σου φιλοδοξια, την ματαιοδοξια σου,μειωνεις την αξια σου ως λειτουργος της εκπαιδευσης! σας τιμησε η τυχη ναχετε ενα καλοεπαγγελμα,ενα λειτουργημα,του δασκαλου που σε παλιοτερες εποχες,οταν οι ανθρωποι ηταν αγνοι ,φτωχοι, απλοικοι,εβλεπαν με δεος και σεβασμο ,τον δασκαλο τους,τον δασκαλο που μαθαινει γραμματα στα παιδια τους,εβγαζαν το καπελο τους.προτιμησες τον ρολο του κομματικου παραγοντα ,μαλιστα σε εποχες που λογω των περιστασεων βριζουν τους κομματαρχες,η, τους φτυνουν.συγχαρητηρια και εις ανωτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά άνθρωπος αλλά και δάσκαλος είναι ο Ηλίας.Μόνο ξινό ύφος δεν είχε ποτέ.Αντίθετα θα λεγα είναι από τους λίγους που χαίρουν εκτίμησης τόσο απο τους μαθητές όσο και από εμάς τους γονείς που τον γνωρίσαμε ως εκπαιδευτικό.Και πιστέψτε με είναι υποδειγματικός και χαρισματικός.Τώρα αν ενοχλεί κάποιους στο κόμμα σας που δεν θέλουν ανθρώπους που ξεχωρίζουν ,αυτό έχει να κάνει με τα γνωστά σύνδρομα φοβίας απέναντι σε ανθρώπους που αξίζουν.Μακάρι όλα τα κόμματα να είχαν τέτοιους ανθρώπους.
    Νίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΛΙΟΓΚΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΛΙΟΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΗΛΙΑ ΠΛΙΟΓΚΑ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
    ΜΟΝΟ Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ
    Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρελό πάρτι από πάσης φύσεως τρολ στη συγκεκριμένη ανάρτηση.Καρφώνεστε ένας-ένας και μία-μία ενώ ο ίδιος σας γλεντάει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O idios ta grafei gia na leei pos ton polemane
    kai na kolakevete pos ton fovounte
    poios asxoleite me ta midenika

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.