Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Συνωστισμός» υποψηφίων Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα


Στην Πειραιώς (γραφεία ΝΔ) έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα από επίδοξους πολιτευτές, οι οποίοι επιθυμούν να καπαρώσουν από τώρα μια θέση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Η προοπτική της νίκης, σε συνδυασμό με την αύξηση των εκλόγιμων θέσεων, οδηγεί αρκετούς στο να αναζητούν μια θέση στα ψηφοδέλτια στις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Επίσης, όσοι έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη» ή απλούστερα φίλο κάποιο κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να «τρυπώσουν» στα ψηφοδέλτια. Οι κινήσεις αυτές, όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής», δεν εξοργίζουν μόνο τους «βαρόνους», αλλά και εκείνα τα γνωστά ονόματα που έχασαν τις έδρες τους το 2015 εξαιτίας της -αναμενόμενης τότε- νίκης
του ΣΥΡΙΖΑ. Στην εκλογική περιφέρεια της Πέλλας, υπάρχουν συγκεκριμένα στελέχη που διατείνονται ότι έχουν πάρει τις «ευλογίες», όχι απλώς κορυφαίου στελέχους της ΝΔ, αλλά από τον … ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο... 


Κάτι τέτοια ακούνε οι δύο πρώην βουλευτές που έχασαν την έδρα τους τον Ιανουάριο του 2015 (Δ. Σταμενίτης και Ι. Τζαμτζής) και γίνονται «έξω φρενών». Ωστόσο και οι δύο δηλώνουν ότι θα ξαναδώσουν τον αγώνα τους για να επανέλθουν στα κοινοβουλευτικά έδρανα, όποτε και αν γίνουν εθνικές εκλογές. 

Πάντως πληθαίνουν τα νέα πρόσωπα στην Πέλλα, που επισημαίνουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και δημοσιοποιούν, είτε έμμεσα είτε άμεσα, την πρόθεσή τους να κατέβουν υποψήφιοι με το κόμμα της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές, πρόωρες ή μη.

Αριθμητικά μέχρι τώρα, από την Π.Ε. Πέλλας εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να είναι υποψήφιοι βουλευτές πάνω από …δέκα στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

«Συνωστισμός», αλλά το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα «καούν στο ζέσταμα»…


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. ότι χειρότερο.Τρέχουν για την καρέκλα και στο τέλος σχολιάζουν ότι καλά κάναν και βάλαν φυλακή τον...Άκη...ίδιοι είστε κύριοι...κι απαράλαχτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι όντως κάτι πρεπει να γίνει. Ακουμε δήμαρχους, πωλητες ακουστικων βαρυκοιας και αλλους και θελουμε να ξερασουμε απο τα ματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κάνει το λαθος η ΝΔ κα βάλει στο ψηφοδέλτιο κρυφό πασοκους όπως είναι ο Γιαννου θα εχει μεγάλες απολ ες στη πελλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εδεσσα δεν εχει ικανα στελεχων δεν υπαρχει ουτε ενας αξιολογος για να γινει βουλευτης και παλι θα μεινουμε με το ονειρο κατι περιπτωσεις πωλητων βαρηκοιας μονοαστειες μπορουν να ειναι επισης εκεινος ο Διου τι θελει και ανακατευεται αφου βρε αγορακι ουτε για τον παιδικο σταθμο δε κανεις.ισως ο ταπατζιδης θα μπορουσε.ο μουρατουγλου εφαγε αρκετα φτανει.ο γκιουροσ ειναι πολυ καλο παιδι για να μπλεξει και ο λαμπροπουλος οσο και να ζμπρωχνει ο μπαμπακας ειναι τοσο λιγος οσο ενας κηπουρος.δεν κανει για πολιτικος το παιδακι.μονο ο ρυσαφης θα μπορουσε να βγει γιατι ειναι καλος αθρωρπος.οσο για τον γιαννου αρκετο κακο εκανε στην εδεσσα δεν θελουμε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατί αν βάλει τον Σταμενίτη δεν θα έχει απώλειες? γιατί εαν βάλλει το Τζαμτζή θα πάει καλά? Όχι ! Συμπέρασμα: ο ένας θέλει να βγάλει το μάτι στον άλλον!!! Εαν ψάχνεις κάποιον άξιο πρέπει να ψάξεις πολύ ?πρέπει να τον προμοτάρεις? ο καλός φαίνεται και κάνει Μπαμ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ Η ΜΑΝΑ...ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΤΙΠ Θα έχει πλάκα να είναι υποψήφιος και ο πρώην υπάλληλος του κυλικείου στο Νοσοκομείο και τότε είναι που θα χάσει για τα καλά η Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια τον Σταράκι τον Ντέταρι από Γιανιτσά και την Γκίτσκα από Εδεσσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιοι λίγοι στήριξαν Κυριάκο ως υποψήφιο πρόεδρο, υπέστησαν τον χλευασμό των περισσότερων. Σήμερα όλοι μεταμορφωθηκαν σε Μητσοτακικούς. Προτείνετε " νέους" υποψήφιους και αφήστε τους χλευασμούς. Ο καθένας τους έχει κάτι να πει, να προτείνει, να παρουσιάσει. Ποιος σας είπε ότι υποψήφιοι πρέπει να είναι μόνο γόνοι, γιατροί, δικηγόροι, ή συγγενείς και κουμπάροι? Όσοι απέχουν από τις εκλογικές διαδικασίες, τι νομίζετε οτι τους έδιωξε? Μην λησμονατε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Οι επιλογές εξαρτώνται από την φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά που θα επιλεγούν από τον πρόεδρο και την αξιολόγηση που τρέχει. Η επόμενη Βουλή θα είναι κρίσιμη και δύσκολη. Όλοι δοκιμαζόμαστε και αξιολογούμαστε καθημερινά. Σοβαρότητα από όλους λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι προτιμάτε? Επαγγελματία πολιτικό ή πολιτικό με επάγγελμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλά τι συζητάτε; Εκλογές βλέπω να γίνονται μετά 28 μήνες. Και μεχρι τότε δεν θα υπάρχουν υποψήφιοι στη ΝΔ, θα έχουν καεί στο ζέσταμα. Ξέρεις τι σημαίνει να προθερμαίνεσαι τρία χρόνια. Καίγεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.