Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χάρης Κοσμίδης: Ζητάμε να βγει αναγγελία από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές από τον παγετό στην Πέλλα


Είναι γνωστό ότι το επάγγελμα των αγροτών εξαρτάται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες. 
Στις 21 Απριλίου ο παγετός έπληξε τα ορεινά του νομού μας με συνεπεία να προκληθούν σοβαρές ζημίες στις δενδρώδεις καλλιέργειες ( κεράσια , βερίκοκα ροδάκινα). 

Οι καιρικές συνθήκες δεν χωρούν την παρέμβαση μας, όμως οι συνέπειες τους είναι στο χέρι των κυβερνώντων να αντιμετωπιστούν άμεσα και έγκαιρα, στην συγκεκριμένη περίπτωση από τον ΕΛΓΑ και ΥΠΑΑΤ. το ζητούμενο είναι αν υπάρχει η πολιτική βούληση να γίνει αυτό. Στο παρελθόν τέτοιου είδος προβλήματα ή και μεγαλύτερα αντιμετωπίζονταν αποτελεσματικά και έγκαιρα γίνονταν οι πληρωμές των ζημιών.

Σήμερα, με ευθύνη της κυβέρνησης δεν έχουν καταβληθεί ακόμα οι αποζημιώσεις για ζημίες του έτους 2016 , οπότε αντιλαμβάνεστε την αγωνιά μας για το πότε και πως θα αντιμετωπιστεί το νέο πρόβλημα που προέκυψε από τον παγετό της 21η Απριλίου. Οι παραγωγοί βρισκόμαστε σε απόγνωση καθώς οι επιβίωση μας εξαρτάται από το εισόδημα που προσδοκούμε από την παραγωγή μας 

Ζητάμε άμεσα να βγει αναγγελία από τον ΕΛΓΑ , να γίνουν άμεσα οι εκτιμήσεις και άμεσα οι πληρωμές και όχι αυτό το θέατρο του παραλόγου που ζήσαμε πέρσι που το υπουργείο υφάρπαξε τα χρήματα που προορίζονται για τα οδοιπορικά των εκτιμητών , τα οποία εμείς οι αγρότες έχουμε καταβάλει με την δήλωση ζημιάς. 

Θυμίζουμε ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ διαχρονικά αντιμετώπιζαν με αποτελεσματικότητα τέτοιου είδους θέματα στηρίζοντας των Έλληνα αγρότη. 

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΝΔ ΠΕΛΛΑ 
ΧΑΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Τελικα ρε παιδια ασχετος απο το που ανηκει ο καθενας μπραβο σε αυτους τους νεους που ασχολουνται και ταυτοχρονος αναδικνειουν τα προβληματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΥΡΙΕ...ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε γιναν και στον καμπο ζημιες απο παγετο και κανεις δεν φανηκε.

      Διαγραφή
  3. ΠΑΝΤΟΎ Κ ΣΤΟΝ ΚΆΜΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΚΕΊ ΥΠΑΡΧΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΑΣ ΔΏΣΕΙ Ο ΕΛΓΑ Τ ΠΕΡΣΙΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που συμβαίνει με αυτήν την κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Μετά από 13 μήνες δεν έχουμε πάρει αποζημίωση από ολοκληρωτικη ζημιά από χαλάζι.Μας εχουν γονατίσει!Δεν έχουμε πλέον ούτε τα απαραίτητα! Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αργει αλλα δεν αδικει.οχι να βαζουμε με μια υπουργικη αποφαση το "κλαδοσπορι" στις αποζημιωσειςκαι μετα να τρεχουν να δικαιολογησουν τα κονδυλια.

      Διαγραφή
    2. Σε πονεσε που δεν πηρες;;;; Κρατικογλυφτη.

      Διαγραφή
    3. και εγω πηρα ,αλλα θεωρησα οτι ειναι απο τον προυπολογισμο του ΕΛΓΑ και οχι απο δανεικα και αγυριστα .Οσο για τον χαρακτηρισμο ,επιστρεφεται παραυτα!

      Διαγραφή
  5. Εσυ που εγραψες στις 1:45 μαλον μπερδεβεσαι η δεν γνωριζεις


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσυ γιωργο σιγουρα δεν εισαι αγροτης μαλον πληρονεσαι απο το δημοσιο δηλαδη απο εμας.Οσο γιατις εποχες που αναφερεσαι δηλ.τα χρονια του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ δες την τσεπι σου τι ειχε τοτε και τι εχει σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι αγροτης πληρους και αποκλειστικης απασχολησης και μαλιστα ακομη απληρωτος για την περσινη παραγωγη!!!οσο για τις εποχε καραμανλη ΝΑΙ παιρναμε λεφτα,αλλα τωρα εκεινα πληρωνουμε

      Διαγραφή
    2. πηγαινες και τα παιρνες δεν ελεγες οχι ειναι παρανομα

      Διαγραφή
    3. οπως ανεφερα και παραπανω τα θεωρουσα δικαια.Δεν ηξερα ειλικρινα.Οταν ομως εβγαινε ο αλογοσκουφης μετα το "τσουναμι" της lehman brothers και fannie mae και ελεγε οτι η ελληνικη οικονομια ειναι σταθερη και δεν εχει κανενα προβλημα προφανως και ελεγε ψεμματα!

      Διαγραφή
    4. Αν ελεγε ο αλογοσκουφης ψεματα φαντασου αυτους που ψηφισες τωρα τι σε εκαναν.Ολη η αληθεια για την διακυβερνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ αρχισε να λαμπει απο το βατοπεδι.

      Διαγραφή
  7. καλά συγνώμη,διαχρονικά ιστορικά και μόνιμα οι αγρότες το ΠΑΣΟΚ δεν ψήφιζαν? τι σχέση μπορεί να έχει η ΝΔ με την αγροτικά? χάπια παιρνετε ρε παιδια? έτσι για να λέμε καμιά αλήθεια γιατί έχουμε μπερδευτεί.Μάθαμε όλα να τα κακα να τα ρίχνουμε στο πασοκ και η ΝΔ απ έξω.Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χάρη , Θα σε κάνει ντα η γυναίκα σου που είναι στην τοπική του συριζα Γιαννιτσών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.