Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις για λαθραία ποτά στον Προμαχώνα



Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι απόπειρες εισαγωγής λαθραίων αλκοολούχων ποτών από την Βουλγαρία στην χώρα μέσω του Προμαχώνα Σερρών, ωστόσο οι ελληνικές αστυνομικές αρχές αγρυπνούν και άναψαν «κόκκινο» σε δυο περιπτώσεις.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνέλαβαν έναν 40χρονο Βούλγαρο που ερχόταν από την πατρίδα του με το αυτοκίνητο που επέβαινε φορτωμένο με 192 φιάλες αλκοολούχων ποτών χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Λίγη ώρα αργότερα, τσάκωσαν έναν 55χρονο Έλληνα και μία 43χρονη Αρμένια που και αυτοί μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους άλλες 22 λαθραίες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Τα συνολικά 214 μπουκάλια κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο του Προμαχώνα για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ κατασχέθηκαν και τα οχήματα των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου, όπου σχηματίστηκαν σε βάρος τους δικογραφίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με τις οποίες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.