Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενέργειες Δήμου Αλμωπίας για τις αποζημιώσεις των αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό




Σειρά επαφών πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για αγροτικά θέματα κ. Στέφανος Αβραμίκας, με αφορμή τους καταστροφικούς παγετούς που έπληξαν σχεδόν το σύνολο του Δήμου Αλμωπίας και κυρίως τον ορεινό όγκο.

Ο κ. Αβραμίκας πραγματοποίησε αυτοψίες σε πολλές Τοπικές Κοινότητες, ενώ υπάρχει άμεση συνεργασία με τους Προέδρους. Επίσης, υπήρξε επικοινωνία με τους Βουλευτές του Νομού μας, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ με στόχο την άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών ελέγχου και αποζημίωσης των αγροτών.

Παράλληλα, ετοιμάζεται από το Δήμο Αλμωπίας σχετικό ψήφισμα, το οποίο θα προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους παραγωγούς της περιοχής μας που είδαν τους κόπους τους να χάνονται από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Φυσικα μιλάμε για εναν χρονο μετα η αποζημειωση και βλέπουμε. Τους αγροτες στον καμπο τον περσινο παγετο δεν τον εχουν πληρωση που εχει περάσει είδη ενας χρονος. Και πηρε αναβολη η πληρωμή του παγετου για το τέλος του Μαίου διοτι υπάρχει έλλειψη ρευστου λογο της μη πραγματοποιησης της αξιολόγησης του κράτους. Φυσικά με ενδεχομενο δεύτερης αναβολης εαν δεν εισέλθει ρευστο στα ταμεια, και πληρωτεο το 70-80% των ζημειων. Τα συμπεράσματα δικα σας. Με τον Σηφακη να κανει περιοδείες και να φουμερνει τον κόσμο. Τί να πω;;;;;; Προφανώς απευθεινετε σε ατομα με χαμηλο δείκτη νοημοσύνης αφου δεν το πλακωσανε ακομα ατο ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΏΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΆ ΠΡΏΤΑ ΜΛΚ Ε ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.