Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη συνεχόμενη νίκης για τους Ίκαρους Γιαννιτσών (Παμπαίδων



Μία ακόμα νίκη- την τρίτη συνεχόμενη- σημείωσαν οι παμπαίδες των "Ικάρων" Γιαννιτσών αυτή τη φορά με αντιπάλους τους αθλητές του Συλλόγου Ατρόμητοι Ν.Σάντας.

Οι νεαροί μπασκεμπωλίστες των Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου ,παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ Σπόντη Στέργιου ( που δεν αγωνίστηκε λόγω ασθένειας) επικράτησαν 66-33 απέναντι στην άκρως ανταγωνιστική ομάδα του Κιλκίς στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου" πραγματοποιώντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εντυπωσιακή εμφάνιση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Σπόντης Νίκος( Ίκαροι) "...Αυτό που επιθυμούσαμε εμείς σήμερα ήταν να αποκτήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού ώστε να δώσουμε ισότιμο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές μας . Κάναμε μία κακή αρχή στον αγώνα, χάνοντας με ένα πόντο διαφορά στο α' δεκάλεπτο...Θέλαμε να φύγουμε όμως με μια καλή εμφάνιση από το γήπεδο ,πράγμα που καταφέραμε αφού από τη δεύτερη περίοδο κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά , διατηρώντας μεγάλη διαφορά. Είμαι ικανοποιημένος που όλοι οι παίκτες μου- μηδενός εξαιρουμένου- έπαιξαν φανταστικό μπάσκετ αποδεικνύοντας την ποιότητα του συνόλου που κάποιοι βιάστηκαν να λοιδωρήσουν ... Κάθε εντός έδρας νίκη σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στην καλυτερη ψυχολογία που έτσι κι αλλιώς είχαμε μετά την νίκη επί του "Μέγα Αλέξανδρου" στο τελευταίο ντέρμπυ..Συγχαρητήρια και στα παιδιά της Ν.Σάντας για την μαχητικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα που παρουσίασαν μέχρι το τελικό σφύριγμα! Μπράβο σε όλους!...".

Σερέτης Θεολόγος( Ίκαροι) "...Τα μικρά μας παλικάρια μας χαροποίησαν και άξια πρόσθεσαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην πολύ καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα των παμπαίδων. Η ομάδα της Ν.Σάντας είναι υποσχόμενη και δυναμική αλλά είχαμε κυρίαρχο ρόλο σε όλο το ματς δημιουργώντας την αίσθηση ότι στο φετινό πρωτάθλημα δύσκολα θα χάσουμε ....Κρατάμε την φανταστική εμφάνιση όλων των παιδιών που μας γέμισε με αισιοδοξία και χαρά καθώς δεν υστερήσαμε καθόλου και προσπαθήσαμε για το καλύτερο!. Καλή πορεία στους αντιπάλους!"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.